Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
diyordum işte merve hemcinsim onu tutim bari ama olmuyo ne yapsam tutamıyorum merveyi hep karakteri beni itiyo resmen

ya o zamanlar arada bakardım denk gelince bu adam ne ya inglizce bilmiyor geziyor tutmaz bu program deiştim hatta acunada pek şans vermemiştim yani adam nerden nereye geldi biz çıksak how much money kurtarmaz ya rezil olduğumuzla kalırız belki internette fenomen oluruz bak dalga konusu

En başta demiştim onlar parayı alıp gidecek biz birbirimizi yediğimizle kalacaz burada
öyle yani napalım aslında macımız eğlenmek sonuçta amahepimiz insanız bi yerde kopuyor önemli olan çok uzatmamak bibirimizi yediğimizle kalmayalım bari deyip susmayı tercih ettim zaten köşeyi dönecekler oh parada büyük

ya senin kadro süper duyan olsa da bu kadroyu çağırsalar kavga gürültü sıktı aslında bence dediğin gibi daha renkli insanlar lazım bir kıbrıslı taner gibi aklıma o geldi ya bu sene gelseydi iyiydi

adam şimdi ingilizcenin dışında bi kaç dil daha biliyor sanırsam dalga geçtiğimizle kalmışız
benim acun firardada aklımda tek kalan o olmuş how much money :))
şimdi acuna how much money diye sorsan ohooooooo much money much moneyyyy :))))

gülmekten ölüyorum şu an bende plajdaki kızları hatırlıyorum hello hello diyip geziyordunerden nereye

Ada hayatında Turabi agresif değildi ki onu nerden cıkarmışlar? Oyunlarda agresifleşiyordu sadece.
Adada kimseyle muhattap bile olmuyordu spor yapıyordu masa sandalye yapıyordu, merve gibi yan gelip yatmıyordu yani.
Merve napıyordu peki? Kazanınca ben ben ben kaybedince oynamadılar, pes ettiler, yeteri kadar istemediler vs vs.

Bu kadarmi guzel.ozetlenir gercekten bu sekildeydi

Taraf olunca zevkli oluyor izlemek..
Acunada aşkolsun yani şu saat olmuş bekletiyor bizi

kedi ya yorum yapsan diye bekliyorum imzana bakınca bir mutlu oluyorum çok güzel benim kafalarda gidip geliyor o sıra

O Derya Buyukuncu sporcu olsa ne yazar. Odulu kazaninca bağış sözü vermişti. Bagisi yapmadan Abd ye tüydü.

Sporcunun zeki cevik ahlakli olanini seviyok biz

Ayyy şimdide Deryayımı savunacam
Şu açıdan bakmak lazım; yıllardır destek görememiştir sporcu kimliği üzerinden kendi emekleri ile bir yerlere gelmiştir parayı alınca da ne verecem kim bana yardım etti ki ben edeyim demiştir vermemiştir
Valla gerçekliği varsa bunun ayııppppp diyorum ne diyim...

Taraf olunca zevkli oluyor izlemek..
Acunada aşkolsun yani şu saat olmuş bekletiyor bizi
çok uykum geldi ya benimde bayılacam uyurdum normalde de birde cuma yorgunluğu ama bekletiyor işte bende taraf tutarım eğlenceli oluyor ama fanatik olacak kadar değil gerek yok akrabam falan değil sonuçta herşey dozunda güzel dozundakarşıtarafla atışmakta güzel işin eğlencesi o şakalaşmak falan o yüzden survivor izlemenin eğlencesi burdaydı

Aaaayyyy çok heycanlııı

ama söz vermişti eğer bağış yapmadıysa ayıp
işte dediğim gibi mervede sporcu ama oarayı alınca atketiz adına bişi yapmıycağına eminim onu atletizm diye savunanlarda boşa ümitlenmesinler bence..

Evet maalesef derya büyükuncu muhabbeti gerçek ünlülerden kazanan olursa anlaşma varmış belli bir yüzdesini bağış yapmak zorundalarmış ama adam parayı almış kaçmış yurt dışına

ama söz vermişti eğer bağış yapmadıysa ayıp
işte dediğim gibi mervede sporcu ama oarayı alınca atketiz adına bişi yapmıycağına eminim onu atletizm diye savunanlarda boşa ümitlenmesinler bence..
Merve ödülü atletizim de kullanmasın zaten..Onun desteklenmesi gerekiyor..Derya nın olayı da epey konuşulmuştu o dönem sonuç olarak neye bağlandı öğrenemedim..Söz verip yapmadıysa çok ayıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…