- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
Bencede mervenin babasi yuzundenHalkin oyunu bir iki saatlik bir davranis icin vereceginu sanmi
Yok babasi soyluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede mervenin babasi yuzundenHalkin oyunu bir iki saatlik bir davranis icin vereceginu sanmi
Yok babasi soyluyor
Selam cicim.hasani destekliyordum.o da gumledi.ne merveyi ne de turabi denen şahsı beğeniyorum.ikisi de cok itici,sahte.ama birini seç dersen merveyi seçerim_nurbanu_ bacımm hoşgeldin sen kimi destekliyon :)
Yani babasi yari yasindaki Turabiye serefsiz mi diyor?O kadar takip etmediğiniz turabinin adamlık kelimelerinden sıkıldım demenizden anlasılıyor zaten cunku merve turabiden daha cok kullanıyor o sözleri.
Babası diyor
işte buna katılıyorum çok sıkıldım ben ya kim birinci oluyorsa bitsede kurtulsak kedi içim şişti acunda iyi para kazandıDaha ne kadar surecek bu kamera arkaları ya 4 aylık survivor bu kadar gösterilmedi
Orası yeri değildi sinir olduğumuz nokta babasının insanları aşağılayarak küçümseyerek konuşması çok itici ,olur kızınla gurur duyarsın ama o şekil değil ailecek kibirliler,sporcunun zeki , çevik . ahlaklı vs. diye gider bu yani azıcık mütevazilik lazım ..
bende iyi çözmüşüm dimi ada hayatınıAda hayatını güzel gözlemlemişsin canım
Sıkıldım ben bitirim tiplerden..
ya gökhanıma çok üzülmüştüm geçen sene ya ben kimi tutsam kazanamadı kesin merve kaybedecek zaten
almedanın yüzü hakikaten çok güzel pürüzsüz yani ama bir konuşmayı öğrenemedi hepsi kilo almışta nadyayı tanımadım özellikle ya baya kilo almış dedim bu kız kim acaba
Hahha cekindimi dersin bak bu iyiydiBencede mervenin babasi yuzunden
Selam cicim.hasani destekliyordum.o da gumledi.ne merveyi ne de turabi denen şahsı beğeniyorum.ikisi de cok itici,sahte.ama birini seç dersen merveyi seçerim
sen bacım?
Yani babasi yari yasindaki Turabiye serefsiz mi diyor?
Ay ben anlamadim ya
işte buna katılıyorum çok sıkıldım ben ya kim birinci oluyorsa bitsede kurtulsak kedi içim şişti acunda iyi para kazandı
evet kimseyi tutmasak daha yararlı bencede kazanmıyorlar nede olsa bizde bir sıkıntı var sanırım halkın sevdiklerini sevmiyoruz galiba hadi gidelim diyecemde o kadar bekledim yazık diye bekliyorum bekleyelim baribende iyi çözmüşüm dimi ada hayatını
eee yani yılların survivor izleyeniyim olsun okadar
en iyisi biz kimseyi tutmayalım ne dersin ?
deryabüyükuncu kazanmıştı deme sanki bi onu tuttuydumda kazandıydı
evet konuşması hala düzelmemiş agzında lokma var gibi konuşuyor
Yani babasi yari yasindaki Turabiye serefsiz mi diyor?
Ay ben anlamadim ya
konumuz takip etmek ewet ben sizi takip ediyorum ilginç olduğumda doğrudurönce siz benden alıntı yaptınız sonra cevap yazdığım şeye cevap yazıp bir de bana ayırt edemiyor dediniz şimdi ben mi takip ediyor oldum. burası cidden ilginç insan dolu. ne zaman bir şey yazsam böyle oluyor. okumayın bunu da.