- 16 Temmuz 2010
- 19.695
- 55.171
Begüm gereksizi Hilmi ve turabinin hasan nefreti yüzünden adada bu kadar kalabildi. Kendiside farkında. O iki salakta haftalardır hasan yazıyor. Anlayamadılar adamın oy oranı yüksek hala neyin derdindesiniz.
Hasan sampiyon olmus kadar sevindim.Ay ben yine gec gordum :)
Begum yazilmadi ve Hakan gitttiii :)
Hasan sampiyon olmus kadar sevindim.
Bu sene Hasanı yine ikinci yapacaklar matmazel
hahahaa :))
Ve hakan giderrrr
begüm gereksiz olsaydı bugün dokunulmazlıgı gönüllüler almazdı adada onların sayesinde kalıyor belki ama kız hakknıda veriyor herşeyin. olimpiyat birincisine karşı hayatında spor yapmamış manken kız kazanıyorsa bu kız boş degil demektirr.. o iki salak dedigin kişi ki dedigin laf asla dogru degil survivorda şampiyonluk kazandı salakken bunları yapabliyosa akıllı olduklrnda neler yapapblcklrni tahmin edersnz :) hasanı yazmadaki planlryda biliyorlar ki hasan güçlü ve karşıdan herkesi eleyeblick güçte.Begüm gereksizi Hilmi ve turabinin hasan nefreti yüzünden adada bu kadar kalabildi. Kendiside farkında. O iki salakta haftalardır hasan yazıyor. Anlayamadılar adamın oy oranı yüksek hala neyin derdindesiniz.
takımlar sadece kendi aralarında oylama yaptığı zamanlardada o ikisi sürekli hasanı yazıyordu. Birçok arkadaşları bu yüzden elendi unuttunuz sanırım.Zaten oy orani yuksek oldugu icin yaziyolar karsi takimdan gitsin diye :) dogukanin yapamadigini yaptilar
takımlar sadece kendi aralarında oylama yaptığı zamanlardada o ikisi sürekli hasanı yazıyordu. Birçok arkadaşları bu yüzden elendi unuttunuz sanırım.
görüş farklılığı tabi. Ben son 2yi bile nefretleri yüzünden yazdıklarından çok eminim. Neyse ikiside tartışma konusu olmaya değmez.Son 2 haftafir yazdıklarını diyorum ben. En mantikli seydi oyu yuksek kisileri yazmak. Bu sayede 4 kisi kalabildiler zaten
bana göre turabi için salak az bile. Ahlaksız yazmak daha doğru olurdu. Yaptığı çirkin centilmenlikten uzak hareketleri herkes biliyor. Hilmide kafasızın teki. Çünkü turabinin maşası oldu. Hasanı karşı takımı elesin diye yazmıyor onlar. Zaten kendi içlerinde eleme yaparken bile hep hasanı yazıyorlardı. O çok sevdikleri bozok nadya.... Bundan dolayı elendi. Akıllı olsalar 5 hafta hasanı yazıp tek tek bütün arkadaşlarını yollamazlardı.o iki salak dedigin kişi ki dedigin laf asla dogru degil survivorda şampiyonluk kazandı salakken bunları yapabliyosa akıllı olduklrnda neler yapapblcklrni tahmin edersnz :) hasanı yazmadaki planlryda biliyorlar ki hasan güçlü ve karşıdan herkesi eleyeblick güçte.