Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence babası üzerine alıp oğlu yaşındaki çocugun konuşmasına cevap vermeyecekti , bune ego anlamadım birden başladı madalya almak olimpiyata gitmek kolay değil diye, yoksa ilk konuşması gayet iyiydi yani babası gaza geldi birden ve çok itici konuştu bunu görmek lazım. merve kaybederse babası yüzünden kaybedicek halkımız evet sevmez, bu tür burnu havada insanları.Valla ben olsam aşağılanmış hissetmem,üzerine alınıp cevap vermeyeceklerdi..
gitme gitme merve kazanırsa beraber sevinirikevet kimseyi tutmasak daha yararlı bencede kazanmıyorlar nede olsa bizde bir sıkıntı var sanırım halkın sevdiklerini sevmiyoruz galiba hadi gidelim diyecemde o kadar bekledim yazık diye bekliyorum bekleyelim bari
babasının yaptığı ayıpmışta neyseAynen kardeşi bir video kaydı yapıyor arkadan babası serefsiz turabi diye bir seyler söyluyor
Kız valla yaa benimde içim şişti. Bu kamera arkaları bitincede saatbaşı reklamına girecek 12yi çeyrek gece baslayacak
Valla ben kıskançlıktan çatladım ne yalan söylim fakirliğimi gözüme soktu gene keşke fakirler ölseBiz de ekibi nasil merak ediyoruz?
Kiskancliktan catliyorum suanda. Adamlarin para kazandığı ise bak
gitme gitme merve kazanırsa beraber sevinirik
kazanmazsa gizlice kaçarız turabicilerden
Fakirler ölsün Survivordan selamValla ben kıskançlıktan çatladım ne yalan söylim fakirliğimi gözüme soktu gene keşke fakirler ölse
yavaştan gizliden kaçarız napalımgitme gitme merve kazanırsa beraber sevinirik
kazanmazsa gizlice kaçarız turabicilerden
bende aynısını düşündüm ya o kadar okudukta ne oldu dedim acunun kazandığının kaçta kaçını kazanıyoruz ayda birde üstüne adam geziyor oh fakiriz fakir kalacazValla ben kıskançlıktan çatladım ne yalan söylim fakirliğimi gözüme soktu gene keşke fakirler ölse
ne tatlı şeysin sen. sempatik
yk artık karakterli merve ve ailesini izliyoruz merveciler bakın bakında görün
Fakirler ölsün Survivordan selam
İzlemiyorum benn.mervenin babasina benzedigi ortaya çıkmıs deseneya mervenin babasının konuşmasından sonra turabici oldum :))