nihalin gitmesi gerekirken aylin gitti nasıl bi strateji peşindeler anlamıyorumnasıl nefes nefese bir yarıştı yaa
acunn işini biliyor ya ama gönüllülerin kakzanmasına çok sevindim hep önde oluyorlar ama ne hikmetse ünlüler bir anda geçiyor yazık oluyordu şükür dün öyle olmadı kazandılar sonunda
nihal de çok güçsüz yaa dün yarışırken 2 oyun kazandı ama 2 oyunda kaybettirdi yani çekerken zavallı zafer de hep ben çekiyorum diyo ama nihalin boyu yetişmiyor kiii napsın yine etkisiz eleman
mehmet in konuşma şekline ses tonuna gıcık oluyorum ama bilerek yapıyoo
bir amerikan vari havalar filan
çok komik ama onun yarım yamalak türkçesiakıllı artisttt
ya sorma aynen aylin nihalden binkat daha faydalıydı takıma ama damlanın aylin i demesi gerkiyordu güya nihal in fanişkoları ona çok oy atarmış erkeklaerden biri gidermiş büyük ihtimalle de serkay dı o isim önceden konuşulmuş herşey kısmet tabi ona da sıra geleceknihalin gitmesi gerekirken aylin gitti nasıl bi strateji peşindeler anlamıyorum
bence çok iticiiiiiçok komik ama onun yarım yamalak türkçesi
ayy banada nihalin nagihanın ses tonu o kadar itici geliyorki anlatamambence çok iticiiiii
nagihan aynı mahalle karısı gibi onunda ses tonu inannılmaz gıcık haklısın vallaaaaayy banada nihalin nagihanın ses tonu o kadar itici geliyorki anlatamam
onlarınkiiii hepten ayarsızz kulak tırmalıyorrayy banada nihalin nagihanın ses tonu o kadar itici geliyorki anlatamam
hiiçç sorma hiçonlarınkiiii hepten ayarsızz kulak tırmalıyorr
Doğru ya ikinci olmuştu . Hangi ara bu kadar destekçisi oldu bu kızın. .Eda geçen hafta 2.olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Ebru dokunulmazdi zaten oylamada yoktu. Tuğba gider bence.
Ben en çok Zafer in bağırmalarında rahatsız oluyorum .survivorun sesinden kafası şişiyormuş
gerçi dün mehmetin bağırmasından benimde kafam şişmedi değil
Ben en çok Zafer in bağırmalarında rahatsız oluyorum .
Hadii kızimmmmmmm
Gecen hafta Atakan in grubuna daha yakındı ondan ötürü olabilir diye düşünüyorum.Doğru ya ikinci olmuştu . Hangi ara bu kadar destekçisi oldu bu kızın. .
Belki bu hafta ki dengsiz tavırlarıyla oy kaybı olmuştur .
Heyecanlı bir bölüm olacak .
Benim babam da sevmiyorum izlemiyor pekbenim babamlarda sevmiyor çıplak duruyorlarya o yüzdenAma çok bağırıyorlar gerçekten bazen benim kafamda şişiyor birde sesini çok açıyorum duymak için hele o mehmet kurt gibi uluyor birde
Semih yine uykusuna devam ettiSemih'in fareye Şşşş! demesine koptum.
Şşşş hemşerim der gibi
Gizem Memiç'in fareden kaçmamasının da şokundayım. Hatta üzerine gidiyordu
Valla bizim evde izleyen tek benim annemde sevmezBenim babam da sevmiyorum izlemiyor pekçok geç bitiyor diyor annem ben ve erkek kardeşim izleriz.
Unlulerde Mehmeti severim ama bagirmasin fazla hele kurt sesi galiba onu yapmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?