Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
nasıl nefes nefese bir yarıştı yaa
acunn işini biliyor ya ama gönüllülerin kakzanmasına çok sevindim hep önde oluyorlar ama ne hikmetse ünlüler bir anda geçiyor yazık oluyordu şükür dün öyle olmadı kazandılar sonunda
nihal de çok güçsüz yaa dün yarışırken 2 oyun kazandı ama 2 oyunda kaybettirdi yani çekerken zavallı zafer de hep ben çekiyorum diyo ama nihalin boyu yetişmiyor kiii napsın yine etkisiz eleman

mehmet in konuşma şekline ses tonuna gıcık oluyorum ama bilerek yapıyoo
bir amerikan vari havalar filan

nihalin gitmesi gerekirken aylin gitti nasıl bi strateji peşindeler anlamıyorum

nihalin gitmesi gerekirken aylin gitti nasıl bi strateji peşindeler anlamıyorum
ya sorma aynen aylin nihalden binkat daha faydalıydı takıma ama damlanın aylin i demesi gerkiyordu güya nihal in fanişkoları ona çok oy atarmış erkeklaerden biri gidermiş büyük ihtimalle de serkay dı o isim önceden konuşulmuş herşey kısmet tabi ona da sıra gelecek

Eda geçen hafta 2.olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Ebru dokunulmazdi zaten oylamada yoktu. Tuğba gider bence.
Doğru ya ikinci olmuştu . Hangi ara bu kadar destekçisi oldu bu kızın. .
Belki bu hafta ki dengsiz tavırlarıyla oy kaybı olmuştur .
Heyecanlı bir bölüm olacak .

Doğru ya ikinci olmuştu . Hangi ara bu kadar destekçisi oldu bu kızın. .
Belki bu hafta ki dengsiz tavırlarıyla oy kaybı olmuştur .
Heyecanlı bir bölüm olacak .
Gecen hafta Atakan in grubuna daha yakındı ondan ötürü olabilir diye düşünüyorum.

benim babamlarda sevmiyor çıplak duruyorlarya o yüzden Ama çok bağırıyorlar gerçekten bazen benim kafamda şişiyor birde sesini çok açıyorum duymak için hele o mehmet kurt gibi uluyor birde
Benim babam da sevmiyorum izlemiyor pek çok geç bitiyor diyor annem ben ve erkek kardeşim izleriz.
Unlulerde Mehmeti severim ama bagirmasin fazla hele kurt sesi galiba onu yapmasın

Semih'in fareye Şşşş! demesine koptum.
Şşşş hemşerim der gibi
Gizem Memiç'in fareden kaçmamasının da şokundayım. Hatta üzerine gidiyordu
Semih yine uykusuna devam etti gece görüşünde kamera galiba gözleri nasıl çıkmıştı

Benim babam da sevmiyorum izlemiyor pek çok geç bitiyor diyor annem ben ve erkek kardeşim izleriz.
Unlulerde Mehmeti severim ama bagirmasin fazla hele kurt sesi galiba onu yapmasın
Valla bizim evde izleyen tek benim annemde sevmez mehmeti bende seviyorum tatli ama bagirmasi cok itici yeni dikkatimi cekti bagirmasi onceden de bagiriyomuydu hic farkinda degilim kurt gibi uluyor birde yaa

Yarışma başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…