Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Ben çok seviyorum mehmeti ve bağırışlarını baaambamm baamm

Nihal'e "yapabilirsin." dediklerinde semih sanki heyy gidii der gibi baktı

Heyy gidiii ezgiiii ,bayağı kötü yarışıyormuş bu kız ya

Gönüllüler de aylinin gitmesi bu yandan kötü oldu işte. Nihal hep oynamak zorunda kalıyor malesef :))

Gizem kerimoglu güzel yarismadi tamam ama gönüllülerin tek kaybetmesinin suçlusu değil.

Gizem kerimoglu güzel yarismadi tamam ama gönüllülerin tek kaybetmesinin suçlusu değil.

Benim anlamadigim genel olarak unluler de gonulluler de kendi aralarinda konusurken damladan sonra gizem k. Diye bi hava hakimdi hep ama kizda oyle bisey yok. Bu haftadan bahsetmiyorum genel olarak yok yani bombos bi tip kosamaz cikamaz atis atamaz. Neye dayanarak güçlü diyolar acaba. Yamamis kendini semihe , semihin de cok taktigi yok onu gerci de, oyle aradan geciniyo..

aynen aynen, geçen günkü konuşması çok acınasıydı gizemin, semih diyo hepsini tek tek göndercem, bu gariban da gülümseyerek "beraber" diyo vurgulu bi şekilde

bu kerimoğlu birine benziyo birine benziyo derken medcezirin başlamasıyla serenay sarıkayaya benzediğini fark ettim serenayıda sevmem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…