Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
yeni cumartesi gününü ki tanıtımı izlediniz mi, bu sefer pascalla bozok kapışıyor duygu gitti pascal başladı eyvah yani, bunun dışında duygu gideli gönüllüler kavga gürültü yok gibi ayy ne sıkıcı duygu geri gel :)

Kızlar gecen haftanın oy yüzdeleri gecti elime.
Bir turabi sever olarak cok hosuma gitti :KK48:

1.Turabi- % 41
2.Hilmicem-% 15
3.Duygu-% 12
4.Sahra-% 6
5.Taner-% 5
6.Seda-5
7.Hasan% 4.5
8.Özlem-% 4
9.Begüm-% 3.5
10.Nadya-% 2
11.Bozok -% 2

1.Turabi- % 41
2.Hilmicem-% 15
3.Duygu-% 12
4.Sahra-% 6
5.Taner-% 5
6.Seda-5
7.Hasan% 4.5
8.Özlem-% 4
9.Begüm-% 3.5
10.Nadya-% 2
11.Bozok -% 2
Benim Turabi'yi pek sevdiğim söylenemez ama bu oy oranı da büyük bir başarı bu da bir gerçek. Arada diğer yarışmacılarla uçurum var resmen.

1.Turabi- % 41
2.Hilmicem-% 15
3.Duygu-% 12
4.Sahra-% 6
5.Taner-% 5
6.Seda-5
7.Hasan% 4.5
8.Özlem-% 4
9.Begüm-% 3.5
10.Nadya-% 2
11.Bozok -% 2
izliyesim kaçtıı :KK42::KK42::KK42:nasıl başlarsa öyle gider..

:KK70::KK70::KK70:bombaya bakın daha önceki survivorlardan birinde yarışan Kıbrıslı taner video yayınlamış youtube de parası olan bir arkadaş arıyom uçak biletlerini yememi içmemi karşılaycak beni dominike götürcek bir kamerası olacak helikopterle adaya atlaycaz onla ,ünlü olmak istiyorsan teklifimi kabul et ..gerçek all star benim ,no problem bro no problem baby diye:KK70::KK70::KK70::KK70:yeminle beyin terk bu çocuk evlat olsa sevilmez:KK70:

:KK70::KK70::KK70:bombaya bakın daha önceki survivorlardan birinde yarışan Kıbrıslı taner video yayınlamış youtube de parası olan bir arkadaş arıyom uçak biletlerini yememi içmemi karşılaycak beni dominike götürcek bir kamerası olacak helikopterle adaya atlaycaz onla ,ünlü olmak istiyorsan teklifimi kabul et ..gerçek all star benim ,no problem bro no problem baby diye:KK70::KK70::KK70::KK70:yeminle beyin terk bu çocuk evlat olsa sevilmez:KK70:

Hahahahahhahaha ay keşke yapsa böyle bişey ne ekşın olur :rolleyes:

hakkatten survivorun olduğu günler çok hoşuyma gidiyor bir de şu ada hayatını neden çok az gösteriyorlar ki artık eskiden adaları bol bol gösteriyolardı

Ay izledim şimdi.
Bana kalırsa gitmemek için strateji belirledi. Duygunun oyunu kendine almak için yapıyor:KK48:

Ohh bugun son sıkıcı akşam olacak yarın turbişimi izlicemm:KK53::KK36:

hay senin turbişine :KK70:

Ben de pascalımı görcem..Keşke gönüllülerde olsaydı ya.

Turabinin şu gıcık hareketleri olmasa , iyi yarışmacı..Az efendi olsa nolur..Geçen sezon da bence hakederek finale çıktı.
Ama final oyunlarında gökhan çok daha başarılıydı, halka kaldı turabi 1. oldu..Haketmedi diyemem..O noktayı haketti.

hay senin turbişine :KK70:

Ben de pascalımı görcem..Keşke gönüllülerde olsaydı ya.

Turabinin şu gıcık hareketleri olmasa , iyi yarışmacı..Az efendi olsa nolur..Geçen sezon da bence hakederek finale çıktı.
Ama final oyunlarında gökhan çok daha başarılıydı, halka kaldı turabi 1. oldu..Haketmedi diyemem..O noktayı haketti.

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
hiç gülesim yoktuu:KK70::KK70:

yeni cumartesi gününü ki tanıtımı izlediniz mi, bu sefer pascalla bozok kapışıyor duygu gitti pascal başladı eyvah yani, bunun dışında duygu gideli gönüllüler kavga gürültü yok gibi ayy ne sıkıcı duygu geri gel :)
kız dur zorla gönderdik zaten duyguyu ahahah
duygu nun kavgası olmasında diğerlerininkiler iyi ama bıktım ben kavgadan
kavga istiyorsan ütopya ya devam et canm ahahah

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
hiç gülesim yoktuu:KK70::KK70:
hh bi de demet akalının dansçısı diyorlardı.
kanal d de dans yarışmasına da katılmıştı ya turabi. demet akalın zaten ordan aldı bi sürü dansçı. konser görüntülerinde görünce tanıdıksima grüyorum. ay turabi çok zengin olmuştur ahahah. anıl da zengin çocuğu diyorlar. hasan ın durumu normalmiş sanırım o kazansın ahahah

X