Al bir kolide yollayıver dedimkabugunu bile vermezler deseydin
Hmm evliyse olmaz ozaman. Geçenlerdede farkettim bunu. Benim eşim gidicek orda kızlarla sarmaş dolaş fururum onuevliymiş bozok ama yabancı bir eşi var aynı
Aynen daha çok Hakan tasdikledi ama Merve bu oyunda berbattı yani niye tasdikledi anlamadım.evet aslında merve yerine berna çok ii olurdu
merve çnkü bgn başarısız oldu
hakan ın dediğini duydum merve çıksın vs falan filan diye
ben bunlar o lapa pilavı yerlerken bile canım çekiyorcanım haşlanmış yımırta çekti nasıl yiyorlar ya
Ünlüler son oyunda Berna ile Anıl'ı seçmemeleriyle hata ettiler bence.
bencede berna anıl olmalıydı hakan ne yapmaya çalıştı anlamadım mervenin başarısız olduğu belli yani doğukanda öyleAynen daha çok Hakan tasdikledi ama Merve bu oyunda berbattı yani niye tasdikledi anlamadım.
Merve de Doğukan'a ben hızlıyım önden giderim diyerek enerji verdi yoksa bence Doğukan da çok istemedi.
Sonuç da zaten ortada.
Bu yarışma zaten öyle bir yarışma ki ne yerlerse o an nasıl yiyorlarsa insanın canını çektiriyorlar.canım haşlanmış yımırta çekti nasıl yiyorlar ya
of sorma asıl büyük ödüllerde ben kendimi kaybediyorum zaten çok fena yaben bunlar o lapa pilavı yerlerken bile canım çekiyor
şimdi canın çekmiştir canım yarın aklına bile gelmez :)Bu yarışma zaten öyle bir yarışma ki ne yerlerse o an nasıl yiyorlarsa insanın canını çektiriyorlar.
Yarın sabaha ilk işim yumurta haşlaması yemek
iştahla yiyorlar yaa haliyle bizde ekran başındaof sorma asıl büyük ödüllerde ben kendimi kaybediyorum zaten çok fena ya
Aynen ikisi de tam olarak zaten bu oyunda kendilerinin gösteremeişlerdi.Yanlış seçim oldu.bencede berna anıl olmalıydı hakan ne yapmaya çalıştı anlamadım mervenin başarısız olduğu belli yani doğukanda öyle
ahaha ay çok tatlıyız ya çatal bıçaklarımıza bakiştahla yiyorlar yaa haliyle bizde ekran başında
şimdi canın çekmiştir canım yarın aklına bile gelmez :)
ahaha ay çok tatlıyız ya çatal bıçaklarımıza bak
iigecelerKızlar iyi geceler yarın gorusuruz