- 11 Aralık 2014
- 506
- 487
- 27
evett inşallh elenmez efendi adam hep böyle ucundan kaybedyor herşeyio zaman elenmıstır yaa begumun bardağı yayınlanmıstı dogukan elenmıstı bu da dogrudur belkı sevıom onu yaa elenmesın
aynennn oyle olacak gıbı gorunuyor bakalım buakşam ızleyelım gorelımbegümün kalmasına sevinrm hasanın gitmesne üzülürüm..
Favorim merve o olmazsa hasan olsun isterdim begüm gitmeli bencebegümün kalmasına sevinrm hasanın gitmesne üzülürüm..
aslındahepsınden guclu sayılır ama çok dıkkatsızz yaa çok hata yapıo hata yapmasaydı hılmı degıl de hasan alıcaktı dokunulmazlıgıevett inşallh elenmez efendi adam hep böyle ucundan kaybedyor herşeyi
hasanın şampiyon olmasnı bende isterim diyorum ya işte begümnde gitmesni istemiyorum :) mervde alsa üzülmem yaniFavorim merve o olmazsa hasan olsun isterdim begüm gitmeli bence
aynen ya kural ihlali rekoru kırdı adamaslındahepsınden guclu sayılır ama çok dıkkatsızz yaa çok hata yapıo hata yapmasaydı hılmı degıl de hasan alıcaktı dokunulmazlıgı
işteee demekkı az daha dıkkatlı olacan her oyunda yapılır mı hadı ılk oyunda yaptın sonrasında yapma hemıaynen ya kural ihlali rekoru kırdı adam
bende turabini şampiyon olmasnı istemyrumm yeter artık.. kıbrısı garantlmş olması şampiyon olucak demek degl hiiç belli olmazya hepsı hakedıyor da ıste turabı dokunulmazlıgı olmayaydı o elensın derdım ama garantılemıs kıbrısı
hasan elenırse merve bırıncı olur gıbıme gelıyyor turabı olmasın zaen gecen yıl aldı yeterbende turabini şampiyon olmasnı istemyrumm yeter artık.. kıbrısı garantlmş olması şampiyon olucak demek degl hiiç belli olmaz
Aslında buraya kadar geldiklerine göre hepsi hakediyor ama benim gönlumun birincisi merve ama hasanida çok seviyorum çok karekterli birisi elenmesine üzülürüm :/ ama hasan elenirse orada merve dışında üzülen olmaz bencehasanın şampiyon olmasnı bende isterim diyorum ya işte begümnde gitmesni istemiyorum :) mervde alsa üzülmem yani
hasan tam konsantre olarak oynamıyor oyunları artık onla oynayan geride kalsadaa amaan şimdi hata yapar havasına girdiişteee demekkı az daha dıkkatlı olacan her oyunda yapılır mı hadı ılk oyunda yaptın sonrasında yapma hemı
aynen gönlüm begümden yana ama umudum yok maalesf ya merve ya hasan alır inşhasan elenırse merve bırıncı olur gıbıme gelıyyor turabı olmasın zaen gecen yıl aldı yeter
artık kişisel oldgu için bence hiç kimse üzülmezz mervede üzülmz cünkü sms sıralamasnda hasandan hepsi korkuyor yani gitmesi onun hayrına ben üzülcgni sanmıyorumAslında buraya kadar geldiklerine göre hepsi hakediyor ama benim gönlumun birincisi merve ama hasanida çok seviyorum çok karekterli birisi elenmesine üzülürüm :/ ama hasan elenirse orada merve dışında üzülen olmaz bence
ya bı kız alsın yıne de ısterım ben begum ya da merve alsınaynen gönlüm begümden yana ama umudum yok maalesf ya merve ya hasan alır inş
allah iyilik versin canım...evet diğer kızlara göre daha oturaklı...iyiyizz teyzesı bı sıkıntımız yok sukur begum ya demekkı kendını gosteremıyo bıde begum gazla çalışıo dıkkat ettıysen bı oyun kaybettıgı zaman kımse ona kızmıo hep gaz verıyolar begume az yapamadın de hemen moralı dusuyo bısey yapamıo oından sora ama terbıye olarak ınsanlık olarak begenıyorum onu oncelerı bende ne becerıksız yaa elensın dıodum
aynennn nasılsa yenrım dıye dusunurlerhasan tam konsantre olarak oynamıyor oyunları artık onla oynayan geride kalsadaa amaan şimdi hata yapar havasına girdi
bide ikisi fina koltuguna çıkıyomuşş merveyle begümya bı kız alsın yıne de ısterım ben begum ya da merve alsın
tabıkııı neydı o sahra bernaallah iyilik versin canım...evet diğer kızlara göre daha oturaklı...
oyle olursa begume oy atarımbide ikisi fina koltuguna çıkıyomuşş merveyle begüm
ay bende o çıksında oyların canı sagolsunoyle olursa begume oy atarım