Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Bencede merve olmali turabiyle hilmicem olmasin bir kere zaten onlar daha önceki yarışmalarında şampiyon oldular , Hasani seviyorum o kazanirsa da kesinlikle üzülmem, Ama favorim hem karekteriyle hemde yarışlardaki başarısıyla hem de bir bayanın kazanmasını istedigim icin kesinlikle Merve Aydın :)

harbi beni yine buldun galiba:cool: başım dönmeye başladı dur yine:KK70::KK70:

Merve Aydin'i nasil seviyorsunuz ya:110:

Turabi bile daha sevilesi:KK53:
ya deme öyle ama ben geçen seneden seviyorum kendisini hatta olimpiyatları izleyen seven biri olarak merveyi olimpiyatlardan bilip seviyorum çirkeflikleri bile soğutmadı arada sinir oluyorum ama vazgeçemeyiyorum:KK70::KK70::KK70:

Merve'me nazar değdirdiko_O
Maşallah deyin bari kıza ya:KK12:
:nazar::nazar: kıyamam ona ben değmesin nazar :eek:yürü merve:KK12::KK12:

ya deme öyle ama ben geçen seneden seviyorum kendisini hatta olimpiyatları izleyen seven biri olarak merveyi olimpiyatlardan bilip seviyorum çirkeflikleri bile soğutmadı arada sinir oluyorum ama vazgeçemeyiyorum:KK70::KK70::KK70:

merve dün tatlı yemeyeydi iyiydi
kendini kaybetti yiyince:KK12:
finale adını begüm mü yazdıracak yoksa:KK57:

Merve napıyosun merve çıldırtıyosun merve napıyosun yaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:
bencede ya fazla stres yaptı düşürüp duruyor sinir oldum:eek::eek::KK11::KK11:

merve dün tatlı yemeyeydi iyiydi
kendini kaybetti yiyince:KK12:
finale adını begüm mü yazdıracak yoksa:KK57:
evet evet o tatlılar ağır geldi bu kız açken daha iyi yarışıyor:KK45::KK45: begüm son zamanlarda çok iyi özellikle böyle dengeli sıralamalı oyunlar onun oyunları ama finali haketmiyor bence hala ya hasan çıksın bari:63:

Sakatlandigi yarisi izlemistim. Gecen sene de seviyirdum. Bu sene bi seyler olmus ego ve hirs patlamasi yasadigi icin
Bizımla deyılsın bebeyım:KK53:

bencede ya fazla stres yaptı düşürüp duruyor sinir oldum:eek::eek::KK11::KK11:

evet evet o tatlılar ağır geldi bu kız açken daha iyi yarışıyor:KK45::KK45: begüm son zamanlarda çok iyi özellikle böyle dengeli sıralamalı oyunlar onun oyunları ama finali haketmiyor bence hala ya hasan çıksın bari:63:

evet begüm bu oyunlarda başarılı hakkını yiyemem ama merveden de iyi değil genel olarak yaarışmalara bakarsak
ama finalde turabinin yerine gelirse sıkıntı yapmam :KK70:begümde çıksın finale günahhh :))

rica ederim iki kedi anası :KK52:

evet begüm bu oyunlarda başarılı hakkını yiyemem ama merveden de iyi değil genel olarak yaarışmalara bakarsak
ama finalde turabinin yerine gelirse sıkıntı yapmam :KK70:begümde çıksın finale günahhh :))

rica ederim iki kedi anası :KK52:
olur ya begümde çıksın merve çıksında finale begümde çıksın birazda finalistler kadın olsun ya yeter anca erkekler birinci finalist:KK69::KK69:

X