Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Aylini söyleyecek bence.

Nihal buna beni yazma fanişkolarım bana cok oy atmıştır bu durumda ben kalırım serkay gider demiştir :) nihalde saf salağa Yatıp cok iyi algı yönetiyor :)

Şimdi aylin giderse nihal full yarışacak sanırım ,banko sayı demek güzelll

Arladaşlar aradaki oy farkının bilmiyorsunuz damla güzel kız diye 2. Olmuştur buna eminim ama semihi geçemez bence geçen atakan yağmurı söylediğinde faceden yazıp duruyorlardı güzelim kız yazılırmı gönderilirmi diye oysa nihal gibi hiç bir katkısı yoktu takıma

Sanmıyorum damla güçlü ,akıllı bir kız.Takıma en fazla katkı sağlayan o .Sağlam bir duruşu var.Güzelliğe baksaydı ohoo ne güzeller vardı ,isimleri yazılmadı diye elenmemişlerdi.

Adalar birlesinceye kadar semih 1.olur bence :)

Hiç hesapta yokken , potaya girdi . Gerçi performansı en kötüler sıralamasında Nihal den sonra geliyordu .
Güle güle Aylin ...
Heyecanlı bir konseydi ...

Damlanın 2.liğine sevindim .

O takımda en güçlü isim . Aylini söylemesi de kesinlikle Efecan ya da Serkay gitmesin diye .

Sonuçta bu iki isimden biri gitse , hem Semih sevinecek , hem takımdan erkek azalacak , hem erkek gidince Semih banko oynayacak.

Semihin , Efecanın genel performans yüzdeleri berbat . Tabloyu takip edin siteden . Yerlerde sürünüyor galibiyetleri .

Bu kadar kötü performansa 1. olan Semih , adalar birleşince göreceğiz seni Semih Avatara karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…