Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Merve beni ele verdi gizli gizli takılıyordum forumda

sanırım survivor topiğinde yorum yapmadan yorumları okuyan asıl gizli takılan bendim
bu durumda sen mi yakalandın ben mi netleşmiş değil :))
bende seni gördüğümü kimseye sölimicimmmm
malum ikimizinde artık bi sırrı var
bu arada evet merve şampiyon olmalı

ama ben survivor topiğinde gizli takılmıyordum forumda dolanıyordum işlerim oluyor malum..
Merve aşkımdan ötürü de bir yorum yazmadan edemedim..
Merve finale kalsın bi sürü oy kullancam hazırlandım
Yeter artık erkeklerin kazanmasından kimin daha fazla adam olduğunun değerlendirilmesinden sıkıldım..
Turabinin röportajlarında eline aldığı T logolu ,yolunmuş kuş tüyü ile süslü o bastonunu elime alıp adadan tüm erkekleri kovalamak yeterin uleeennnn artık bir kadın şampiyon olacak demek istiyorum(merve oflaz sayılmaz o kimmiş beee merve aydın yanında)
Allahım sonunda şerbetli bir tatlı yedi Merve

aman yarabbim gözümde canlandırdımda
haklısın canım sen hem gebe hem editr hemde yogun bi hatunsun
bizimde canımızsın
merve tatlı yedide sen o kısma bakmasaydın keşke

aman yarabbim gözümde canlandırdımda
haklısın canım sen hem gebe hem editr hemde yogun bi hatunsun
bizimde canımızsın
merve tatlı yedide sen o kısma bakmasaydın keşke
Sensin benim canım..
Tatlı yiyemiyorum hatta o sahneye bakamadım önceden her ödül oyununda canım çekerdi gebe kaldım bulantılar başladı ödül oyunlarının yeme kısımlarını izleyemedim...
Yarın akşamın fragmanını gördünmü oyunu kazanan direk finale gidiyor..
Merve kazancak inşallah

oyhh geçicek hepsi inşallah az kaldıııı
yrnki fragmanı göremedim ama merve kesin finalde bence
bu arada çıkıyorum forumdan ii geceler sana da ve herkese

sen gülüşleri boşver de begüm basıyor yineee baska kız kalmadı kii havalara giriyosada girsin manken olarak olimpiyat birincisi kızdan üst üste oyun alıyor hemde survivor gibi bir yarışmada :)
Kim kazandı oyunu
Canım benim bazı oyunlarda begüm şanslı olduğu için alıyor,atmalı oyunlarda yani sadece

Merve elenmezse zaten ben de hazırlıyorum sms leri.Merve severler seviyorum demekle olmuyor,1-2 sms atıverin.

Merve aydın gitsin artık ya babam merve aydın çıkınca sinirleniyo kanal değiştirmek istiyo
hele ağlayınca falan
bi huzurla izleyemiyorum
aksi gibi de sürekli merve yi konuşturuyolar.

kimse de kalmadı bakalım merve kime dedikodu yapacak. dolduruşa getireceği adam da kalmadı

Ben onu böyle kabul ettim saftirik saftirik işler yapıyor işte Kağıdı muhurlemekte nerden aklına gelirse
kız bi kere turabi eleme gecesi hasan ı yazarken ip falan bağlamıştı. hasan da Karadenizliyim diye mi yaptı o ipi bilmiyorum demişti röportajında. hani sallama çay gibi mi yaptı acaba demişti hasan.
ben izlememiştim o konseyi neden öyle yapmıştı turabi ?

Evet yaptıktan sonrada şey dedi. Şimdi caylar olmuş sallama, insanlar olmuş dal....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…