Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Sevdim onu bir kere
Başkasını sevemem
Deli diyorlar bana
Desinler değişemem
hele o yürüyüşü ve koşuşuu oğlum bile hadi turbo diyor sonra bana dönüp anne sen kimi tutuyosun bende hakan yensin deyince anında kıvırıyor ve bastır hakan bastır hakan diyiveriyorki az güldürmüyor bizi

Umarım Merve olur.Hasanında hak ettiğini düşünmüyorum artık.Sürekli dedikodu yapıyor,turabiyi zaten sevmiyorum,hilmiyi daha da çok sevmiyorum.Turabinin çakması,en azından turabinin kötü de olsa bir karakteri var,hilmicem de o da yok.Kimin yanındaysa ona göre şekil alıyor,begümün kalması zaten zor orada,begüme de gıcığım ,1 yarış kazanınca tuhaf tuhaf gıcık gıcık gülmesine.

hakan o yarışmaya fazlaydı.
Bizim millet hırsla kendi kafasına vuran çirkeflikleri ya da tekme tokat kavga eden küfürbaz barzoları sever.
Adam giderken bile kalitesini ortaya koydu.
Sms oylaması sistemi devam etseydi hakan kesinlikle gitmezdi.

Neyse kaldık barzolarla başbaşa, hiç zannetmiyorum ama begüm kazansa bari.

Alt tarafi bir tv programina katildilar doye insanlara salak kafasiz gibi hakaretler etmek, bu hakki kendinde gormek...

Ayip cok ayip

bakış açımız farklı tuttuğumuz taraflar farklı....
Bizden haberi bile olmayan insanlar için tartışıp banlanmaya niyetim yok. Hoşçakalın
Sizden haberi bile olmayan insanlara da hakaret etmezseniz sevinirim.

Turabiyi sevmeyen Hasani destekleyen biri olrak nacizane tavsiye

kız kazanıyor ve mutlu olup gülümsüyor buda mı zorunuza gidiyor yanii ?? merve gibi sinsi sinsi gülücegne gıcık olsun

kız kazanıyor ve mutlu olup gülümsüyor buda mı zorunuza gidiyor yanii ?? merve gibi sinsi sinsi gülücegne gıcık olsun
Merve sinsice gülmüyor begüm sinsice gülüyor,ben de o yüzden gıcık olduğumu söyledim,yoksa sevinince her insan gülebilir,fark ettiyseniz başka hiçbir kıza böyle demedim,sırf ona diyorum evet gıcık gıcık sinsi sinsi gülüyor,onun dışında o tarz gülen yok,1 yarış kazanınca havalara giren yok.

Begümü sevmiyorum ama son zamanlardaki yükselişini göz ardı edemem ama yarışmayi kazanma şansi yok tabi bu saaten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…