- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.958
bombaya bakın daha önceki survivorlardan birinde yarışan Kıbrıslı taner video yayınlamış youtube de parası olan bir arkadaş arıyom uçak biletlerini yememi içmemi karşılaycak beni dominike götürcek bir kamerası olacak helikopterle adaya atlaycaz onla ,ünlü olmak istiyorsan teklifimi kabul et ..gerçek all star benim ,no problem bro no problem baby diye yeminle beyin terk bu çocuk evlat olsa sevilmez
hh bi de demet akalının dansçısı diyorlardı.
kanal d de dans yarışmasına da katılmıştı ya turabi. demet akalın zaten ordan aldı bi sürü dansçı. konser görüntülerinde görünce tanıdıksima grüyorum. ay turabi çok zengin olmuştur ahahah. anıl da zengin çocuğu diyorlar. hasan ın durumu normalmiş sanırım o kazansın ahahah
o değilde daçmin gooooş hala yankılanıyoBeyin nakli şart bu çocuğaa Keşke gelseydi ya survivor a.Komik olurdu. Ajjjjun bey ajjjun bey derdi
hh bi de demet akalının dansçısı diyorlardı.
kanal d de dans yarışmasına da katılmıştı ya turabi. demet akalın zaten ordan aldı bi sürü dansçı. konser görüntülerinde görünce tanıdıksima grüyorum. ay turabi çok zengin olmuştur ahahah. anıl da zengin çocuğu diyorlar. hasan ın durumu normalmiş sanırım o kazansın ahahah
Turabinin oynadığı klipler çok komikAnıl zengin.Hasan da zengin sonuçta fimlerde oynadı mankenlik yapıyor.
Evet canım kenan 1 inci hasan 2. olmuştu mankenlik yarışmasında.Manken miiiii
Evet canım kenan 1 inci hasan 2. olmuştu mankenlik yarışmasında.
hatta smackdown bile yapıyor.Aaaa suan cok sasırdımmm
Bu seneki sabırsızlıkla bekliyorummmm
Bide en komiği samantaaaa
Tanıtım da gördüğüm kadarıyla Turabi artık kiminle yarışıyorsa baya bir kendi çapında artitlik yapıyor. Öyle bir şey olsa ki artistlik yapayım derken yenilse de biz onun yerine eğlensek
Bu seneki sabırsızlıkla bekliyorummmm
Bide en komiği samantaaaa
Anıl mı onun olduğunu farketmedim ben. Anıl da favorilerim arasında o zaman Anıl yener inşallah Turabi'nin şovu elinde patlar.Anılla yarışıyor.Anıll baya bir geride diye şov yapıyor turabi.
taner kaçıncı oldu ben unuttum izlemedm galiba finali. birinci mi olduBeyin nakli şart bu çocuğaa Keşke gelseydi ya survivor a.Komik olurdu. Ajjjjun bey ajjjun bey derdi