Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Orası yeri değildi sinir olduğumuz nokta babasının insanları aşağılayarak küçümseyerek konuşması çok itici ,olur kızınla gurur duyarsın ama o şekil değil ailecek kibirliler,sporcunun zeki , çevik . ahlaklı vs. diye gider bu yani azıcık mütevazilik lazım ..

Valla ben olsam aşağılanmış hissetmem,üzerine alınıp cevap vermeyeceklerdi..

Ada hayatını güzel gözlemlemişsin canım:KK200::KK48:
Sıkıldım ben bitirim tiplerden..
bende iyi çözmüşüm dimi ada hayatını :KK70:
:KK8: eee yani yılların survivor izleyeniyim olsun okadar :KK70:

ya gökhanıma çok üzülmüştüm geçen sene ya ben kimi tutsam kazanamadı kesin merve kaybedecek zaten:KK70::KK70:
almedanın yüzü hakikaten çok güzel pürüzsüz yani ama bir konuşmayı öğrenemedi:KK48: hepsi kilo almışta nadyayı tanımadım özellikle ya baya kilo almış dedim bu kız kim acaba:KK57:

en iyisi biz kimseyi tutmayalım ne dersin ?:KK70:
deryabüyükuncu kazanmıştı deme sanki bi onu tuttuydumda kazandıydı
evet konuşması hala düzelmemiş agzında lokma var gibi konuşuyor

Yani babasi yari yasindaki Turabiye serefsiz mi diyor?
Ay ben anlamadim ya

Aynen kardeşi bir video kaydı yapıyor arkadan babası serefsiz turabi diye bir seyler söyluyor

işte buna katılıyorum çok sıkıldım ben ya kim birinci oluyorsa bitsede kurtulsak kedi içim şişti:KK53::KK53: acunda iyi para kazandı:KK48:

Kız valla yaa benimde içim şişti. Bu kamera arkaları bitincede saatbaşı reklamına girecek 12yi çeyrek gece baslayacak :KK70:

bende iyi çözmüşüm dimi ada hayatını :KK70:
:KK8: eee yani yılların survivor izleyeniyim olsun okadar :KK70:

en iyisi biz kimseyi tutmayalım ne dersin ?:KK70:
deryabüyükuncu kazanmıştı deme sanki bi onu tuttuydumda kazandıydı
evet konuşması hala düzelmemiş agzında lokma var gibi konuşuyor
evet kimseyi tutmasak daha yararlı bencede kazanmıyorlar nede olsa bizde bir sıkıntı var sanırım halkın sevdiklerini sevmiyoruz galiba:KK70: hadi gidelim diyecemde o kadar bekledim yazık diye bekliyorum bekleyelim bari:KK70:

Mervenin babasi cikip sadece olimpiyatlarda ulkemizi temsil etti onunla gurur duyuyorum deseydi cok yakisacakti ama sacma sapan hareketler bi sinirli sinirli haller oy vereceksiniz uleynnnn gibi demeler falan cok cirkin oldu dedikleri merve kaybederse babasinin etkisi çok büyük olacak

önce siz benden alıntı yaptınız sonra cevap yazdığım şeye cevap yazıp bir de bana ayırt edemiyor dediniz şimdi ben mi takip ediyor oldum. burası cidden ilginç insan dolu. ne zaman bir şey yazsam böyle oluyor. okumayın bunu da.
konumuz takip etmek ewet ben sizi takip ediyorum ilginç olduğumda doğrudur

X