aynı mutluluk bendede varŞu özlem ne naif ne efendi bir kız ya.Çok seviyorum.
Ay bu bölüm duygu yok birisi beni mıncırsın çok mutluyum
hepsini saydın zaten :) bence içinde peynir felan koyulmuş simit olabilirTahminde bulunalım ödül oyunu ne olabilir diye.
aklıma gelenler simit poğaça tarzı bir şey
pizza dilimi ya da menemen.
bana da hamurişi bişi gibi geliyorTahminde bulunalım ödül oyunu ne olabilir diye.
Tahminde bulunalım ödül oyunu ne olabilir diye.
duygu onların işne geliyordu gönüllüler adasını karıştırıyordu ondan gitmesine üzüldüler bence :)Sirtindan bicaklamismis. Arkadas bu unlulerdeki duygu sevdasi nedir?Kiz kavgadan baska bi ise yaramiyordu Hilmi Duyguyu sirtindan bicakla diyolar. Saka gibi
aşağıdaki yoruma aynen katılıyorum ortalık karışıyordu dikkat dağılıyordu işlerine geliyorduSirtindan bicaklamismis. Arkadas bu unlulerdeki duygu sevdasi nedir?Kiz kavgadan baska bi ise yaramiyordu Hilmi Duyguyu sirtindan bicakla diyolar. Saka gibi
duygu onların işne geliyordu gönüllüler adasını karıştırıyordu ondan gitmesine üzüldüler bence :)
evet hepsi aynı ama demek istediğim çeşit çok yanikıyafetler sponsordan arkadaşlar : ) hepsi aynı markayı giyiyor :)
hepsini saydın zaten :) bence içinde peynir felan koyulmuş simit olabilir
Börek olabilir, geçen yıllarda yapmışlardı.
bana da hamurişi bişi gibi geliyor
pizza znnetmiyorum ama olursa süper olur bide ünlüler kazandımıohh missss
reklamdan para kazanıyor adam ya : D o yüZden ÇEŞİT ÇEŞİT GİYDİRİYOR : Devet hepsi aynı ama demek istediğim çeşit çok yani
1 tane tişört bi tane şorttu geçen sene bide tek tip eşofman takımları vardı onu demek istedm
Dogru aslinda ama onlara da bulasiyordu. Hele biraz kalsaydı Duygu neler ederdi o ünlülereduygu onların işne geliyordu gönüllüler adasını karıştırıyordu ondan gitmesine üzüldüler bence :)