- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
turabi değil oradaki hiç kimse yazdırmazdı.bu yıl da mı turabi kazanacak ya.. Hilmicem in yerinde turabi olsa hayatta adını yazdırmaz dı..
bende yazdırmazdım adımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
turabi değil oradaki hiç kimse yazdırmazdı.bu yıl da mı turabi kazanacak ya.. Hilmicem in yerinde turabi olsa hayatta adını yazdırmaz dı..
Benim Turabi'yi pek sevdiğim söylenemez ama bu oy oranı da büyük bir başarı bu da bir gerçek. Arada diğer yarışmacılarla uçurum var resmen.Kızlar gecen haftanın oy yüzdeleri gecti elime.
Bir turabi sever olarak cok hosuma gitti
1.Turabi- % 41
2.Hilmicem-% 15
3.Duygu-% 12
4.Sahra-% 6
5.Taner-% 5
6.Seda-5
7.Hasan% 4.5
8.Özlem-% 4
9.Begüm-% 3.5
10.Nadya-% 2
11.Bozok -% 2
izliyesim kaçtıı nasıl başlarsa öyle gider..Kızlar gecen haftanın oy yüzdeleri gecti elime.
Bir turabi sever olarak cok hosuma gitti
1.Turabi- % 41
2.Hilmicem-% 15
3.Duygu-% 12
4.Sahra-% 6
5.Taner-% 5
6.Seda-5
7.Hasan% 4.5
8.Özlem-% 4
9.Begüm-% 3.5
10.Nadya-% 2
11.Bozok -% 2
izliyesim kaçtıı nasıl başlarsa öyle gider..
şampiyon belli ikinci kim diyorsun..Ama daha önce kazanmamış biri kazansaydı bariya ..Trilyoner olacak Turabi yok yereHahahahah ben bu duruma insallah diyebiliyorum
şampiyon belli ikinci kim diyorsun..Ama daha önce kazanmamış biri kazansaydı bariya ..Trilyoner olacak Turabi yok yere
bombaya bakın daha önceki survivorlardan birinde yarışan Kıbrıslı taner video yayınlamış youtube de parası olan bir arkadaş arıyom uçak biletlerini yememi içmemi karşılaycak beni dominike götürcek bir kamerası olacak helikopterle adaya atlaycaz onla ,ünlü olmak istiyorsan teklifimi kabul et ..gerçek all star benim ,no problem bro no problem baby diyeyeminle beyin terk bu çocuk evlat olsa sevilmez
ece begümü gördün mü duygunun yerine ben geçeyim o zaman dedi..bu kız bence adadan hoşlaşmadı gitmek için yol yapıyor kendineOhh bugun son sıkıcı akşam olacak yarın turbişimi izlicemm
ece begümü gördün mü duygunun yerine ben geçeyim o zaman dedi..bu kız bence adadan hoşlaşmadı gitmek için yol yapıyor kendine
Ohh bugun son sıkıcı akşam olacak yarın turbişimi izlicemm
hakkatten survivorun olduğu günler çok hoşuyma gidiyor bir de şu ada hayatını neden çok az gösteriyorlar ki artık eskiden adaları bol bol gösteriyolardı
hay senin turbişine
Ben de pascalımı görcem..Keşke gönüllülerde olsaydı ya.
Turabinin şu gıcık hareketleri olmasa , iyi yarışmacı..Az efendi olsa nolur..Geçen sezon da bence hakederek finale çıktı.
Ama final oyunlarında gökhan çok daha başarılıydı, halka kaldı turabi 1. oldu..Haketmedi diyemem..O noktayı haketti.
kız dur zorla gönderdik zaten duyguyu ahahahyeni cumartesi gününü ki tanıtımı izlediniz mi, bu sefer pascalla bozok kapışıyor duygu gitti pascal başladı eyvah yani, bunun dışında duygu gideli gönüllüler kavga gürültü yok gibi ayy ne sıkıcı duygu geri gel :)
hh bi de demet akalının dansçısı diyorlardı.
hiç gülesim yoktuu