- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
ne mal oldugunu biliyolar çünkü
bu arada duygu ve merve değişmişler geldi bana
mervenin dudaklar şişmiş duygunun da memeleri gibi geldi.
heleki mervenin dudaklar çok belli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne mal oldugunu biliyolar çünkü
hahaah duygunun memelerine bakmadım evet mervenin dudakları bana da şişik geldibu arada duygu ve merve değişmişler geldi bana
ya kesinlikle ama düşünsene hilmi sıralamayı bilmiyor kendini attı ama hadi duygu 2. olsaydı içinden ne dualar etmiştir çok adrenalinli ben olsam düşer bayılırdımama hilmicem çok terledi alnı boncuk boncuktu ve zor konuşuyordu.boynu falan ter içinde konseyin ilk dakikasından beri o yüzden oyun değildir diye düşndüm ben. turabi de ağlayacak gibiydi gözleri dolu doluydu. 2. kez izledim bizzat teşhis etmek için ahahah
birde kirpikler var kıvrık kalın siyahbu arada duygu ve merve değişmişler geldi bana
hahaah duygunun memelerine bakmadım evet mervenin dudakları bana da şişik geldi
ya kesinlikle ama düşünsene hilmi sıralamayı bilmiyor kendini attı ama hadi duygu 2. olsaydı içinden ne dualar etmiştir çok adrenalinli ben olsam düşer bayılırdım
birde kirpikler var kıvrık kalın siyah
hemde itici değil mi ya. begüm furkan la survivor panaroma sunarken tanıyamadım o kadar silik yani aklımda değil. son 4e kalmış kalmamış.İnşallah öyle olur ya , hem gereksiz hem de oyun kazandığı yok
bilmem olabilir ama duygu çenesinden gittiçıkmadı ya bende onu bekledim ama görmedim bence duygu elendiyse bende elenirim diye korktu çok şampiyonum diye geziyor ya şaşkınlığı onaydı bence
önce bizleri deli ederdi.duygu erken gitti,bence kalsaydı iyi malzeme olurdu ve ordakilerini deli ederdi
hemde itici değil mi ya. begüm furkan la survivor panaroma sunarken tanıyamadım o kadar silik yani aklımda değil. son 4e kalmış kalmamış.
bir de begüm ü söyleyecektim deyince turabi, begüm hemen gülümsedi korkuyordu çünkü rahatladı
berna yı tutuyordum ben ama ünlülere geçince tutmuyorum artık onlara çalışıyor ahaha
hatta diskalifiye olunca çok üzülmüştüm
berna taktik vermese gönüllüler rahat alacak. resmen berna nın taktiklerle oynadılar dün ve o ittirme şeyinde.
berna nın sesi kulaklarımda hala dıdı dıdı dıdı
Mrve yapttirmissa bile fark edmemistir oyle gicik oluyorum ki ona,cikin...Bu arada kızlarin hepsinin dudaklar bu değişik şiş gibi sadece merve aydin ayni geldi bana diğer yarışmacı bayanların hepsinde değişim vardi
hilmicem gereksiz bir artistlik yaptı bence
Ödül mercimekti canım.Hanımlarr dün sadece konseyi izleyebildim.Yarışmayı izleyemedim.Ödül neydi ve kim kazandıı??