Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse kimin pislik karaktersiz olduğunu açık açık herkes görmüş oldu doğu merak etme sen seranayıda planlarıyla doğuya yazdırdı biz senin içini biliyoruz
Neyse ben ne anlatsam boş,siz gene aynı düşüneceksiniz,ama kaç insan anladı en azından hakanla serenayı,o yüzden seviniyorum.İnş. bu dokunulmazlıkta da hakan gidecekÜzgünüm canım ama dost satarak sampiyon olunmayacagını gecen seneden sonra hala dogukan anlamamıs yani her halükarda oyun satan ve yahut arkadaş satan şampiyon olamaz , serenayı yazmasaydı şuan 4 lü finale kalıyordu korkaklık yaptı , kazandılar halbuki öbür dokunulmazlığı yani önce güveniceksin Allaha , hinlik peşine koşarsan, bumerang gibi gelir seni bulur böyle işte .
Dur senin yazım tarzınla başlim hahahahajjajaAhahahaaa hakan doğuya serenayı mı yazdırdı????
Artık ne diyeceğinizi şaşırdınız. Doğuya süzme salak diyorsunuz bilmem haberiniz var mı?
fotodaki sen misin canm merak ettmgönüllüler bile ağzı açık izliyor ve dile de getiriyorlar adam satmayı...birebir yaşıyorlar adada..
yok canım ben değilim..fotodaki sen misin canm merak ettm
ne demek istedin tam anlamadm ben
ya da hakan seranay ı yazsaydı :))yok canım ben değilim..
hani herkes diyor ya doğukan adam satmadı diye..gönüllülerin arasında bile lafı oldu konseyde bile ,doğunun serayanı yazdığı haftadan bahsediyorum ağızları açık izlediler...nasıl yapar gibilerinden..turabi hilmi aralarında çok konuştular hasanla begümde aynı şekilde...tutup hilmi şu saate turabiyi yazsa yada zamanda anıl merveyi yazsaydı tepkiler nasıl olacaktı acaba..