Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Acunun gözleri ne kadar baygın bakıyor farkettiniz mi? ya yorgun yada canı sıkkın.

evet bencede ikiside haketti artık kim kazanırsa bende sabahtan beri merve alsın diyorum ama söylemekle olmuyor turabi alırsada hayırlı olsun ona birde ikiside zaten sütten çıkma ak kaşık değil yani bence kendinizi yormayın onlar para kazanır biz çene yorarız

şimdi sokaga çıksam how much money diye insanların giydiği kıyafetin parasını sorsam (acun firarda)
acun kadar zengin olurmuyum ilerde ingilizce 3 kelime how -much -money - bu 3 kelime ile dünyayı gezebilirmiym ?

gerçekten başarısı takdire şayen helal olsun yani,acun firarda geldi aklımaaa teyyy gidi günler

Çok duygu dolu heyecanlı bir baba gördüm ben diğer tarafta da evlatlarıma merhameti !!!!!!!!!!öğrettim diyen bir baba vardı ve polemiği başlatan bir kardeş..Her iki tarafta daha kontrollü olabilseydi keşke..Ailelerin polemiğe girmesi hoş değildi sona gelinmiş artık tutun çenenizi

En başta demiştim onlar parayı alıp gidecek biz birbirimizi yediğimizle kalacaz burada

ya süper olur gerçekten
ya azcık renkli tipler olsun sıkıldık artık bu kadar hırstan işte eğlenelim
yılmaz morgül adamın zaten her şeyi olay..
kuşum aydın olsun pamuk kalpli o..
bide ne bilim işte renkli tipler olsun biraz..
bence var yaa efsane olur abowww ben zaten meriçle ahu tuğba falan olsun ayyy makaraya gel ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…