- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.958
Aynen neyse belki ismi söylendikten sonra hırslanır
Biri taneri dürtsünnBelki ama hiç yarışma bilincinde değil.Çok rahat.
nasıl tam girecekken hiç bir şey anlamadm =)Bana hırslı gibi geldi bide yarışmacılar tam birbirlerine gircekken onları yatıştırması hoşuma gitti
nee inanmıyorum ahahahaevet canım doğru tahmin kenan 1. hasan 2. oldu.
evet geçen bölümde hilmicem gaz veriyordu taner e.Belki ama hiç yarışma bilincinde değil.Çok rahat.
Bana da yenmiştir gibi geliyor ama bir umut işteYok ya topla atmalı bir oyundu anıl geriden geliyor işte turabi de ikisini devirdi üçüncüyü atacak artistlik yapıyor.Yenmistir kesin.
evet zaten kıçı kırık ütopyadakiler ayda 10 bin alıyorSurvivora katılması için 22 kişiyede acun para ödüyormuş. Elenseler dahi bu para basta anlasıldıgı sekilde ödeniyormuş.
En yuksek parayı Pascal alacakmış ama Ahmet Dursun son anda kararlastırıldıgından ikna etmek için en yuksek para onun olmuş.
Gönüllülerde ise En yuksek ucret Duygununmuş yani sıralama 1.Ahmet Dursun 2.Pascal 3.Duygu seklindeymiş
Duygu bukadar yuksek ucret almasına ragmen ilk haftadan elenmesi ve parayı yinede alacak olması acunun canını sıkıyormus bu sebeple ve yuksek smsinden dolayı duygunun donecek olması cok yuksek ihtimal.
Gönüllüler takımında Duygudan sonra en yuksek ucret Turabi, Hilmicem ve Tanerde.
Ünlülerde ise Ahmet ve Pascaldan sonra Doğukan ve Serenayda.
ay bana yenmedi gibi geliyor. tanıtımda gösteriyorsa tam tersi olmuş olabilir.Bana da yenmiştir gibi geliyor ama bir umut işte
hepsi zengin özetle yani herkes birinci olabilir birinci olan daha da zengin olacakSurvivora katılması için 22 kişiyede acun para ödüyormuş. Elenseler dahi bu para basta anlasıldıgı sekilde ödeniyormuş.
En yuksek parayı Pascal alacakmış ama Ahmet Dursun son anda kararlastırıldıgından ikna etmek için en yuksek para onun olmuş.
Gönüllülerde ise En yuksek ucret Duygununmuş yani sıralama 1.Ahmet Dursun 2.Pascal 3.Duygu seklindeymiş
Duygu bukadar yuksek ucret almasına ragmen ilk haftadan elenmesi ve parayı yinede alacak olması acunun canını sıkıyormus bu sebeple ve yuksek smsinden dolayı duygunun donecek olması cok yuksek ihtimal.
Gönüllüler takımında Duygudan sonra en yuksek ucret Turabi, Hilmicem ve Tanerde.
İnşallah dediğin çıkar canım bence de yenilsin zaten.Dediğin gibi bazen tanıtımın tersi de olabiliyor.ay bana yenmedi gibi geliyor. tanıtımda gösteriyorsa tam tersi olmuş olabilir.
anıl la yarışmıyorda olabilir. fragmanlar yanıltıcı olabiliyor bazen.
ünlüleri tutmuyorum ama üzüldüm açlarmış diye ahaha
ay tanıtımı izledim iyice heyecanlandım taa 9 da başlıyor uff
evet geçen bölümde hilmicem gaz veriyordu taner e.
hilmicem i özledim çok tatlı yaaa
bu arada dikkatimi yeni çekti merve aydın serenay dan az mı para alıyor aaaaSurvivora katılması için 22 kişiyede acun para ödüyormuş. Elenseler dahi bu para basta anlasıldıgı sekilde ödeniyormuş.
ben gönüllüler aç kalmasın tam gaz devam etsin diye yenmelerini isterim ama ünlüler kazanırsa da üzülmem ağlıyorlar diye üzüldüm valla =)İnşallah dediğin çıkar canım bence de yenilsin zaten.Dediğin gibi bazen tanıtımın tersi de olabiliyor.
Evet yaa açlık zorr ben aslında Sahra,Duygu,Turabi üçlüsünden dolayı ünlüleri tutuyorum.Gerçi Duygu gitti iki kaldı.
Geç başlayacak ama izleriz akşama heyecan büyük :)
aa neden çok tatlı bence. ayrıca konseyde yaptığı hareketle süper bi giriş yaptı canım benm yaaaBen sevmiyorum hilmi yi ya.
kısacası ikiside laflarını esirgemediği için bir ipte iki cambaz oynamaz hesabı oldu biraz. duygu sesini çıkarınca seda diğerleri gibi sessiz kalmıyordu olay buSeda hemen Duygu nun yerine kurulmuş o gider gitmez.Ya tam olarak neden ikisi anlaşamadı neyin kavgasını ettiler anlamadım.
kısacası ikiside laflarını esirgemediği için bir ipte iki cambaz oynamaz hesabı oldu biraz. duygu sesini çıkarınca seda diğerleri gibi sessiz kalmıyordu olay bu
aa neden çok tatlı bence. ayrıca konseyde yaptığı hareketle süper bi giriş yaptı canım benm yaaa
ikisi de baskın karakter ya ondandır.Birinin gitmesi gerekiyordu piyango Duygu ya çıktı.
Ne biliyim sevemedim bir türlü.Yürüyüşü falan çok komik ya penguen gibi.