- 20 Ocak 2010
- 45.235
- 153.282
- 43
Direk amblemini koy acaba bu amblemli tişörtler falan çıkarmıTurabi şampiyon olursa imzamı turabi yapim diyorum ne diyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Direk amblemini koy acaba bu amblemli tişörtler falan çıkarmıTurabi şampiyon olursa imzamı turabi yapim diyorum ne diyorsun?
Bence şimdiden yapTurabi şampiyon olursa imzamı turabi yapim diyorum ne diyorsun?
ya ergenlikte hepimiz böyleydikEki Görüntüle 1573298 aa bu turabimi şaşırdım doğrusu fena değilmiş
Direk amblemini koy acaba bu amblemli tişörtler falan çıkarmı
turabinin kafalarıda gidip gelecekse koykız turbo amblemini unutmaTurabi şampiyon olursa imzamı turabi yapim diyorum ne diyorsun?
Eki Görüntüle 1573298 aa bu turabimi şaşırdım doğrusu fena değilmiş
Bence şimdiden yap
giriş gelişmeden sonra inşallah sonuca geçiyoruz en sonundaSimdide tesekkur fasli
Ben düşünmüyorum ama Merveci de değilim kim kazanırsa farketmezBen hala merve alacak diye düşünüyorum
Benim kizimd bu aksam diyor ki turabide hadisenin klibinde oynamis ole siradan biri degil(kendisi bir merve taraftari olmasina ragmen )turabiyi atiyenin bir klibinde gördüm geçen ya aklıma geldi küçükmüş ya ben yenigördüm bilmiyorum gördünüz mü ama
Litfen bana bunu yapamazsın bu sene onun ve serenayın ağlamadından gına geldiAyy cok iyi fikirmişşşş, merve kazanırsada mervenin ağlak fotosunu koycam
adamdansçı ya birde demet akalının bir klibinde gördüm ama hangisi hatırlamıyorum turabide ünlü sayılırBenim kizimd bu aksam diyor ki turabide hadisenin klibinde oynamis ole siradan biri degil(kendisi bir merve taraftari olmasina ragmen )