Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Duygu kim yaa Allah aşkına bir o sakat çünkü. Sahra'nın bacağı döndü nasıl bağırdı yine oyuna devam etti sonrakilerde oynadı hayır yani oyunda o kadar koşturup kazanamayınca neden ayağım diye ağlıyor. Seda saf bir kız ama kötü niyetli değil. Onun üzerine oynuyor başka adam bulamadı bir de Seda yenince tebrik bile etmedi millete ajitaston yapmak derdi. IQ yüksekte ne iş yapıyorsun diye sorarlar adama yarışmadan döndü dizi de oynadı Çılgın dersane de son filmi de dizisi de tutmadı sonra nerede gördük kim iş verdi? yürüyemiyormuş, tekneye bile adım atamıyormuş o zaman o kadar dokunulmazlık, sembol, ödül oyununda nasıl koştun yenilince bahane. Olamaz ya birinci olmamalı onca adam varken. Ben ünlüleri tutuyorum ne kadar uyumsuz insan varsa gönüllülerde.

Valla dünkü Acunun ifadesi hiç inandırıcı değildi. duyuguyu elenmeyecektir adım kadar eminim.
Çok süpriz şaşırdım dediği olay bence ancak Özlem birinci çıkarsa olacaktır. Onun dışında Duygunun birinci olduğuna asla inanmam olursada şaşırmam ama sms ile birinci olmayacağına eminim

of ya kesin duygu birinci oldu yoksa acun niye şaşırsın ki herhangi biri 1. olsa şaşırdığını söyleyemez küçümsemek gibi olur. Duygu nasıl 1. olabilir kavgacının teki ya. Böyle devamlı seni bozan, laf sokan, kimsenin sevmediği kızlar olur ya arkadaş ortamında heh o tip işte

Duygu birinci bencede o kadar şaşırdıklarına göre Duygu birinci olur taner gider, Duyguyu bende sevmiyorum ama üzerine fazla gidildiğini düşünüyorum özellikle Seda başlarda sempatik geliyodu ama gereksiz yere tartışmaya giriyor duyguyla gönüllüler bu kafayla daha çok arkadaşlarını elerler benim favorim ünlülerde pascal,ahmet dursun,berna, anıl onlardan biri kazanır inşallah özelliklede Pascala bayılıyorum çok tatlı :)

Dun kim elendi belli oldumu

Duygunun birinci olduğu dedikoduları umarım doğrudur , diğerlerinin aldığı surat ifadesini izlemek istiyorum seda turabi, hilmi ye ne kapak olacak ama ondan sonra duygunun gazabından korksunlar

bence özlem 1.
ama acun un şaşırması küçümsemek anlamına gelmez mi herkes için konuşuyorum.
ahmet e ne olmuş demeyin zaten ahmet neydi ki kaç oyun kazanıyordu geçen sezon hızlıydı son zamanlarda o kadar.
duygu 1. olursa konsey tekrar edilir.
duygu kafasına göre kimseyi eleyemez yani 1. oldu diye nerden çıkardınız yahu

merve oflaz ı da hangi akılla oynatmıyorlar anlamadm. gıcık oluyolar ahmet le merve aydın merve oflaz a

Duygunun birinci olduğu dedikoduları umarım doğrudur , diğerlerinin aldığı surat ifadesini izlemek istiyorum seda turabi, hilmi ye ne kapak olacak ama ondan sonra duygunun gazabından korksunlar
şaka yapıyosuuuun duygu birinci mi olsun istiyosuuuun hayııııır

oynatmayacak oynatmayacak sonra sen naptın ki diye şutlayacaklar akıllarınca..ama farkında değiller o oynamayanlar acayip güç biriktiriyorlar..merve aydın da fifito oldu bu sene özleme yenilip duruyor serenayda
sırf merveyi serenayı yendiği için özlem ,sahra özleme acayip kıl oluyor deli gibi kıskanıyor çünkü geçen sene kendi başa baş gidip ya da yeniliyordu o ikiliye

ahaha orası da öyle dün izledin mi pascalla karşılıklı oynadılar hala gülüyorum
he valla pascal çok sempatik geldi bana neden diskalifiye olduğunu hatırlayamıyorum bir tek nihat doğanla idi dövdü mü naptı ki...
tubişle çok neşeliydi...

he valla pascal çok sempatik geldi bana neden diskalifiye olduğunu hatırlayamıyorum bir tek nihat doğanla idi dövdü mü naptı ki...
tubişle çok neşeliydi...
ben de net hatırlamıyorum gereksiz bi agresifti pascal o zamanlar şimdi daha iyi turabiyle oyması aşırı sempatik davranış yerlere yattım gülmekten , hep böyle komik sahneler olsa keşke :)

şimdi tanıtımlarda izledim o nadya kendini ne sanıyor ya duygunun eline şak yapmıyor terbiyesiz ya elemeye çıksa gidicek halbuki , zaten ne işi var orda türk survivorunda gıcık oluyorum şu kadına illa beni duygu destekçisi yapıcaklar

aynen bende yazdım sahra kıskanıyor özlem i
gitmiş bi de özlem i yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…