Gönüllüler bugün iyi yarıştı. :)ne mucadeleydi yaa oyun gitti geldi ama gonulluler kazandi :)
Semih ve gizem kerimoglu iyi cektiler semihte 3 oyun da 2 oyun kazandı galiba. Ibrahim ve Nihal cekmede güzel değildi.ibrahim kaç oyun aldı bugün.Harika bi yarıştııııı İbrahim'e rağmen ne o oyle hiç çekemiyor biraz yavasmı ne
Semih ve gizem kerimoglu iyi cektiler semihte 3 oyun da 2 oyun kazandı galiba. Ibrahim ve Nihal cekmede güzel değildi.ibrahim kaç oyun aldı bugün.
Atakan ne yaptı öyle ya çok karıştı ortalıkbaya uzağa fırladı topu.
Evet evet hatırladım alamadı galiba bir ara mutfağa gitmistim :)Hiç alamadı galiba o koşuda flnda yavaştı ama ay deli oldum Burda
Evet yaa önde gelmişti ne güzel. Çok karıştı panikten.Aslında panik yapmasına gerek yoktu oyun onundu ://
Yatakları geldi.Semih ve gizem kerimoglu iyi cektiler semihte 3 oyun da 2 oyun kazandı galiba. Ibrahim ve Nihal cekmede güzel değildi.ibrahim kaç oyun aldı bugün.
Yani ben de olsam yatamam zaten 10 gün duracak paylasirlar günleriSemih guldurdu iki kisi yatamam dedi yaa :) ama hakli ben olsam ben de bana hakaret eden insanlarla ayni yatakta yatamam yanii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?