Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264

Ütopyadan sonra Semih yine 1. lik havasına girdi maalesef.
Damla Nihal oradayken Aylin in adını hangi kafada iken verdi ne kadar anlamsız bir şey yaptı umarım fark eder.
Bu kafayla daha çok aç kalırlar...

Damla aylini hangi kafayla soyledi acaba nihal dururken aylinde sozde dostluk mesajlari verdi kirgin degilim falan ben hic sanmiyorum damlaya icten ice kizdi bence ya da gitmek istiyordu zaar :)) giderken semih insanca yolun acik olsun dedi o hala laf carptiriyor onu eleyen kendi arkadasi halbuki :) aslinda efecanin gitmesini isterdim neyse sira ona da gelir elbette

Semih aylin'e çok ayıp etmişti ya bi keresinde.. 'senin muhterem baban benim yanıma geldi de sen akillisin kizimi yalniz birakma' demişmiş. Bayagi palavra sıktı orda. Kız iyi sabır etti. Ailemi karıştırma dedi sadece

Semih şov yapiyor tribunlere oynuyor.isi gücü çene yapmak.cok itici kesinlikle.zihniyet zihniyet diyor.orda zihniyet dedigi sey ne ki.ortada siyasi bir gorus mu var yada dini bi gorus vs.herkes aclik derdinde.bu adam utopyada da zihniyet zihniyet dedi.kendini inanilmaz begeniyor.surekli semih ozturk şoyle semih ozturk böyle.markalasmis gibi konusuyor..ajitasyon yaparak halkin gozunde magduru oynuyor utopyadan tecrubeli cunku.ote yandan damla hic dogru davranmadi.gozumden dustu.resmen rakip diye eledi.madem nihali söylemedi.efecanla serkayi korumak istedigi icin.o zaman zaferi söyleseydi.damla Kesinlkle strateji yapti rakip yolladi.karsi tarafin ekmegine yag surdu.en iyileri ibrabim yine...bide gizem memiç.o gruptan

Diger gruptan da en karaktersizleri eda basta olmak uzere sonra. Yilmaz nagihan ve tugba.eda cok asiri iki yüzlü..yilmaz dedikoducu ve kendini begenmis.o da acitasyoncu..halk sever magduru.bunu biliyor yilmaz.durduk yere anasindan bahsediyor yok fakirdik şu bu.geccc bunlari yilmaz.nagihan tam sinir hastasi gibi davranıyor..kimseye tahammülü yok.en iyisi kendi saniyor.tugba desen hic hanim efendi değil.atakana saldırdı resmen.o grupta ebru ve gizem ve atakan iyi.memet itici.yattata iki yuzlu.yunus gunce de itici.haaa gunçeeee ç ile ymis dimi:) slogan yapmis kendine beceriksiz...

Rakip olarak gördüğü için olabilir. Hadi nihalin sms leri yüksek olur diye düşündü ama semihin de Sms lerinin yüksek olacağı belliydi niye onu yazdılar bence rakip olarak gördüğü için olabilir. Aylin yine iyidi onun gitmesi karşı tarafa yaradı.

Semih neyine guvenip grupta kendisinden daha güçlü erkekleri soyluyor acaba.grup oyunu degl mi bu.bu sekilde nasil oyun kazanacagini zannediyor acaba.yilmaz morgule bile yeniliyor kendisi.bu kafayla cok ac kalır daha.

DAMLA neden rakip olarak aylin i görüyor ki çok saçma bence aylin güçlü değil
ayrıca rakibim nagi demişti damla

Semihin oylarının yüksek olduğunu tahmin ediyorlardı bence gizem k. dokunulmaz olmasaydı onu yazarlardı o yüzden dokunulmaz olduğu için mecbur semihi yazdılar bile bile lades dediler yani :) ama gizem k. dokunulmazlık alamadığı ilk hafta elenir bence hedeflerinde o var :/ nihal yazık şimdi her oyun oynamak zorunda bu da ünlülerin işine gelir hep 1-0 önde başlayacaklar

ibo iyi yaa ama nasıl sonuncu oldu sms te anlamadm
ünlüler de gizem diye biri yoktu sanki ? kırmızıyla boyadm eda nın yılmaz ların grubuna geçme konusu nedir?? ben kaçırdım yaa

Gizem 2.yada 3.yapsalar elenmez bence.

aylinin gitmesi çok saçma nihal varken
nihali orda tutmalarının sebebi belli zaten

ibo iyi yaa ama nasıl sonuncu oldu sms te anlamadm
ünlüler de gizem diye biri yoktu sanki ? kırmızıyla boyadm eda nın yılmaz ların grubuna geçme konusu nedir?? ben kaçırdım yaa
Gizem degil ezgi diyecektim:) cnm eda artik ebrularin arkasindan atip tutuyor.meger nagihanlar cok iyiymis dedi.ben yanlis tanimisim dedi.onlarla otrup onlarla takılıyor atakan bile gicik oldu edaya.ebrular edadan rahatsiz oluyor.ebru kendisi dedi.gitmesini istyorm dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…