Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
ay kızlar nnaaapmıssınız ya, ben 92. sayfada kalmısım p.tesı aksamdan bu aksama 80 sayfa yorum mu yapılır nasıl okucammmm hepsini :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
şaka bı yana aksam tvnın sesının kapattım duygu konusmayı kesınce tekrar actım:) gitmesıne çok sevındım anlatamam, çekemıycektım,ütopyadan kactım kavga dıye bır de bunda tahammul edemıyordum artık..

ay kızlar nnaaapmıssınız ya, ben 92. sayfada kalmısım p.tesı aksamdan bu aksama 80 sayfa yorum mu yapılır nasıl okucammmm hepsini :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
şaka bı yana aksam tvnın sesının kapattım duygu konusmayı kesınce tekrar actım:) gitmesıne çok sevındım anlatamam, çekemıycektım,ütopyadan kactım kavga dıye bır de bunda tahammul edemıyordum artık..
bende survivor izlerken giremiyorum topiğe pür dikkat izliyorum kimse bana ellemesin:KK48:
sabahta buraya baktım 40 sayfa yorum okudum ahhaha

elenen 1 yarışmacı geri gelecek diye açıklama okudum şimdi
bide duygu geri dönmesin mi :mad: amanınnnn:KK8:

elenen 1 yarışmacı geri gelecek diye açıklama okudum şimdi
bide duygu geri dönmesin mi :mad: amanınnnn:KK8:
nerde okudun kız kesin duygu dönsün diye yapar acun onu oraya oratalığı karıştırsın diye getirmişti düşünmedi tabi hilmicem kendini ortaya atacak şok oldu adam geri getirirse hiç şaşırmam ben:KK70:

nerde okudun kız kesin duygu dönsün diye yapar acun onu oraya oratalığı karıştırsın diye getirmişti düşünmedi tabi hilmicem kendini ortaya atacak şok oldu adam geri getirirse hiç şaşırmam ben:KK70:
survivor all star face sayfasında yazıyo o_O
tabi sayfa ne kdr güvenilrdir nedir bilmiyorum :KK12:

en güzeli benmde takip ettiğim diziler var :KK8:
ama bgn hiç aklıma izlemek gelmedi
yrnı bu şeklde değerlendiriyim bari:KK30:
evet ben yarın şu maral mı ne varya ona bakacam o kadar reklam verdi tv8 bakayım nasıl bişeymiş zaten en fazla 2 bölüm izlerim sonra sıkıyor bizim diziler beni:KK48:

evet ben yarın şu maral mı ne varya ona bakacam o kadar reklam verdi tv8 bakayım nasıl bişeymiş zaten en fazla 2 bölüm izlerim sonra sıkıyor bizim diziler beni:KK48:
ayy bu seneki bütün dizilerde modacı olma heveslisi kızların dizisi oldu yani :KK48:
dizinin ismi maral olunca böyle aklımda başka bi seneryo canlanıyor
ama fragmanda daha bi farklı bilemedim bakalım yrn bi göz gezdiriyim
türk dizilerinden izlediğim aşk yeniden ve medcezir var :cool:

ayy bu seneki bütün dizilerde modacı olma heveslisi kızların dizisi oldu yani :KK48:
dizinin ismi maral olunca böyle aklımda başka bi seneryo canlanıyor
ama fragmanda daha bi farklı bilemedim bakalım yrn bi göz gezdiriyim
türk dizilerinden izlediğim aşk yeniden ve medcezir var :cool:
bende aşk yenideni netten izledim bugün öğlen çok komikmiş güzel aslında fırsatım olursa bakcam netten:KK51: evet ya ne modaymış arkadaş her yerde:KK70:

bende aşk yenideni netten izledim bugün öğlen çok komikmiş güzel aslında fırsatım olursa bakcam netten:KK51: evet ya ne modaymış arkadaş her yerde:KK70:
aşk yeniden farklı bi dizi bende sevdim neyse bi şeklde survivor a kdr zaman geçireceğiz
ben çıkıyorum iiseyirler sanada :KK54:

ayy duygu gelmesin daha tam sevinemedik bile.
ben duygu elenince gönüllüler oynar falan sanıyordum neden öyle kaldılar anlamadm ahahaha

seda çok itici o konuşurken kanalı değiştiriyorum o kadar tahammül edilemez bit tip ki :KK43: saygısız bir de duygu nun ismi söylendiğinde bağırdı sevinçten :KK11:

X