Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız minnoşmerve aydıncılar toplanmış bende oy atabilirim düşünüyorum önce finale ciksında
benim için mreve de,turabi de aynıMerve Aydin'i nasil seviyorsunuz ya
Turabi bile daha sevilesi
harbi beni yine buldun galiba başım dönmeye başladı dur yineKız minnoş
ya deme öyle ama ben geçen seneden seviyorum kendisini hatta olimpiyatları izleyen seven biri olarak merveyi olimpiyatlardan bilip seviyorum çirkeflikleri bile soğutmadı arada sinir oluyorum ama vazgeçemeyiyorumMerve Aydin'i nasil seviyorsunuz ya
Turabi bile daha sevilesi
kıyamam ona ben değmesin nazar yürü merveMerve'me nazar değdirdik
Maşallah deyin bari kıza ya
harbi beni yine buldun galiba başım dönmeye başladı dur yine
ya deme öyle ama ben geçen seneden seviyorum kendisini hatta olimpiyatları izleyen seven biri olarak merveyi olimpiyatlardan bilip seviyorum çirkeflikleri bile soğutmadı arada sinir oluyorum ama vazgeçemeyiyorum
kıyamam ona ben değmesin nazar yürü merve
evettttt diğr kalan 2 kişiden kimin finalist olacagı da sms e göre belirlencekmişKazanan finalist mi olcak?
bencede ya fazla stres yaptı düşürüp duruyor sinir oldumMerve napıyosun merve çıldırtıyosun merve napıyosun yaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet evet o tatlılar ağır geldi bu kız açken daha iyi yarışıyor begüm son zamanlarda çok iyi özellikle böyle dengeli sıralamalı oyunlar onun oyunları ama finali haketmiyor bence hala ya hasan çıksın barimerve dün tatlı yemeyeydi iyiydi
kendini kaybetti yiyince
finale adını begüm mü yazdıracak yoksa
evettttt diğr kalan 2 kişiden kimin finalist olacagı da sms e göre belirlencekmiş
Sakatlandigi yarisi izlemistim. Gecen sene de seviyirdum. Bu sene bi seyler olmus ego ve hirs patlamasi yasadigi icinharbi beni yine buldun galiba başım dönmeye başladı dur yine
ya deme öyle ama ben geçen seneden seviyorum kendisini hatta olimpiyatları izleyen seven biri olarak merveyi olimpiyatlardan bilip seviyorum çirkeflikleri bile soğutmadı arada sinir oluyorum ama vazgeçemeyiyorum
kıyamam ona ben değmesin nazar yürü merve
bencede ya fazla stres yaptı düşürüp duruyor sinir oldum
evet evet o tatlılar ağır geldi bu kız açken daha iyi yarışıyor begüm son zamanlarda çok iyi özellikle böyle dengeli sıralamalı oyunlar onun oyunları ama finali haketmiyor bence hala ya hasan çıksın bari
Saol maybeybi
Ay hayır yamerve dün tatlı yemeyeydi iyiydi
kendini kaybetti yiyince
finale adını begüm mü yazdıracak yoksa
olur ya begümde çıksın merve çıksında finale begümde çıksın birazda finalistler kadın olsun ya yeter anca erkekler birinci finalistevet begüm bu oyunlarda başarılı hakkını yiyemem ama merveden de iyi değil genel olarak yaarışmalara bakarsak
ama finalde turabinin yerine gelirse sıkıntı yapmam begümde çıksın finale günahhh :))
rica ederim iki kedi anası