Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Semih guldurdu iki kisi yatamam dedi yaa :) ama hakli ben olsam ben de bana hakaret eden insanlarla ayni yatakta yatamam yanii :)
Nihal kime diyordu iyi yarismadi diye semihe mi fare geldi o an eğer ona diyorsa semih gayet güzel yarıştı hem sayı aldı hem güzel çevirdi.

Atakan birinci olursa Eda yi söyler bence .
Tuğba , Ebru son adayda Eda olursa kim gider acaba ?

Atakan birinci olursa Eda yi söyler bence .
Tuğba , Ebru son adayda Eda olursa kim gider acaba ?
Eda geçen hafta 2.olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Ebru dokunulmazdi zaten oylamada yoktu. Tuğba gider bence.

Semih'in fareye Şşşş! demesine koptum.
Şşşş hemşerim der gibi
Gizem Memiç'in fareden kaçmamasının da şokundayım. Hatta üzerine gidiyordu

Ya şu Günçenin ; Yunus Günçe ... ç ile diye sevindiği harakete ifrit oluyorum . O nasıl bir sevinç ya .

Gün geçmiyor ki ; Nagihana daha uyuz olmayayım bu arada .

Bence o dörtlü sac ayağı ; Morgül , Özay , Nagi ve Eda tam buldular birbirlerini .

Yakında Semihe gıcık olma hislerimin bile önüne geçebilirler

Efecanın son oyunu alınca , Avataaaaaaar diye bağırması da ayrı bir komediydi .

Yani ben de olsam yatamam zaten 10 gün duracak paylasirlar günleri semih fareye pist mi dedi
ay evet pist dedi sanki kedi kovalıyor öldüm gülmekten

Nihal kime diyordu iyi yarismadi diye semihe mi fare geldi o an eğer ona diyorsa semih gayet güzel yarıştı hem sayı aldı hem güzel çevirdi.
valla orasını tam anlamadım semihe dedi heralde sanki kendi çok iyi yarıştı zar zor bir sayı aldı o da tuğbadan zaten

survivorun sesinden kafası şişiyormuş

gerçi dün mehmetin bağırmasından benimde kafam şişmedi değil
benim babamlarda sevmiyor çıplak duruyorlarya o yüzden Ama çok bağırıyorlar gerçekten bazen benim kafamda şişiyor birde sesini çok açıyorum duymak için hele o mehmet kurt gibi uluyor birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…