Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Hiç sorma ya iğrenç striptizci turabi diyenlerle azize merve diyenlerin arasında kaldım valla:KK48:
Aynen aynen bende son bir kaç haftadır pek izlemiyorum haftada 5 gune cıkardığından beri sıkılmaya baslamıstım zaten Turbişkomda finali garantileyince sulalem raad modunda takılıyordum ben :KK48:
Maybeybide gitmişti 2niz birden kayboldunuz ortadan

evet az önce deadline a da yazdım
bende bi kaç sefer geldiğimde sizlerle denk gelmedim
sonralarıda da baya karışmış buralar ben daha fazla karışmayım dedim :KK48:

evet az önce deadline a da yazdım
bende bi kaç sefer geldiğimde sizlerle denk gelmedim
sonralarıda da baya karışmış buralar ben daha fazla karışmayım dedim :KK48:
mybaby yarışmanında tadı kalmadı sanki sürekli kural değişiyor bişey oluyor zaten unluler sürekli yeniliyordu sıkıcı olmaya başladı bizde bıkmış olabiliriz buralarında tadı kalmamis ya:KK66:

Noldu acun turabi düştüüüüüü diye pek bir güldün hoşuna gitti herhalde?
İyice gıcık kaptım bu herife.

Destekledigin kimse kalmayinca cok sikici oluyomus. butun hevesim kacti artik final vtrlerini merak ediyorum sadece

Bari hilmicem kazansin basindan beri performans olarak en cok hakeden o ama merve aydinin kazandigi kesin bence

Yarışma iyice sıkıcı gelmeye başladı bana oyunlarda sanki hep aynıymış gibi ,finalini merak ediyorum sadece, birde merve disinda hep sevmedigim isimler kaldi merve birinci cikacak insallah bu yaristan alninin akıyla :KK66:

Kardeşlere bakın kardeşlere.Birbirlerinin yüzüne bakmıyorlar.Hilmi ne oldu?Hani turabiye karşı hırsın yoktu ?:KK70:
Yerim sizin kardeşliğinizi.

X