yok yarında bir dokunulmaz olacak,kalan 2 kişi sms e çıkacak.Kazanan finale cikacak kalan uc kiside smse mi kalcak?
Hilmiye de ayri gicik oldum
öyle deme begüm hızlı olmayabılır ama en uyumlu yarısmacı bence artı denge de ve atıslarda begumun ustune yok merve çok hızlı hasan ıse cok sevıyorum ama cok fazla kural hatası yapıyor hemserım olmasına ragmen kızıyorum çok sacma hatalar yapıyor dıkkatı tamamen dagınık yanı hasan da merve de begum den çokk çokk mahretlı degıl ayrıca mervede cok ıtıcı bı hırs varbegümün bu günlere kadar gelmesi bile şans bence....finali haketmiyor...umarım merve hasan turabi ve hilmi 4 lüsü gider....
gönlüm hasanın 1. olmasından yana o olmayacaksa da merve olsun.. pek sevmesemde kız 2 sezondur...kendini parçalıyor....
hilmi ve turabi zaten aldılar büyük ödülü...
begüm son haftalarda yükseldi ama kendi dönemindede böyle olmuş sona kalmıştı...hiç ısınamıyorum o kıza valla...kazandığı oyunları sakinliğine borçlu...hasan konusunda haklısın.....bu arada sağlığın nasıl bebişin sen nasılsınız...öyle deme begüm hızlı olmayabılır ama en uyumlu yarısmacı bence artı denge de ve atıslarda begumun ustune yok merve çok hızlı hasan ıse cok sevıyorum ama cok fazla kural hatası yapıyor hemserım olmasına ragmen kızıyorum çok sacma hatalar yapıyor dıkkatı tamamen dagınık yanı hasan da merve de begum den çokk çokk mahretlı degıl ayrıca mervede cok ıtıcı bı hırs var
özetle bence begüm de finalı dıgerlerı kadar hakedıyor
iyiyizz teyzesı bı sıkıntımız yok sukur begum ya demekkı kendını gosteremıyo bıde begum gazla çalışıo dıkkat ettıysen bı oyun kaybettıgı zaman kımse ona kızmıo hep gaz verıyolar begume az yapamadın de hemen moralı dusuyo bısey yapamıo oından sora ama terbıye olarak ınsanlık olarak begenıyorum onu oncelerı bende ne becerıksız yaa elensın dıodumbegüm son haftalarda yükseldi ama kendi dönemindede böyle olmuş sona kalmıştı...hiç ısınamıyorum o kıza valla...kazandığı oyunları sakinliğine borçlu...hasan konusunda haklısın.....bu arada sağlığın nasıl bebişin sen nasılsınız...
begüm son haftalarda yükseldi ama kendi dönemindede böyle olmuş sona kalmıştı...hiç ısınamıyorum o kıza valla...kazandığı oyunları sakinliğine borçlu...hasan konusunda haklısın.....bu arada sağlığın nasıl bebişin sen nasılsınız...
o zaman elenmıstır yaa begumun bardağı yayınlanmıstı dogukan elenmıstı bu da dogrudur belkı sevıom onu yaa elenmesınhasan elenmiş mii ?ay demek o fotograf dogruymuş sosyal emdyada vardı kıbrsta begüm hilmicem ve turabi yolda yürüyolardı merveyle hasanı görememştm
Bende gördüm o fotoğrafı hasanla merve sms e kalmış hasan elenmiş yazıyorlar :/hasan elenmiş mii ?ay demek o fotograf dogruymuş sosyal emdyada vardı kıbrsta begüm hilmicem ve turabi yolda yürüyolardı merveyle hasanı görememştm
aynen begüm hem zeki becerkli mervenin yaptıgı tek şey hızlı olmak oda meslegi bi zahmet olsun zaten :) aslında ikiside hak ediyor bakalım...öyle deme begüm hızlı olmayabılır ama en uyumlu yarısmacı bence artı denge de ve atıslarda begumun ustune yok merve çok hızlı hasan ıse cok sevıyorum ama cok fazla kural hatası yapıyor hemserım olmasına ragmen kızıyorum çok sacma hatalar yapıyor dıkkatı tamamen dagınık yanı hasan da merve de begum den çokk çokk mahretlı degıl ayrıca mervede cok ıtıcı bı hırs var
özetle bence begüm de finalı dıgerlerı kadar hakedıyor
begümün kalmasına sevinrm hasanın gitmesne üzülürüm..Bende gördüm o fotoğrafı hasanla merve sms e kalmış hasan elenmiş yazıyorlar :/
ya hepsı hakedıyor da ıste turabı dokunulmazlıgı olmayaydı o elensın derdım ama garantılemıs kıbrısıaynen begüm hem zeki becerkli mervenin yaptıgı tek şey hızlı olmak oda meslegi bi zahmet olsun zaten :) aslında ikiside hak ediyor bakalım...