Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Y
YA eğleniyoruz burda arkadaşım sıkıntın varsa muhatap olmayız olur biter hatta dur ben gideyim sevmem böyle muhabbetleri...
gitme kız yanlış anlaşılmalar olmuş aranızda eğleniyoruz şurda onlar kavga etsin orda bize ne dimi gerek yok böyle şeylere

ya ünlüler neden aç sorarım olta takımı süs mü balık tutsalar mis gibi olmaz mı acba biri hatırlatsın onlara oltanız var diye

nadya çok güzel konuştu.keşke paylaşmak mümkün olsaydı dedi.

farketmişsinizdir röportajlarda hep duygu birinci olursa tarzı konuşmalar var
bu dikkatimi çekti açıkcası duygunun birinci oldugunu düşünüyorum artık

Yalnız hakanın cok dogru tespitleri var..

Duygu acaba kucukken havale falan mı gecirdi? Ondan mı boyle ki?

seda mı sms den birinci çıkacak ne şaşırdıklarına göre

Duyguyu nadyamı sakatladı cok merak ettm nasıl sakatlanmış
ilk yarışlarda tüm kızlar aynı anda havuza dalmıştı ya bir oyunda orda nadya havuzda tekmelemiş yanlışlıkla birde onra bir daha bacağına mı basmıştı ne ondan sakatlanmış öyle dedi kendisi

Y
YA eğleniyoruz burda arkadaşım sıkıntın varsa muhatap olmayız olur biter hatta dur ben gideyim sevmem böyle muhabbetleri...
Aynen ben de sevmem ayrıca üslubuma çok dikkat ederim. ' asabi' şeklinde itham edilince aklıma şaka olabileceği gelmedi doğal olarak. Aynen eğleniyoruz böyle düşünmesem duygu nun hiç sevilmediği bir konuşmaya katılmam bile. Neyse yanlış anlaşılma olmuş gitme yani neden gidesin:)

ahada acun birinciyi açıklayacak. arkadaşları duyguyu yazdılar ama bence duygu 1. olacak.oylama çorbaya dönecek gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…