Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
ya kesinlikle ama düşünsene hilmi sıralamayı bilmiyor kendini attı ama hadi duygu 2. olsaydı içinden ne dualar etmiştir çok adrenalinli ben olsam düşer bayılırdım:KK70:

birde kirpikler var kıvrık kalın siyah :KK70:
kesinlikle
duygu beni rahatsz ediyor ta burdan onları nasıl etmesin hilmicem çok haklı oyunun ortasında kavga mı olur ya IQsu belli gerçekten.
hilmicem elenme riskine karşılık yaptı bunu yanlış bi hareket yok aksine çok cesaret işi.
hilmicem kendisi daha önce yaşamış olamayacağını anladı.
hemde kızın smste güçlü olduğunuda biliyor.
bana sorsan bu kız ne yüksek oy alacak derim

kesinlikle
duygu beni rahatsz ediyor ta burdan onları nasıl etmesin hilmicem çok haklı oyunun ortasında kavga mı olur ya IQsu belli gerçekten.
hilmicem elenme riskine karşılık yaptı bunu yanlış bi hareket yok aksine çok cesaret işi.
hilmicem kendisi daha önce yaşamış olamayacağını anladı.
hemde kızın smste güçlü olduğunuda biliyor.
bana sorsan bu kız ne yüksek oy alacak derim
bence çok büyük bir risk ama ok mantıklı ve zekice bir risk ben cesaretine dedim zaten büyük cesaret ama:KK51:

Hilmicem iyi cesaret gosterdi
Duygu gidince rahat ederler insallah

İtici evet :) Bir de çok değişti bende sunarken tanıyamadım kim bu kız dedim kendime , şimdi de hem bir çirkin olmuş hem de itici .. Rahatlamaz mı :KK70: En kısa zamanda gitsin :)
evet gitsin ama önce ünlüler elensin biraz:KK48:

duygu kendine hakaret edenlere dava açacakmış amanın dikkat edelim biz de güme gideriz burayı okur falan :KK70:

[QUOT."Helena, post: 39762653, member: 316907"]berna yı tutuyordum ben ama ünlülere geçince tutmuyorum artık onlara çalışıyor ahaha
hatta diskalifiye olunca çok üzülmüştüm
berna taktik vermese gönüllüler rahat alacak. resmen berna nın taktiklerle oynadılar dün ve o ittirme şeyinde.
berna nın sesi kulaklarımda hala dıdı dıdı dıdı
Berna çok iyi ya kızlar arasında en iyi diyebilirim.

[/QUOTE]
berna iyi tabi. ben berna gelecek diye duyunca çok sevindim. ama ünlülere gitti. özellikle kol kullanma alanı olduğu için hep taktik veriyor motive ediyor yoksa ünlüler kafa kafaya gelemezdi o 2 oyunda.

bence çok büyük bir risk ama ok mantıklı ve zekice bir risk ben cesaretine dedim zaten büyük cesaret ama:KK51:
ünlülerdeki hakan diyor ya eleme öncei röportajda. duygu ya turabi ya da hilmicem çıksın ki gitsin. yoksa duygu gidemez diye. ay ben şeyden korkuyorum yabancı survivorda elendi yapıp başka adaya alıyorlarmış acun demişti bi survivor döneminde. bu duygu yu almasınlar:KK48:

ünlülerdeki hakan diyor ya eleme öncei röportajda. duygu ya turabi ya da hilmicem çıksın ki gitsin. yoksa duygu gidemez diye. ay ben şeyden korkuyorum yabancı survivorda elendi yapıp başka adaya alıyorlarmış acun demişti bi survivor döneminde. bu duygu yu almasınlar:KK48:
başka adaya nasıl alıyorlarmış onu bilmiyorum ben duygudan kurtuluş yok o zaman:KK70:

şimdi başladığından beri kaç oyun aldılar totalde.
gönüllüler patates yumurta ve mercimek aldı dimi
ayy iyi yemişler süper.
mercimek önemli değil diye ünlüler yarışmadı asılmadı demişsinz ama ne kadarda olsa yoruluyorlar.
bi boşa kürek çekmek var şimdi.
nasıl olsa mercimek diye kendini yormasa anlarım ama kastılar ünlülerde yani
mercimek diye boşverdiler sanmıyorum ben

başka adaya nasıl alıyorlarmış onu bilmiyorum ben duygudan kurtuluş yok o zaman:KK70:
ahaha ağzımı hayra açmalıyım
şimdi acun hangi survivor dönemiydi hatırlamıyorum da. yabancı survivorda ne entrikalar var kurallar var gibisinden anlatıyordu. elenen kişi başka adaya gidiyo tek başına sonra da öbür elenen yanına geliyo ya da birbirlerini eliyorlar gibi bir şey demişti.
ama şu cümle netti : siz elendi sanıyorsunuz ama o başka adada oluyor yabancı survivorda demişti

ahaha ağzımı hayra açmalıyım
şimdi acun hangi survivor dönemiydi hatırlamıyorum da. yabancı survivorda ne entrikalar var kurallar var gibisinden anlatıyordu. elenen kişi başka adaya gidiyo tek başına sonra da öbür elenen yanına geliyo ya da birbirlerini eliyorlar gibi bir şey demişti.
ama şu cümle netti : siz elendi sanıyorsunuz ama o başka adada oluyor yabancı survivorda demişti
:KK70::KK70: e onlar orda napıyor ki elenince aç aç bekliyormuki tam lost dizisi gibi olur yoklar ama varlar ne oluyor belli değil:KK70::KK70: gerçi aç aç beklemezler duygu onları çiğ çiğ yer düşünsene 2. elenen seda olsa mesela duyguyla bir hafta adada yalnız biri gelene kadar korku filmi gibi:KK70:

şimdi başladığından beri kaç oyun aldılar totalde.
gönüllüler patates yumurta ve mercimek aldı dimi
ayy iyi yemişler süper.
mercimek önemli değil diye ünlüler yarışmadı asılmadı demişsinz ama ne kadarda olsa yoruluyorlar.
bi boşa kürek çekmek var şimdi.
nasıl olsa mercimek diye kendini yormasa anlarım ama kastılar ünlülerde yani
mercimek diye boşverdiler sanmıyorum ben
alışamadılar bence daha mesela doğukan adapte olamadı sanki o ilk seferde de sonradan açılmıştı pascalda daha alışamadı bir anıl doğru dürüst oynuyor erkeklerde kızlar iyi ama fena değil gönüllülerinde kızlar iyi değil erkekler götürüyor oyunu:KK64:

:KK70::KK70: e onlar orda napıyor ki elenince aç aç bekliyormuki tam lost dizisi gibi olur yoklar ama varlar ne oluyor belli değil:KK70::KK70: gerçi aç aç beklemezler duygu onları çiğ çiğ yer düşünsene 2. elenen seda olsa mesela duyguyla bir hafta adada yalnız biri gelene kadar korku filmi gibi:KK70:
yok aç değillerdir. yine erzak verilir tabi onlarda kendi içlerinde yarışır
şayet tekse giden kişi az bi erzak verilir.
acun veriyoruz zaten hiç yemiyorlar diye bir şey yok diyordu genel survivordan bahsediyorum bu sefer:KK48:

alışamadılar bence daha mesela doğukan adapte olamadı sanki o ilk seferde de sonradan açılmıştı pascalda daha alışamadı bir anıl doğru dürüst oynuyor erkeklerde kızlar iyi ama fena değil gönüllülerinde kızlar iyi değil erkekler götürüyor oyunu:KK64:
aynen öyle kızlar erkekler durumu var
sen kimi tutuyordun.

evet sen kimi tutuyorsun canım.
ünlüler neler kazandı yaa ben unuttum
2 konsey kazandı sonra
1 olta takımı
1 de fazla erzak
1 de büyük ada bu kadar dimi
çetele tutuyorum:KK48:

Haha aynen:)) Ben Pascal ve Doğukan ı tutuyorum.Hasan ı da seviyorum ama:KK53: senn?

Ya gönüllüler hep yemek kazandı.Oltayı onlar da alacak zaten.Yani erken olta almaları bir şey değiştirmedi balık tutamıyorlar zaten.

X