beter olsunlar, azıcık popolarını kaldırsınlar da balık tutsunlar yazık oldu o oltaya paslandıünlüler yine aç kaldı
gitme kız yanlış anlaşılmalar olmuş aranızda eğleniyoruz şurda onlar kavga etsin orda bize ne dimiY
YA eğleniyoruz burda arkadaşım sıkıntın varsa muhatap olmayız olur biter hatta dur ben gideyim sevmem böyle muhabbetleri...
en son anıl bir tane tutmuştu.balık yok demişti.denizide kuruttularya ünlüler neden aç sorarım olta takımı süs mü balık tutsalar mis gibi olmaz mı acba biri hatırlatsın onlara oltanız var diye
en son anıl bir tane tutmuştu.balık yok demişti.denizide kuruttular
ilk yarışlarda tüm kızlar aynı anda havuza dalmıştı ya bir oyunda orda nadya havuzda tekmelemiş yanlışlıkla birde onra bir daha bacağına mı basmıştı ne ondan sakatlanmış öyle dedi kendisiDuyguyu nadyamı sakatladı cok merak ettm nasıl sakatlanmış
Aynen ben de sevmem ayrıca üslubuma çok dikkat ederim. ' asabi' şeklinde itham edilince aklıma şaka olabileceği gelmedi doğal olarak. Aynen eğleniyoruz böyle düşünmesem duygu nun hiç sevilmediği bir konuşmaya katılmam bile. Neyse yanlış anlaşılma olmuş gitme yani neden gidesin:)Y
YA eğleniyoruz burda arkadaşım sıkıntın varsa muhatap olmayız olur biter hatta dur ben gideyim sevmem böyle muhabbetleri...
ilk yarışlarda tüm kızlar aynı anda havuza dalmıştı ya bir oyunda orda nadya havuzda tekmelemiş yanlışlıkla birde onra bir daha bacağına mı basmıştı ne ondan sakatlanmış öyle dedi kendisi
bence duygunun karnı acıkınca deliriyor o yüzden böyle dışarda geçen sene yorumlarda daha makuldu sahra bile şaşırıyor böyle değildi diyeYalnız hakanın cok dogru tespitleri var..
Duygu acaba kucukken havale falan mı gecirdi? Ondan mı boyle ki?