Karsi takimda rakibi nagihan ama kendi takiminda da damladan sonra aylin geliyordu.nihal berbat zaten.nasil bir strateji yapti kafasinda yaptigi tum hesaplar yanlis damlanin.nihalin oylarini yuksek sanmasi aylini soylemesi nihali oynunlara dahil etmesi hepsi yanlis.şimdi nihal yuzunden acik ara kazanacak unluler.DAMLA neden rakip olarak aylin i görüyor ki çok saçma bence aylin güçlü değil
ayrıca rakibim nagi demişti damla
Aynen rakip olarak gördü bencede aylini. Nihalin oylarını yüksek olduğunu dusunMuş olsa bence semihi de yazmazdi çünkü az çok belli semihde oylarının yüksek olacağı.Karsi takimda rakibi nagihan ama kendi takiminda da damladan sonra aylin geliyordu.nihal berbat zaten.nasil bir strateji yapti kafasinda yaptigi tum hesaplar yanlis damlanin.nihalin oylarini yuksek sanmasi aylini soylemesi nihali oynunlara dahil etmesi hepsi yanlis.şimdi nihal yuzunden acik ara kazanacak unluler.
Eger bu hafta unluler kaybederse çoğunluk edayi yazar diye düşünüyorum.Gizem degil ezgi diyecektim:) cnm eda artik ebrularin arkasindan atip tutuyor.meger nagihanlar cok iyiymis dedi.ben yanlis tanimisim dedi.onlarla otrup onlarla takılıyor atakan bile gicik oldu edaya.ebrular edadan rahatsiz oluyor.ebru kendisi dedi.gitmesini istyorm dedi..
Özet değil mi daha.Terbiyeden bahseden morgülümüz defol dedi meğer kendisi tirbiyesizmiş
TanıtımÖzet değil mi daha.
Daha baslamadi zaten kuzum yaYeni bölümü 9 doğru başlıyor diğer günler ya.
Iyi baslamasin evdekiler maç bakıyor suan tv de diğer tv de bozuldu ben de internete kaldimDaha baslamadi zaten kuzum ya
Çoğu zaman bende internetten izliyorum tv8 in sitesi diğer kanallarınkine göre hızlı fazla donma olmuyo bendeIyi baslamasin evdekiler maç bakıyor suan tv de diğer tv de bozuldu ben de internete kaldimama en güzeli tv de izlemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?