ya o zamanlar arada bakardım denk gelince bu adam ne ya inglizce bilmiyor geziyor tutmaz bu program deiştim hatta acunada pek şans vermemiştim yani adam nerden nereye geldişimdi sokaga çıksam how much money diye insanların giydiği kıyafetin parasını sorsam (acun firarda)
acun kadar zengin olurmuyum ilerdeingilizce 3 kelime how -much -money - bu 3 kelime ile dünyayı gezebilirmiym ?
gerçekten başarısı takdire şayen helal olsun yani,acun firarda geldi aklımaaa teyyy gidi günler
öyle yani napalımEn başta demiştim onlar parayı alıp gidecek biz birbirimizi yediğimizle kalacaz burada
ya senin kadro süper duyan olsa da bu kadroyu çağırsalarya azcık renkli tipler olsun sıkıldık artık bu kadar hırstan işte eğlenelim
yılmaz morgül adamın zaten her şeyi olay..
kuşum aydın olsun pamuk kalpli o..
bide ne bilim işte renkli tipler olsun biraz..
bence var yaa efsane olur abowww ben zaten meriçle ahu tuğba falan olsun ayyy makaraya gel ...
ya o zamanlar arada bakardım denk gelince bu adam ne ya inglizce bilmiyor geziyor tutmaz bu program deiştim hatta acunada pek şans vermemiştim yani adam nerden nereye geldibiz çıksak how much money kurtarmaz ya rezil olduğumuzla kalırız belki internette fenomen oluruz bak dalga konusu
öyle yani napalımaslında macımız eğlenmek sonuçta amahepimiz insanız bi yerde kopuyor önemli olan çok uzatmamak bibirimizi yediğimizle kalmayalım bari deyip susmayı tercih ettim zaten köşeyi dönecekler oh parada büyük
adam şimdi ingilizcenin dışında bi kaç dil daha biliyor sanırsam dalga geçtiğimizle kalmışız
benim acun firardada aklımda tek kalan o olmuş how much money :))
şimdi acuna how much money diye sorsan ohooooooo much money much moneyyyy :))))
Bu kadarmi guzel.ozetlenir gercekten bu sekildeydiAda hayatında Turabi agresif değildi ki onu nerden cıkarmışlar? Oyunlarda agresifleşiyordu sadece.
Adada kimseyle muhattap bile olmuyordu spor yapıyordu masa sandalye yapıyordu, merve gibi yan gelip yatmıyordu yani.
Merve napıyordu peki? Kazanınca ben ben ben kaybedince oynamadılar, pes ettiler, yeteri kadar istemediler vs vs.
öyle yani napalımaslında macımız eğlenmek sonuçta amahepimiz insanız bi yerde kopuyor önemli olan çok uzatmamak bibirimizi yediğimizle kalmayalım bari deyip susmayı tercih ettim zaten köşeyi dönecekler oh parada büyük
kedi ya yorum yapsan diye bekliyorum imzana bakınca bir mutlu oluyorum çok güzelAda hayatında Turabi agresif değildi ki onu nerden cıkarmışlar? Oyunlarda agresifleşiyordu sadece.
Adada kimseyle muhattap bile olmuyordu spor yapıyordu masa sandalye yapıyordu, merve gibi yan gelip yatmıyordu yani.
Merve napıyordu peki? Kazanınca ben ben ben kaybedince oynamadılar, pes ettiler, yeteri kadar istemediler vs vs.
O Derya Buyukuncu sporcu olsa ne yazar. Odulu kazaninca bağış sözü vermişti. Bagisi yapmadan Abd ye tüydü.
Sporcunun zeki cevik ahlakli olanini seviyok biz
çok uykum geldi ya benimde bayılacam uyurdum normalde de birde cuma yorgunluğu ama bekletiyor işteTaraf olunca zevkli oluyor izlemek..
Acunada aşkolsun yani şu saat olmuş bekletiyor bizi
gülmekten ölüyorum şu an bende plajdaki kızları hatırlıyorum hello hello diyip geziyordu nerden nereye
bende bendeeeeeeeeeeeeeee
hello hello ! bide kızlara acuu firada dedirtiyordu :)
kedi ya yorum yapsan diye bekliyorum imzana bakınca bir mutlu oluyorum çok güzelbenim kafalarda gidip geliyor o sıra
ama söz vermişti eğer bağış yapmadıysa ayıpAyyy şimdide Deryayımı savunacam
Şu açıdan bakmak lazım; yıllardır destek görememiştir sporcu kimliği üzerinden kendi emekleri ile bir yerlere gelmiştir parayı alınca da ne verecem kim bana yardım etti ki ben edeyim demiştir vermemiştir
Valla gerçekliği varsa bunun ayııppppp diyorum ne diyim...
Merve ödülü atletizim de kullanmasın zaten..Onun desteklenmesi gerekiyor..Derya nın olayı da epey konuşulmuştu o dönem sonuç olarak neye bağlandı öğrenemedim..Söz verip yapmadıysa çok ayıp.ama söz vermişti eğer bağış yapmadıysa ayıp
işte dediğim gibi mervede sporcu ama oarayı alınca atketiz adına bişi yapmıycağına eminim onu atletizm diye savunanlarda boşa ümitlenmesinler bence..