- 1 Eylül 2010
- 11.645
- 22.260
oğlan olursa doğukan kız olursa merve koy bebeğin adınıAy erken doğuracağım bunların yüzünden diye diye söylenip bir yandan da izliyorum. belki anam heyecanlanıyor diye bebek az oynar da bende hissederim.
Bir hafta bile degil hizlandirilmadi mi elemeler?Merak etme doğukan hakanda o kadar planina rağmen Kıbrısı göremeyecek kalacagı en fazla bir hafta daha :)
şans eseri görse bile kesinlikle 1. olamazMerak etme doğukan hakanda o kadar planina rağmen Kıbrısı göremeyecek kalacagı en fazla bir hafta daha :)
dogru bir hafta bile degil en fazla birkac gün :)Bir hafta bile degil hizlandirilmadi mi elemeler?
Bugun erken bitecek derken reklama girdi. Artik yarim saat kesintisiz reklam verir
yok canim kibrisa gidecekler belli olmuş merve hasan hilmi turabi hakanla begum elenmisşans eseri görse bile kesinlikle 1. olamaz
begümle ikisi gidici diyorum bende
merve,hasan ,hilmicem çıkar finale
turabi garanti zaten
belli zaten hak edenler çıkmış en azındanyok canim kibrisa gidecekler belli olmuş merve hasan hilmi turabi hakanla begum elenmis
Bence de benim gönlüm merveden yana o olmazsa hasanın kazanmasıni isterimbelli zaten hak edenler çıkmış en azından
Doğukan Haklı çünkü hakan bilerek oynamayıp doğukanla Merve'yi potaya sokabilirdi. Doğukan a söylediler zaten yarın kaybedersek seni yazarız diye, o da madem öyle 4 lü çıkarız SMS e dedi. Merve serenay dan güçlü kız oyun kazanıyor serenay la devam etse ne ödül ne dokunulmazlık kazanamazdı.Kizlar dogkani haklimi buluyosunuz ben niye gicik oluyorum ona ya arkadasini satti resmen, tamam hakanda pek kisilik sahibi degil ama serenay icin soylediklerine katiliyorum. Dogukan serenay yerine merve yazabilirdi ne planladi kim bilir. Eminim elenecektir
sonuna kadar merve aydın diyorum bendeBence de benim gönlüm merveden yana o olmazsa hasanın kazanmasıni isterim
Merve benimde tek birincim ama onun dışında birtek hasan kazanirsa üzülmemsonuna kadar merve aydın diyorum bende
ola ki bir ihtimal olmadı o zaman hasan