Direk amblemini koyTurabi şampiyon olursa imzamı turabi yapim diyorum ne diyorsun?
Bence şimdiden yapTurabi şampiyon olursa imzamı turabi yapim diyorum ne diyorsun?
ya ergenlikte hepimiz böyleydik
Direk amblemini koyacaba bu amblemli tişörtler falan çıkarmı
turabinin kafalarıda gidip gelecekse koykızTurabi şampiyon olursa imzamı turabi yapim diyorum ne diyorsun?
giriş gelişmeden sonra inşallah sonuca geçiyoruz en sonundaSimdide tesekkur fasli
Ben düşünmüyorum ama Merveci de değilim kim kazanırsa farketmezBen hala merve alacak diye düşünüyorum
Benim kizimd bu aksam diyor ki turabide hadisenin klibinde oynamis ole siradan biri degil(kendisi bir merve taraftari olmasina ragmen )turabiyi atiyenin bir klibinde gördüm geçen ya aklıma geldi küçükmüş ya ben yenigördüm bilmiyorum gördünüz mü ama
Litfen bana bunu yapamazsınAyy cok iyi fikirmişşşş, merve kazanırsada mervenin ağlak fotosunu koycam
adamdansçı ya birde demet akalının bir klibinde gördüm ama hangisi hatırlamıyorumBenim kizimd bu aksam diyor ki turabide hadisenin klibinde oynamis ole siradan biri degil(kendisi bir merve taraftari olmasina ragmen )