- 28 Ocak 2009
- 34.064
- 56.289
- 1.123
Seda çok kötü düştü ambulans la göturuyorlar yeni yarışta gördünüz mü.bu nagihan nasil bi insan ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seda çok kötü düştü ambulans la göturuyorlar yeni yarışta gördünüz mü.bu nagihan nasil bi insan ya
evet . kotuydu. birseyi yok ama heralde yoksa eleme olmazdi sanki.Seda çok kötü düştü ambulans la göturuyorlar yeni yarışta gördünüz mü.
efecanla zafer nasil kacti? koptumYani ben de olsam yatamam zaten 10 gün duracak paylasirlar günlerisemih fareye pist mi dedi
![]()
Aynen semih nasıldıefecanla zafer nasil kacti? koptum
Eleme anında varmiydi. Ben göremedim. Eleme olur diye düşünüyorum.evet . kotuydu. birseyi yok ama heralde yoksa eleme olmazdi sanki.
sagliktan dolayi diskalifiye olursa eleme olur mu ki?Eleme anında varmiydi. Ben göremedim. Eleme olur diye düşünüyorum.
Nihal kime diyordu iyi yarismadi diye semihe mi fare geldi o an eğer ona diyorsa semih gayet güzel yarıştı hem sayı aldı hem güzel çevirdi.Semih guldurdu iki kisi yatamam dedi yaa :) ama hakli ben olsam ben de bana hakaret eden insanlarla ayni yatakta yatamam yanii :)
Konsey fragmanını gösterdiler , Acun sağ gösterip sol vurmazsa eleme var gibi .sagliktan dolayi diskalifiye olursa eleme olur mu ki?
Hırslı egoist kendini beğenmiş saçma sapan biribu nagihan nasil bi insan ya
Eda geçen hafta 2.olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Ebru dokunulmazdi zaten oylamada yoktu. Tuğba gider bence.Atakan birinci olursa Eda yi söyler bence .
Tuğba , Ebru son adayda Eda olursa kim gider acaba ?
ay evet pist dedi sanki kedi kovalıyor öldüm gülmektenYani ben de olsam yatamam zaten 10 gün duracak paylasirlar günlerisemih fareye pist mi dedi
![]()
valla orasını tam anlamadım semihe dedi heralde sanki kendi çok iyi yarıştı zar zor bir sayı aldı o da tuğbadan zatenNihal kime diyordu iyi yarismadi diye semihe mi fare geldi o an eğer ona diyorsa semih gayet güzel yarıştı hem sayı aldı hem güzel çevirdi.
gönüllüler aldı kızlar bir yatağa yatacak erkeklerde semih iki gün kendisi yatacak diğer günlerde öbür erkekler yatacak galibakim aldı şimdi yataklarıgece izlemedim sonuna kadar, eşim çok gıcık oluyorda
![]()
gönüllüler aldı kızlar bir yatağa yatacak erkeklerde semih iki gün kendisi yatacak diğer günlerde öbür erkekler yatacak galibaEşin neden sinir oluyor ki canım
![]()
benim babamlarda sevmiyor çıplak duruyorlarya o yüzdensurvivorun sesinden kafası şişiyormuş
gerçi dün mehmetin bağırmasından benimde kafam şişmedi değil![]()
benim babamlarda sevmiyor çıplak duruyorlarya o yüzdenAma çok bağırıyorlar gerçekten bazen benim kafamda şişiyor birde sesini çok açıyorum duymak için hele o mehmet kurt gibi uluyor birde
![]()
Ucu ucuna kaçırdılar ama yazık hep ünlüler kazanıyor ben sevindim gönüllülerin kazanmasına daha doğrusu semihinaynen ya, parçaladı kendini adamcağız, ama yine de yatağa ulaşamamış![]()