Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
:KK70::KK70::KK70:bombaya bakın daha önceki survivorlardan birinde yarışan Kıbrıslı taner video yayınlamış youtube de parası olan bir arkadaş arıyom uçak biletlerini yememi içmemi karşılaycak beni dominike götürcek bir kamerası olacak helikopterle adaya atlaycaz onla ,ünlü olmak istiyorsan teklifimi kabul et ..gerçek all star benim ,no problem bro no problem baby diye:KK70::KK70::KK70::KK70:yeminle beyin terk bu çocuk evlat olsa sevilmez:KK70:

:KK70::KK70::KK70: Beyin nakli şart bu çocuğaa:KK53: Keşke gelseydi ya survivor a.Komik olurdu. Ajjjjun bey ajjjun bey derdi:KK70:

hh bi de demet akalının dansçısı diyorlardı.
kanal d de dans yarışmasına da katılmıştı ya turabi. demet akalın zaten ordan aldı bi sürü dansçı. konser görüntülerinde görünce tanıdıksima grüyorum. ay turabi çok zengin olmuştur ahahah. anıl da zengin çocuğu diyorlar. hasan ın durumu normalmiş sanırım o kazansın ahahah

Turabinin oynadığı klipler çok komik:KK48: Anıl zengin.Hasan da zengin sonuçta fimlerde oynadı mankenlik yapıyor.

hh bi de demet akalının dansçısı diyorlardı.
kanal d de dans yarışmasına da katılmıştı ya turabi. demet akalın zaten ordan aldı bi sürü dansçı. konser görüntülerinde görünce tanıdıksima grüyorum. ay turabi çok zengin olmuştur ahahah. anıl da zengin çocuğu diyorlar. hasan ın durumu normalmiş sanırım o kazansın ahahah

Bende cok görüyorum hele bi ömer vardıya dans yarısmasını kazanmıstı o her yerden cıkıyor:KK48:
Hasan bu oy oranıyla kazanamaz gibime geliyor bu seneyi ya turabi alır yada anıl. Pascalın oy oranını bilmiyorum bişey diyemiyorum

Hakkaten Taner gelseydi keşke. Dilini yengeç kıtlamıştı demi ahahahahahhah

Tanıtım da gördüğüm kadarıyla Turabi artık kiminle yarışıyorsa baya bir kendi çapında artitlik yapıyor. Öyle bir şey olsa ki artistlik yapayım derken yenilse de biz onun yerine eğlensek :110:

Tanıtım da gördüğüm kadarıyla Turabi artık kiminle yarışıyorsa baya bir kendi çapında artitlik yapıyor. Öyle bir şey olsa ki artistlik yapayım derken yenilse de biz onun yerine eğlensek :110:

Anılla yarışıyor.Anıll baya bir geride diye şov yapıyor turabi.

X