Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
turabi bilerek oynamadı bencede ama şu yüzden ; su da girip ıslanmayı falan sevmiyor zaten geceydi zaten onu da ilgilendiren bi durum yoktu.Turabi bilerek oynamıyor hilmicem sms e çıksın istiyor, elenirse biliyorki hilminin oyları ona yağacak, hilmicem de iyi niyetli işte napsın oyunlara geliyor
turabiye bende bayılmıyorum sizde sevmiyebilirsnz ama bu size salak hilmye kafasız deme hakkını vermezz. kafasız oldugu için bu zamana kadar geldi zaten demi ? eminim ki 5 hafta hasanı yazsalr 5 haftadada hasan elerdi hepsni adam çünkü şu an adada sms oylamalarının birincisi . ve bence gönüllüler hem akıllı hem güclü karsı takım mantksız hareketleryle 1 kaldı farkındsaysanz ... 4 e birr kim akıllı siz düşünün gayrıbana göre turabi için salak az bile. Ahlaksız yazmak daha doğru olurdu. Yaptığı çirkin centilmenlikten uzak hareketleri herkes biliyor. Hilmide kafasızın teki. Çünkü turabinin maşası oldu. Hasanı karşı takımı elesin diye yazmıyor onlar. Zaten kendi içlerinde eleme yaparken bile hep hasanı yazıyorlardı. O çok sevdikleri bozok nadya.... Bundan dolayı elendi. Akıllı olsalar 5 hafta hasanı yazıp tek tek bütün arkadaşlarını yollamazlardı.
bakış açımız farklı tuttuğumuz taraflar farklı....turabiye bende bayılmıyorum sizde sevmiyebilirsnz ama bu size salak hilmye kafasız deme hakkını vermezz. kafasız oldugu için bu zamana kadar geldi zaten demi ? eminim ki 5 hafta hasanı yazsalr 5 haftadada hasan elerdi hepsni adam çünkü şu an adada sms oylamalarının birincisi . ve bence gönüllüler hem akıllı hem güclü karsı takım mantksız hareketleryle 1 kaldı farkındsaysanz ... 4 e birr kim akıllı siz düşünün gayrı
ilk defa sana katıldım :) hoşçakal.bakış açımız farklı tuttuğumuz taraflar farklı....
Bizden haberi bile olmayan insanlar için tartışıp banlanmaya niyetim yok. Hoşçakalın
Vayy hanımım gelmiş yaşlılar nasılda akıllı oluyor ama aynı ben hasan hasan hasanFavorim Hasan,kazanır umarım..
Vayy hanımım gelmiş yaşlılar nasılda akıllı oluyor ama aynı ben hasan hasan hasan
Aha turbişkocuda geldi seninkinin gene dünkü tavrı neydi öyle ya kin iyi bişey değildirTurbişko turbişkooooooo
Turbişkooooo turbişkooooo
ne yaptı ki dün izleyemedim de ne oldu kime ne yaptı kiAha turbişkocuda geldi seninkinin gene dünkü tavrı neydi öyle ya kin iyi bişey değildir
Ya gene hasanın adını yazarken bi dünya saçma laf sarfetti şimdi ne gerek varsa böyle şeylerene yaptı ki dün izleyemedim de ne oldu kime ne yaptı ki
Aha turbişkocuda geldi seninkinin gene dünkü tavrı neydi öyle ya kin iyi bişey değildir
Bende onun sadece şov amaçlı yaptığını düşünüyorum zaten yoksa bi insandan bu kadar neden nefret ederki bi insanBen onu böyle kabul ettim saftirik saftirik işler yapıyor işte Kağıdı muhurlemekte nerden aklına gelirse
Bende onun sadece şov amaçlı yaptığını düşünüyorum zaten yoksa bi insandan bu kadar neden nefret ederki bi insan
kesinlikle hasan birinci olsun duruşuyla hakediyor ayoll.. o turabiyi bir elime geçirsem
ben yicem onu töbe töbe ramazan ramazan kız neyini savunuyon onunn ilk yarışmasında bende onu tuttuydum tee şimdi hareketlerine gıcıkımm ..hasan hasan hasan..Tam show adamı ya acun da bu yuzden tutuyor zaten onu. Benim hoşuma gidiyor o ayrı
Turabiyi yedirmeyizzzzz
hasan birinci olsun istiyorum ama icimdeki feminist duygularim bir bayan kazansin istiyor arada kaldım ama