duygu baya kaşınmış yalnız o ne demekse benim ne olduğum belli diyor birde neymiş acabaAptal Duygu napıyo yaaaa
aksine gurur duyuyorlar duygunun face adresinde annesi paylaşımlar yapıyor kızımı destekleyin diye gerçekten omu bilmiyorumDuygu berbat bir insan anası babası utanmıyor mu:s
Bencede belli duygunun ne olduğu:))))duygu baya kaşınmış yalnız o ne demekse benim ne olduğum belli diyor birde neymiş acaba
Böyle çirkin karakterli bir kızı mı??? Aman yarabbiiiiaksine gurur duyuyorlar duygunun face adresinde annesi paylaşımlar yapıyor kızımı destekleyin diye gerçekten omu bilmiyorum
annesine güzel geliyordur yavrusu kuzgun görünür misaliBöyle çirkin karakterli bir kızı mı??? Aman yarabbiiii
Sanki Duygu millete sataşıp diskalifiye etmeye, kendi elenmesini önlemeye çalışıyor gibiduygu baya kaşınmış yalnız o ne demekse benim ne olduğum belli diyor birde neymiş acaba
Sanki :sSanki Duygu millete sataşıp diskalifiye etmeye, kendi elenmesini önlemeye çalışıyor gibi
Hay iq senin duygu :)
:))))) sap sahranın deyimiyle eksi sıfır:)))))bence duyguyu biri ıq testine soksun rica ediyorum acundan ortalamanın kat kat altında bence bu zekayla keşke ölsen demek geldi içimden
:))))) sap sahranın deyimiyle eksi sıfır:)))))
katılıyorumSerenay'dan geliyor şimdi Annem İçin. Böğğğğğğkkkkkk