Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348

Beyin nakli şart bu çocuğaa Keşke gelseydi ya survivor a.Komik olurdu. Ajjjjun bey ajjjun bey derdi

Turabinin oynadığı klipler çok komik Anıl zengin.Hasan da zengin sonuçta fimlerde oynadı mankenlik yapıyor.

Bende cok görüyorum hele bi ömer vardıya dans yarısmasını kazanmıstı o her yerden cıkıyor
Hasan bu oy oranıyla kazanamaz gibime geliyor bu seneyi ya turabi alır yada anıl. Pascalın oy oranını bilmiyorum bişey diyemiyorum

Hakkaten Taner gelseydi keşke. Dilini yengeç kıtlamıştı demi ahahahahahhah

Tanıtım da gördüğüm kadarıyla Turabi artık kiminle yarışıyorsa baya bir kendi çapında artitlik yapıyor. Öyle bir şey olsa ki artistlik yapayım derken yenilse de biz onun yerine eğlensek

Tanıtım da gördüğüm kadarıyla Turabi artık kiminle yarışıyorsa baya bir kendi çapında artitlik yapıyor. Öyle bir şey olsa ki artistlik yapayım derken yenilse de biz onun yerine eğlensek

Anılla yarışıyor.Anıll baya bir geride diye şov yapıyor turabi.

Anılla yarışıyor.Anıll baya bir geride diye şov yapıyor turabi.
Anıl mı onun olduğunu farketmedim ben. Anıl da favorilerim arasında o zaman Anıl yener inşallah Turabi'nin şovu elinde patlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…