- 20 Mart 2011
- 13.741
- 32.273
ama şimdi bir mercimek için de bence gerek duymuyorlar kebap falan olacaktı ki o zaman göreceksin bunları :)hadi doğukan hadi.nerde eski perfonmansın.
doğru anca kebap hızlandırır bunları.ama şimdi bir mercimek için de bence gerek duymuyorlar kebap falan olacaktı ki o zaman göreceksin bunları :)
Hiç işte güzel kız ergenlerin dikkatini çeker reytingalmedayı niye koymuşlar geçen senelerdede böyleydi totosunu kaldıramıyodu
yani almedayı çağırana kadar asenayı çağırsaydılar binkatlı iyi olurdu ünlüler için.zaman geliyordu erkeklere meydan okuyordu.Hiç işte güzel kız ergenlerin dikkatini çeker reytingO kadar başarılı unutulmaz isimler varken birçok gereksiz toplanmış. Zaten yarısı geçen sezondan
Asabi mi?? Yazarken aklıma bile gelmedi böyle bir şey. kim asabi bilemedim..Olayı iyi mi izleyek duygucularda mı asabi yahu:))) duygu sağa sola atarlanan ergen oğlum bak git çocuuuuuu gibi:)))
YA eğleniyoruz burda arkadaşım sıkıntın varsa muhatap olmayız olur biter hatta dur ben gideyim sevmem böyle muhabbetleri...Asabi mi?? Yazarken aklıma bile gelmedi böyle bir şey. kim asabi bilemedim..