Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
ama hilmicem çok terledi alnı boncuk boncuktu ve zor konuşuyordu.boynu falan ter içinde konseyin ilk dakikasından beri o yüzden oyun değildir diye düşndüm ben. turabi de ağlayacak gibiydi gözleri dolu doluydu. 2. kez izledim bizzat teşhis etmek için ahahah
ya kesinlikle ama düşünsene hilmi sıralamayı bilmiyor kendini attı ama hadi duygu 2. olsaydı içinden ne dualar etmiştir çok adrenalinli ben olsam düşer bayılırdım:KK70:
bu arada duygu ve merve değişmişler geldi bana

mervenin dudaklar şişmiş duygunun da memeleri gibi geldi.

heleki mervenin dudaklar çok belli:KK53:
birde kirpikler var kıvrık kalın siyah :KK70:

hahaah :KK70: duygunun memelerine bakmadım :KK70: evet mervenin dudakları bana da şişik geldi :110:
ya kesinlikle ama düşünsene hilmi sıralamayı bilmiyor kendini attı ama hadi duygu 2. olsaydı içinden ne dualar etmiştir çok adrenalinli ben olsam düşer bayılırdım:KK70:

birde kirpikler var kıvrık kalın siyah :KK70:

evet ya kirpikler şahtı şahbaz oldu.

yalnız mervnin ki hiç doal değil ya

İnşallah öyle olur ya , hem gereksiz hem de oyun kazandığı yok
hemde itici değil mi ya. begüm furkan la survivor panaroma sunarken tanıyamadım o kadar silik yani aklımda değil. son 4e kalmış kalmamış.
bir de begüm ü söyleyecektim deyince turabi, begüm hemen gülümsedi korkuyordu çünkü rahatladı

çıkmadı ya bende onu bekledim ama görmedim:KK51: bence duygu elendiyse bende elenirim diye korktu çok şampiyonum diye geziyor ya şaşkınlığı onaydı bence:oops:
bilmem olabilir ama duygu çenesinden gitti
çok kaldığına güvenmesini gerektirecek durum yoktu bence

duygu erken gitti,bence kalsaydı iyi malzeme olurdu ve ordakilerini deli ederdi
önce bizleri deli ederdi.
ben gönüllüleri tuttuğum için sanki benmle kavga ediyor o kız gibi geriliyordum.
tartışmalar güzel oluyo ekşın oluyo ama duygu nun kiler çok itici. takımı etkilediği için.
ama ünlülerde fena çatırdamalar var. onları zevkle izleyebilirim ahahha

hemde itici değil mi ya. begüm furkan la survivor panaroma sunarken tanıyamadım o kadar silik yani aklımda değil. son 4e kalmış kalmamış.
bir de begüm ü söyleyecektim deyince turabi, begüm hemen gülümsedi korkuyordu çünkü rahatladı

İtici evet :) Bir de çok değişti bende sunarken tanıyamadım kim bu kız dedim kendime , şimdi de hem bir çirkin olmuş hem de itici .. Rahatlamaz mı :KK70: En kısa zamanda gitsin :)

berna yı tutuyordum ben ama ünlülere geçince tutmuyorum artık onlara çalışıyor ahaha
hatta diskalifiye olunca çok üzülmüştüm
berna taktik vermese gönüllüler rahat alacak. resmen berna nın taktiklerle oynadılar dün ve o ittirme şeyinde.
berna nın sesi kulaklarımda hala dıdı dıdı dıdı

berna yı tutuyordum ben ama ünlülere geçince tutmuyorum artık onlara çalışıyor ahaha
berna taktik vermese gönüllüler rahat alacak. resmen berna nın taktiklerle oynadılar dün ve o ittirme şeyinde.
berna nın sesi kulaklarımda hala dıdı dıdı dıdı

Valla berna çok konuşuyo her yarışmada kim yarışsa sadece Berna nın sesi var

[QUOT."Helena, post: 39762653, member: 316907"]berna yı tutuyordum ben ama ünlülere geçince tutmuyorum artık onlara çalışıyor ahaha
berna nın sesi kulaklarımda hala dıdı dıdı dıdı[/QUOTE]
Berna çok iyi ya kızlar arasında en iyi diyebilirim.

Bu arada kızlarin hepsinin dudaklar bu değişik şiş gibi sadece merve aydin ayni geldi bana diğer yarışmacı bayanların hepsinde değişim vardi

Yau ben de dalicam konuya bu duygu muygu da sinir evet ama o Sahra tövbe Yarabbim Allahim sen yarattin ama nasil bir şey o ya umarim en kisa zamanda o defolup gider:)

Bu arada kızlarin hepsinin dudaklar bu değişik şiş gibi sadece merve aydin ayni geldi bana diğer yarışmacı bayanların hepsinde değişim vardi
Mrve yapttirmissa bile fark edmemistir oyle gicik oluyorum ki ona,cikin...
(allahim gunah yazma)

Duyguyu pek sevmem ama hilmicem yanlış yaptı duygunun onun şampiyonluğunda payı vardı

turabiye çok güveniyor ama sonlara doğru büyük kazık yiyecek.

hak ediyor da bu saatten sonra

hilmicem gereksiz bir artistlik yaptı bence :KK14:

acunn comda izledim de aralarında konuşurken ,o kendinin birinci olacağına emindi baktı turabi birinci kesin

2. olurum diye düşündü keşke artislik yapayım derken eleneydi

kıl payı kurtuldu zaten duygu hemen arkasında 3.üymüş

o değilde en şaşırdığım o taner nasıl oluyor da 5. olabiliyor yattığı yerden işte

halkın taktiri adalete bak:KK53:

Hanımlarr dün sadece konseyi izleyebildim.Yarışmayı izleyemedim.Ödül neydi ve kim kazandıı??

Hasan ne kadar az oy almış. 7. sırada.Taner bile 5 te.Hayret verici gerçekten.

X