Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Bende cok görüyorum hele bi ömer vardıya dans yarısmasını kazanmıstı o her yerden cıkıyor:KK48:
Hasan bu oy oranıyla kazanamaz gibime geliyor bu seneyi ya turabi alır yada anıl. Pascalın oy oranını bilmiyorum bişey diyemiyorum
pascal da zengin
olmaz:KK48::KK48::KK48:

taner kaçıncı oldu ben unuttum izlemedm galiba finali. birinci mi oldu

Taner diskalifiye olmadı mı??

hangi kliplerde oynadıı

Ziynet sali adını hatırlayamadım simdi herkes evineydi herhalde bir de atiye salla da.aklıma gelen bunlar.

Anıl mı onun olduğunu farketmedim ben. Anıl da favorilerim arasında o zaman Anıl yener inşallah Turabi'nin şovu elinde patlar.

Yok ya topla atmalı bir oyundu anıl geriden geliyor işte turabi de ikisini devirdi üçüncüyü atacak artistlik yapıyor.Yenmistir kesin.

bence de. en azından bu heyecan dolu her bölüm yeni bir şey oluyor.ay berkant nasıl gördü asiye yyii.
Ali yüzünden hep :KK57: Neyse şimdi biri bizi bu topic survivor topic'i diye azarlamadan. Survivor hakkında yorum yapalım biz :)) Tanerin ismini verdiklerinde tanere çok üzüldüm melül melül bakıyodu :KK48:

Ali yüzünden hep :KK57: Neyse şimdi biri bizi bu topic survivor topic'i diye azarlamadan. Survivor hakkında yorum yapalım biz :)) Tanerin ismini verdiklerinde tanere çok üzüldüm melül melül bakıyodu :KK48:

Ay evet:KK48: ama taner bir kere oyunlarda oynadı herhalde hep oturuyor ya nasıl birinci olmuş.

X