- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
hangi kliplerde oynadııTurabinin oynadığı klipler çok komik Anıl zengin.Hasan da zengin sonuçta fimlerde oynadı mankenlik yapıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi kliplerde oynadııTurabinin oynadığı klipler çok komik Anıl zengin.Hasan da zengin sonuçta fimlerde oynadı mankenlik yapıyor.
pascal da zenginBende cok görüyorum hele bi ömer vardıya dans yarısmasını kazanmıstı o her yerden cıkıyor
Hasan bu oy oranıyla kazanamaz gibime geliyor bu seneyi ya turabi alır yada anıl. Pascalın oy oranını bilmiyorum bişey diyemiyorum
kenan imirzalıoğlu zamanı mı kenan kim yahu ben anlamadımEvet canım kenan 1 inci hasan 2. olmuştu mankenlik yarışmasında.
o değilde nadya ne alaka merak ettimFavorilerim Turabi ve Nadya ikisinden biri kazansın isterim =)
Valla bende anlamadım ama hoşuma gidiyo hırsı :)o değilde nadya ne alaka merak ettim
çok hırslı değil bence.Valla bende anlamadım ama hoşuma gidiyo hırsı :)
Bana hırslı gibi geldi bide yarışmacılar tam birbirlerine gircekken onları yatıştırması hoşuma gittiçok hırslı değil bence.
ama sempatik
yunan edebiyatı gördüğüm için sempatik geliyo yunanlılar bana
Son 1 gün kaldı o zamana kadar kara ekmeği izle bari oda aksiyon doluüff survivorsız ne sıkıcı akşamlar ya
taner kaçıncı oldu ben unuttum izlemedm galiba finali. birinci mi oldu
hangi kliplerde oynadıı
Anıl mı onun olduğunu farketmedim ben. Anıl da favorilerim arasında o zaman Anıl yener inşallah Turabi'nin şovu elinde patlar.
kenan imirzalıoğlu zamanı mı kenan kim yahu ben anlamadım
yapıcaz bişiler artık bakınıyorum flimlereSon 1 gün kaldı o zamana kadar kara ekmeği izle bari oda aksiyon dolu
Son 1 gün kaldı o zamana kadar kara ekmeği izle bari oda aksiyon dolu
Aynen sonu aynı yere varan aşk dizilerinden artık gına geldiBen de onu izliyorum çok güzel
Aynen sonu aynı yere varan aşk dizilerinden artık gına geldi
Ali yüzünden hep Neyse şimdi biri bizi bu topic survivor topic'i diye azarlamadan. Survivor hakkında yorum yapalım biz :)) Tanerin ismini verdiklerinde tanere çok üzüldüm melül melül bakıyodubence de. en azından bu heyecan dolu her bölüm yeni bir şey oluyor.ay berkant nasıl gördü asiye yyii.
Ali yüzünden hep Neyse şimdi biri bizi bu topic survivor topic'i diye azarlamadan. Survivor hakkında yorum yapalım biz :)) Tanerin ismini verdiklerinde tanere çok üzüldüm melül melül bakıyodu
Diğerlerine göre biraz güçsüz gibi geldi bana. Ama yinede üzüldüm böyle giderse elenir ama ilk haftalardan elenmese bariAy evet ama taner bir kere oyunlarda oynadı herhalde hep oturuyor ya nasıl birinci olmuş.
Diğerlerine göre biraz güçsüz gibi geldi bana. Ama yinede üzüldüm böyle giderse elenir ama ilk haftalardan elenmese bari
Aynen neyse belki ismi söylendikten sonra hırslanırTurabi koruyabildiği kadar korur da nereye kadar bir iki oylamadan sonra gider.Ama sms leri de şaşırtıcı şekilde iyi.