- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
Dun kim elendi belli oldumuDuygu birinci bencede o kadar şaşırdıklarına göre Duygu birinci olur taner gider, Duyguyu bende sevmiyorum ama üzerine fazla gidildiğini düşünüyorum özellikle Seda başlarda sempatik geliyodu ama gereksiz yere tartışmaya giriyor duyguyla gönüllüler bu kafayla daha çok arkadaşlarını elerler benim favorim ünlülerde pascal,ahmet dursun,berna, anıl onlardan biri kazanır inşallah özelliklede Pascala bayılıyorum çok tatlı :)
Dun kim elendi belli oldumu
bu aksam belli olacakDun kim elendi belli oldumu
canlı yayın yok ki ne sms iDün ben konsey yok diye vurdum yattım. Duygu birinci mi olmuş?
Hayatta inanmam o zaman, smslerde dalavere dönüyor demek ki.
şaka yapıyosuuuun duygu birinci mi olsun istiyosuuuun hayııııırDuygunun birinci olduğu dedikoduları umarım doğrudur , diğerlerinin aldığı surat ifadesini izlemek istiyorumseda turabi, hilmi ye ne kapak olacak ama ondan sonra duygunun gazabından korksunlar
oynatmayacak oynatmayacak sonra sen naptın ki diye şutlayacaklar akıllarınca..ama farkında değiller o oynamayanlar acayip güç biriktiriyorlar..merve aydın da fifito oldu bu sene özleme yenilip duruyor serenaydabence özlem 1.
ama acun un şaşırması küçümsemek anlamına gelmez mi herkes için konuşuyorum.
ahmet e ne olmuş demeyin zaten ahmet neydi ki kaç oyun kazanıyordu geçen sezon hızlıydı son zamanlarda o kadar.
duygu 1. olursa konsey tekrar edilir.
duygu kafasına göre kimseyi eleyemez yani 1. oldu diye nerden çıkardınız yahu
merve oflaz ı da hangi akılla oynatmıyorlar anlamadm. gıcık oluyolar ahmet le merve aydın merve oflaz a
istiyorum ama sırf turabi ye gıcıklığınaşaka yapıyosuuuun duygu birinci mi olsun istiyosuuuun hayııııır
turabi olmasa kim izleyecek adamlar akrobat maskot be güzelimduygu eğer birinci olursa konsey de
istiyorum ama sırf turabi ye gıcıklığına
ahaha orası da öyle dün izledin mi pascalla karşılıklı oynadılar hala gülüyorumturabi olmasa kim izleyecek adamlar akrobat maskot be güzelim
he valla pascal çok sempatik geldi bana neden diskalifiye olduğunu hatırlayamıyorum bir tek nihat doğanla idi dövdü mü naptı ki...ahaha orası da öyle dün izledin mi pascalla karşılıklı oynadılar hala gülüyorum
ben de net hatırlamıyorum gereksiz bi agresifti pascal o zamanlar şimdi daha iyi turabiyle oyması aşırı sempatik davranış yerlere yattım gülmekten , hep böyle komik sahneler olsa keşke :)he valla pascal çok sempatik geldi bana neden diskalifiye olduğunu hatırlayamıyorum bir tek nihat doğanla idi dövdü mü naptı ki...
tubişle çok neşeliydi...
aynen bende yazdım sahra kıskanıyor özlem ioynatmayacak oynatmayacak sonra sen naptın ki diye şutlayacaklar akıllarınca..ama farkında değiller o oynamayanlar acayip güç biriktiriyorlar..merve aydın da fifito oldu bu sene özleme yenilip duruyor serenayda
sırf merveyi serenayı yendiği için özlem ,sahra özleme acayip kıl oluyor deli gibi kıskanıyor çünkü geçen sene kendi başa baş gidip ya da yeniliyordu o ikiliye