Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Survivora katılması için 22 kişiyede acun para ödüyormuş. Elenseler dahi bu para basta anlasıldıgı sekilde ödeniyormuş.
En yuksek parayı Pascal alacakmış ama Ahmet Dursun son anda kararlastırıldıgından ikna etmek için en yuksek para onun olmuş.
Gönüllülerde ise En yuksek ucret Duygununmuş yani sıralama 1.Ahmet Dursun 2.Pascal 3.Duygu seklindeymiş
Duygu bukadar yuksek ucret almasına ragmen ilk haftadan elenmesi ve parayı yinede alacak olması acunun canını sıkıyormus bu sebeple ve yuksek smsinden dolayı duygunun donecek olması cok yuksek ihtimal.
Gönüllüler takımında Duygudan sonra en yuksek ucret Turabi, Hilmicem ve Tanerde.
Ünlülerde ise Ahmet ve Pascaldan sonra Doğukan ve Serenayda.

evet zaten kıçı kırık ütopyadakiler ayda 10 bin alıyor
survivorda ünlü simalar var hemde reytingi yüksek ödemiştir tabii

Bana da yenmiştir gibi geliyor ama bir umut işte
ay bana yenmedi gibi geliyor. tanıtımda gösteriyorsa tam tersi olmuş olabilir.
anıl la yarışmıyorda olabilir. fragmanlar yanıltıcı olabiliyor bazen.
ünlüleri tutmuyorum ama üzüldüm açlarmış diye ahaha
ay tanıtımı izledim iyice heyecanlandım taa 9 da başlıyor uff

hepsi zengin özetle yani herkes birinci olabilir birinci olan daha da zengin olacak acun kesin bir yol bulup getirir duyguyu o zaman düşünsenize adam para baymış 1 haftada gidiyor bence duygudanda çok üzülmüştür bu duruma boşa para verdim diye

İnşallah dediğin çıkar canım bence de yenilsin zaten.Dediğin gibi bazen tanıtımın tersi de olabiliyor.
Evet yaa açlık zorr ben aslında Sahra,Duygu,Turabi üçlüsünden dolayı ünlüleri tutuyorum.Gerçi Duygu gitti iki kaldı.
Geç başlayacak ama izleriz akşama heyecan büyük :)

Seda hemen Duygu nun yerine kurulmuş o gider gitmez.Ya tam olarak neden ikisi anlaşamadı neyin kavgasını ettiler anlamadım.

bu arada dikkatimi yeni çekti merve aydın serenay dan az mı para alıyor aaaa

ben gönüllüler aç kalmasın tam gaz devam etsin diye yenmelerini isterim ama ünlüler kazanırsa da üzülmem ağlıyorlar diye üzüldüm valla =)
bir de tanıtımdaki yarışta turabi nin kaybetmesine şöyle ki üzülmem artistlik yaptı kendi kaşındı olur. kısaca yenmelerini isterim gönüllülerin ama kaybederlerse öncekiler gibi üzülmem.
valla heyecan yapıp üzülüyordum ahahahha

Seda hemen Duygu nun yerine kurulmuş o gider gitmez.Ya tam olarak neden ikisi anlaşamadı neyin kavgasını ettiler anlamadım.
kısacası ikiside laflarını esirgemediği için bir ipte iki cambaz oynamaz hesabı oldu biraz. duygu sesini çıkarınca seda diğerleri gibi sessiz kalmıyordu olay bu

kısacası ikiside laflarını esirgemediği için bir ipte iki cambaz oynamaz hesabı oldu biraz. duygu sesini çıkarınca seda diğerleri gibi sessiz kalmıyordu olay bu

ikisi de baskın karakter ya ondandır.Birinin gitmesi gerekiyordu piyango Duygu ya çıktı.

aa neden çok tatlı bence. ayrıca konseyde yaptığı hareketle süper bi giriş yaptı canım benm yaaa

Ne biliyim sevemedim bir türlü.Yürüyüşü falan çok komik ya penguen gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…