Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Birde benim uzun suredir yazmiyorum ama takip ediyorum sizi evden iki oy merveye gitti o aptal varos turabinin kazanmasini istemedigim icin merveyi cok sevdigim icin degil

Varoş ; bir kentin, şehir merkezinden uzak, genellikle il veya ilçe sınırına yakın dış bölgelerine verilen ad.
Siz nerenin parisinde yaşıyorsunuz sayın Elizabeth

Merveci olarak bende geldim yalnız hisettmeyin kızlar:KK70:
Oylar MERVEyeeeeeEn Büyük KK
Ezik takılmak boyun bükmek ne kadarda etkiliyor halkımızı:KK12:
Azıcık başı dik birileri varsa sesi çıkıyorsa antipatik geliyor..İlla da acıların çocuu olmak mı lazım :63:
Merve nin babası kızıyla gurur duyduğunu sporcu tarafıyla anlattı,Turabininkilerde atasözleri ile:KK53::KK48:
Hem Mervenin babası da evini satmış kızını milli dava için..Mervenin sempatik gelmesi için bu yönünden bakın o zaman:KK12: bu da acıklı:KK53:
Ada da her türlü terbiyesizliği yap acun bile 50 kere uyardı en sonunda ağır bir konuşma yaptı kötü örnek oluyorsun diye şimdi kendileri boynunu bükmüş efendi efendi oturuyor:63:

şu nadyayıda niye aldılarsa survivora antipatik.. zaten lazanamıycaktı onca türk varken yunanmı kazancaktı yuhh yani yunan survıvorında türk olsun bakalım..

Merveci olarak bende geldim yalnız hisettmeyin kızlar:KK70:
Oylar MERVEyeeeeeEn Büyük KK
Ezik takılmak boyun bükmek ne kadarda etkiliyor halkımızı:KK12:
Azıcık başı dik birileri varsa sesi çıkıyorsa antipatik geliyor..İlla da acıların çocuu olmak mı lazım :63:
Merve nin babası kızıyla gurur duyduğunu sporcu tarafıyla anlattı,Turabininkilerde atasözleri ile:KK53::KK48:
Hem Mervenin babası da evini satmış kızını milli dava için..Mervenin sempatik gelmesi için bu yönünden bakın o zaman:KK12: bu da acıklı:KK53:
Ada da her türlü terbiyesizliği yap acun bile 50 kere uyardı en sonunda ağır bir konuşma yaptı kötü örnek oluyorsun diye şimdi kendileri boynunu bükmüş efendi efendi oturuyor:63:
Yoo başı dik olmak çok farklı bişey sürekli ben ben ben merve aydın şöyle merve aydın böyle demek çok farklı kimse performansına laf sölemiyor zaten ama kimse bencil insanları sevmez genel olarak

X