• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Semih guldurdu iki kisi yatamam dedi yaa :) ama hakli ben olsam ben de bana hakaret eden insanlarla ayni yatakta yatamam yanii :)
Nihal kime diyordu iyi yarismadi diye semihe mi fare geldi o an eğer ona diyorsa semih gayet güzel yarıştı hem sayı aldı hem güzel çevirdi.

Atakan birinci olursa Eda yi söyler bence .
Tuğba , Ebru son adayda Eda olursa kim gider acaba ?

Atakan birinci olursa Eda yi söyler bence .
Tuğba , Ebru son adayda Eda olursa kim gider acaba ?
Eda geçen hafta 2.olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Ebru dokunulmazdi zaten oylamada yoktu. Tuğba gider bence.

Semih'in fareye Şşşş! demesine koptum.
Şşşş hemşerim der gibi :D
Gizem Memiç'in fareden kaçmamasının da şokundayım. Hatta üzerine gidiyordu

Ya şu Günçenin ; Yunus Günçe ... ç ile diye sevindiği harakete ifrit oluyorum . O nasıl bir sevinç ya .

Gün geçmiyor ki ; Nagihana daha uyuz olmayayım bu arada .

Bence o dörtlü sac ayağı ; Morgül , Özay , Nagi ve Eda tam buldular birbirlerini .

Yakında Semihe gıcık olma hislerimin bile önüne geçebilirler:confused::confused:

Efecanın son oyunu alınca , Avataaaaaaar diye bağırması da ayrı bir komediydi .

Yani ben de olsam yatamam zaten 10 gün duracak paylasirlar günleri :KK70:semih fareye pist mi dedi :KK70:
ay evet pist dedi sanki kedi kovalıyor öldüm gülmekten :D

Nihal kime diyordu iyi yarismadi diye semihe mi fare geldi o an eğer ona diyorsa semih gayet güzel yarıştı hem sayı aldı hem güzel çevirdi.
valla orasını tam anlamadım semihe dedi heralde sanki kendi çok iyi yarıştı zar zor bir sayı aldı o da tuğbadan zaten :D

survivorun sesinden kafası şişiyormuş:KK70:

gerçi dün mehmetin bağırmasından benimde kafam şişmedi değil:KK53:
benim babamlarda sevmiyor çıplak duruyorlarya o yüzden :D Ama çok bağırıyorlar gerçekten bazen benim kafamda şişiyor birde sesini çok açıyorum duymak için hele o mehmet kurt gibi uluyor birde :D

Back