Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Yok sadece pascal diskalifiye oldu.
Ama pascal cok tatlı yaa ebru aglayınca o sinirini bırakıyo gidip ebruyu teselli ediyo fln.
Ben pascal ve nihatın oynadığı sene izlememiştim nihat ve pascal var diye
sonra merak edip eski görüntürleri izlemeye başladım kızların ağladığını görünce pascal için ozaman anladım pascaın sempatik iyi biri olduğunu
o dönemin ilk bölmünü izledim 2 gün önce nihattan birdaha nefret ettim

Duygu orda hilmi ile skoru konuşuyor seda maydonoz hemen atlıyor duygu altta kalmayınca suçlu. şu sedayı yollarsın da saf kime çattığını anlasın. Fulya akıllısı da ayrı bir olay. biliyorlar duygu susmayacak ona oynuyorlar.

hadi ya ben o sezonu izlemedim hiç pascalı hatırlıyorum ilk bölümleri izlemiştim birde diskalifiye olduğunu duymuştum sanırım sınava hazırlandığım döneme denk geliyor:KK48: nihatı hiç sevmem zaten izlemediğim iyi olmuş:KK12:
o dönem bende bakamadım onlar var diye
şimdi pascalı tanımak adına açtım neden elendi diye
birde ilk bölmü izleyin nihatın arabadaki konuşması öldürdü beni
kızlara nasıl bağırıyor

Duygu orda hilmi ile skoru konuşuyor seda maydonoz hemen atlıyor duygu altta kalmayınca suçlu. şu sedayı yollarsın da saf kime çattığını anlasın. Fulya akıllısı da ayrı bir olay. biliyorlar duygu susmayacak ona oynuyorlar.
İnanmıyorum duygusever biri gordum....o my got:))))

o dönem bende bakamadım onlar var diye
şimdi pascalı tanımak adına açtım neden elendi diye
birde ilk bölmü izleyin nihatın arabadaki konuşması öldürdü beni
kızlara nasıl bağırıyor
nerden izledin ben bulamdım geçen bakacaktım merak etmiştim :KK51:

duygu mandalinaları fulyaya atıyormuş sanırım o na kızdı fulya , duygu nasıl dikleniyor ama biri beni tokatlasın iteklesin de diskalifiye olsun ben de gitmekten kurtulayım, akla bak.

duygu mandalinaları fulyaya atıyormuş sanırım o na kızdı fulya , duygu nasıl dikleniyor ama biri beni tokatlasın iteklesin de diskalifiye olsun ben de gitmekten kurtulayım, akla bak.
Olayı iyi izleyin bence. Yanlışla mı yoksa şaka mı tam anlamadım ama bernaya atmış fulyaya gelmiş o da saçma bir tepki verince duygu sinirlenmiş berna buna benzer bir şeyler dedi yoksa durduk yere niye atsın ki çok saçma? özür dilesin dedi fulya o da sen de düzgün tepki verseydin dedi.

Olayı iyi izleyin bence. Yanlışla mı yoksa şaka mı tam anlamadım ama bernaya atmış fulyaya gelmiş o da saçma bir tepki verince duygu sinirlenmiş berna buna benzer bir şeyler dedi yoksa durduk yere niye atsın ki çok saçma? özür dilesin dedi fulya o da sen de düzgün tepki verseydin dedi.
Olayı iyi mi izleyek duygucularda mı asabi yahu:))) duygu sağa sola atarlanan ergen oğlum bak git çocuuuuuu gibi:)))

karşı takıma şaka yapacak kadar ne samimiyeti var onların duyguyla resmen duygu kışkırtıyor bence iyi analiz edin , duygu sataşacak yer arıyor canı sıkılıyorssa kalksın oyun oynasın , şaka yapıcak durumda değil, agresif davranıyor çok geçen survivorda bu şekilde adada kaldı aynı taktiğe devam ediyor.

karşı takıma şaka yapacak kadar ne samimiyeti var onların duyguyla resmen duygu kışkırtıyor bence iyi analiz edin , duygu sataşacak yer arıyor canı sıkılıyorssa kalksın oyun oynasın , şaka yapıcak durumda değil, agresif davranıyor çok geçen survivorda bu şekilde adada kaldı aynı taktiğe devam ediyor.
Ece begumu yakacak daha öncede en yakınındakini yakmıştı:)))

Dediğim gibi yanlışlıkla da olmuş olabilir. Ayrıca berna başta gönüllülerdeydi aralarında bir samimiyet olmuş da olabilir

duygu iyi ki ağzını açmıyor nasıl tehtidler savuruyor seda ya ya , duygunun aşılarını kontrol etsinler bence tammı yoksa her an sedayı ısırıcak :KK70:

X