ben yicem onutöbe töbe ramazan ramazan kız neyini savunuyon onunn ilk yarışmasında bende onu tuttuydum tee şimdi hareketlerine gıcıkımm ..hasan hasan hasan..
hele o yürüyüşü ve koşuşuu oğlum bile hadi turbo diyor sonra bana dönüp anne sen kimi tutuyosun bende hakan yensin deyince anında kıvırıyor ve bastır hakan bastır hakan diyiveriyorki az güldürmüyor biziSevdim onu bir kere
Başkasını sevemem
Deli diyorlar bana
Desinler değişemem
Hahahahah bende geçen sene onu tutuyordumSevdim onu bir kere
Başkasını sevemem
Deli diyorlar bana
Desinler değişemem
Alt tarafi bir tv programina katildilar doye insanlara salak kafasiz gibi hakaretler etmek, bu hakki kendinde gormek...bana göre turabi için salak az bile. Ahlaksız yazmak daha doğru olurdu. Yaptığı çirkin centilmenlikten uzak hareketleri herkes biliyor. Hilmide kafasızın teki. Çünkü turabinin maşası oldu. Hasanı karşı takımı elesin diye yazmıyor onlar. Zaten kendi içlerinde eleme yaparken bile hep hasanı yazıyorlardı. O çok sevdikleri bozok nadya.... Bundan dolayı elendi. Akıllı olsalar 5 hafta hasanı yazıp tek tek bütün arkadaşlarını yollamazlardı.
Sizden haberi bile olmayan insanlara da hakaret etmezseniz sevinirim.bakış açımız farklı tuttuğumuz taraflar farklı....
Bizden haberi bile olmayan insanlar için tartışıp banlanmaya niyetim yok. Hoşçakalın
hıı hıı ineklerde ucuyorrrMerve hic dedikodu yapmiyormus. Kesin bilgi yayin
kız kazanıyor ve mutlu olup gülümsüyor buda mı zorunuza gidiyor yanii ?? merve gibi sinsi sinsi gülücegne gıcık olsunUmarım Merve olur.Hasanında hak ettiğini düşünmüyorum artık.Sürekli dedikodu yapıyor,turabiyi zaten sevmiyorum,hilmiyi daha da çok sevmiyorum.Turabinin çakması,en azından turabinin kötü de olsa bir karakteri var,hilmicem de o da yok.Kimin yanındaysa ona göre şekil alıyor,begümün kalması zaten zor orada,begüme de gıcığım ,1 yarış kazanınca tuhaf tuhaf gıcık gıcık gülmesine.
Merve sinsice gülmüyor begüm sinsice gülüyor,ben de o yüzden gıcık olduğumu söyledim,yoksa sevinince her insan gülebilir,fark ettiyseniz başka hiçbir kıza böyle demedim,sırf ona diyorum evet gıcık gıcık sinsi sinsi gülüyor,onun dışında o tarz gülen yok,1 yarış kazanınca havalara giren yok.kız kazanıyor ve mutlu olup gülümsüyor buda mı zorunuza gidiyor yanii ?? merve gibi sinsi sinsi gülücegne gıcık olsun