Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
DAMLA neden rakip olarak aylin i görüyor ki çok saçma bence aylin güçlü değil
ayrıca rakibim nagi demişti damla
Karsi takimda rakibi nagihan ama kendi takiminda da damladan sonra aylin geliyordu.nihal berbat zaten.nasil bir strateji yapti kafasinda yaptigi tum hesaplar yanlis damlanin.nihalin oylarini yuksek sanmasi aylini soylemesi nihali oynunlara dahil etmesi hepsi yanlis.şimdi nihal yuzunden acik ara kazanacak unluler.

Aynen rakip olarak gördü bencede aylini. Nihalin oylarını yüksek olduğunu dusunMuş olsa bence semihi de yazmazdi çünkü az çok belli semihde oylarının yüksek olacağı.
Nihal yada zafer demesini beklemistim.

Eger bu hafta unluler kaybederse çoğunluk edayi yazar diye düşünüyorum.

Yılmaz Yattara'ya defol mu dedi?Yuh ya ,bunun gibi bir adama da defol dedi ya yılmaz.Bir de sürekli terbiyeden bahsediyor

Iyi baslamasin evdekiler maç bakıyor suan tv de diğer tv de bozuldu ben de internete kaldim ama en güzeli tv de izlemek.
Çoğu zaman bende internetten izliyorum tv8 in sitesi diğer kanallarınkine göre hızlı fazla donma olmuyo bende

semih gizeme neden bahsediyo ya, gizem de ordaydı zaten, ayrıca gizem neden bu kadar zevkten dört köşe anlamış değilim, semih zamanında kendi sevgilisini harcadı seni mi harcamıcak suratsız gizem

Aylin gidince Nihal yarışacak mi bakalım.

Zafer de abartti. Aylini sanki semih yolladı Nihali yollasaydi o zaman.

alla alla tabii kakara kikiri yapcak, oyun bu, elendi kız, sanki kızı köpek balığı yedi de öldü. hep bi algı yaratma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…