Arkadaşım kim kimi satıyor,gelipte onun ismini yazacaklarını söylüyorlar,sen olsan eyw. önemli değil ne olacak ya mı diyeceksin?Babasının oğlu mu da onun ismini yazmayacak.En büyük satıcı burada hakan,serenay da saf yazık hakana inandı gittiGeçen hafta finale gidebilmek için dostunu satan doğukan manço, bir hafta sonra elendi. SJSJŞKDKS
Ya hadi bişey oldu kıbrısa gitti bu adam kim ona oy atıp birinci yapıcakmerve nede doğru söyledin hakan kimsenin gerçek dostu değil ne serenayın,ne doğukanın nede oflazın dostuydu
tek amacı kıbrıs onlar da bu yolladaki araçlarıydı
işte onunda planını yapmış kendinceYa hadi bişey oldu kıbrısa gitti bu adam kim ona oy atıp birinci yapıcak
Kimse bukadar saf olamaz heralde en azından bugün oyundaki halini görmedilermi pess diyorumişte onunda planını yapmış kendince
serenayın abisiydim doğukan satıcısını yolladım diye fanlarından oy alacak aklınca
alsa bile o oylar onu kurtaramaz
valla o saflardan ortalıkta çok canımKimse bukadar saf olamaz heralde en azından bugün oyundaki halini görmedilermi pess diyorum
Üzgünüm canım ama dost satarak sampiyon olunmayacagını gecen seneden sonra hala dogukan anlamamıs yani her halükarda oyun satan ve yahut arkadaş satan şampiyon olamaz , serenayı yazmasaydı şuan 4 lü finale kalıyordu korkaklık yaptı , kazandılar halbuki öbür dokunulmazlığı yani önce güveniceksin Allaha , hinlik peşine koşarsan, bumerang gibi gelir seni bulur böyle işte .Arkadaşım kim kimi satıyor,gelipte onun ismini yazacaklarını söylüyorlar,sen olsan eyw. önemli değil ne olacak ya mı diyeceksin?Babasının oğlu mu da onun ismini yazmayacak.En büyük satıcı burada hakan,serenay da saf yazık hakana inandı gitti
Haketti ama doğukan çok korkaktı her oyuna kaybedicez diye çıkıyordu, düşün yani eger seroyu yazmasaydı mervenin oyu hasandan ve hilmiden yüksekti 4 lü finale çıkıcaktılar ama korkusundan gitti serenayı yazdı , hakanda bi güzel intikamını aldı hala doğuyu masum görenler var Allah aşkına korkağın tekiydi işte.Hakan Doğukan ı yazmam dediydi geçen, onu mu yazmış? Doğukan ın gitmesine üzüldüm yaw