• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Aylini söyleyecek bence.

Nihal buna beni yazma fanişkolarım bana cok oy atmıştır bu durumda ben kalırım serkay gider demiştir :) nihalde saf salağa Yatıp cok iyi algı yönetiyor :)

Arladaşlar aradaki oy farkının bilmiyorsunuz damla güzel kız diye 2. Olmuştur buna eminim ama semihi geçemez bence ;) geçen atakan yağmurı söylediğinde faceden yazıp duruyorlardı güzelim kız yazılırmı gönderilirmi diye oysa nihal gibi hiç bir katkısı yoktu takıma ;)

Arladaşlar aradaki oy farkının bilmiyorsunuz damla güzel kız diye 2. Olmuştur buna eminim ama semihi geçemez bence :KK66: geçen atakan yağmurı söylediğinde faceden yazıp duruyorlardı güzelim kız yazılırmı gönderilirmi diye oysa nihal gibi hiç bir katkısı yoktu takıma :KK66:
Sanmıyorum damla güçlü ,akıllı bir kız.Takıma en fazla katkı sağlayan o .Sağlam bir duruşu var.Güzelliğe baksaydı ohoo ne güzeller vardı ,isimleri yazılmadı diye elenmemişlerdi.

Arladaşlar aradaki oy farkının bilmiyorsunuz damla güzel kız diye 2. Olmuştur buna eminim ama semihi geçemez bence :KK66: geçen atakan yağmurı söylediğinde faceden yazıp duruyorlardı güzelim kız yazılırmı gönderilirmi diye oysa nihal gibi hiç bir katkısı yoktu takıma :KK66:
Adalar birlesinceye kadar semih 1.olur bence :)

Hiç hesapta yokken , potaya girdi . Gerçi performansı en kötüler sıralamasında Nihal den sonra geliyordu .
Güle güle Aylin ...
Heyecanlı bir konseydi ...

Damlanın 2.liğine sevindim .

O takımda en güçlü isim . Aylini söylemesi de kesinlikle Efecan ya da Serkay gitmesin diye .

Sonuçta bu iki isimden biri gitse , hem Semih sevinecek , hem takımdan erkek azalacak , hem erkek gidince Semih banko oynayacak.

Semihin , Efecanın genel performans yüzdeleri berbat . Tabloyu takip edin siteden . Yerlerde sürünüyor galibiyetleri .

Bu kadar kötü performansa 1. olan Semih , adalar birleşince göreceğiz seni :confused: Semih Avatara karşı :KK57::KK57:

Back
X