- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acun merve 2-0 öndeyken sırf turabide sayı alsın diye 6 saniye kala onu kazandı saydı
bunu fark etmeyen yoktur heralde
çok barizdi zaten ben şok oldum nasıl olur diye herkes izliyor yanibiz de farkettik.
eğer arabayı turabi alsaydı büyük haksızlık olacaktı.neyse ki merve kazandı.çok barizdi zaten ben şok oldum nasıl olur diye herkes izliyor yani
orada 6 saniye kaldığı gözüküyordu o 5 saniye saydı
Hakanın herkese çakal gelmesinin sebebi çok zeki olması. Millet sürekli aptal insan gördüğü için,zekiyi bünye kaldırmıyor tabi
Abla olmanin gereklerini yerine getiremiyorsaniz suc bizim miNedir bu kardeslerden cektigimiz benim kardeş de hemen gözümün içine baktı ben de söz gökten tepeme araba düşerse ben de sana hediye edeceğim dedim
Merve araba hediye ederek mi yerine getiriyor???Abla olmanin gereklerini yerine getiremiyorsaniz suc bizim mi
Espri yapıyoruz yahuMerve araba hediye ederek mi yerine getiriyor???
Size değil zaten lafım.. Merveye söylediydim ben...Espri yapıyoruz yahu
Gonlunden kopmustur kardesini çok seviyorSize değil zaten lafım.. Merveye söylediydim ben...
Ne demis kizz ben bilmiyombahçıvansın biberin yok, hıyarsın haberin yok
turabiden doğukanda nasibini almış, açıklamalrı zehir zemberek ve bir o kadarda doğru hakana yönelik
Ne demis kizz ben bilmiyom
Aaa nerede dedi bunlari nasil kacirdim ?doğukan elenme sonra röportajında vermiş veriştirmiş, hakana, beni bitirdi, içten içe kemirdi hıyar diye
son iki oyunu sattı, serenay umrunda değildi vs... çok konuştu valla, ama bence hepsi doğruydu