Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
seda iyi demiş duygu ya. helal olsun seda
duygu dobraysa al sana dobralık çenesi işliyo anca ne dobralığı polemik hep milletin moralini bozuyo. kimse ondan korkacak değil.
nadya da iyi yapmış istenmediğini anlasın iktisat mezunu bayan

bence özlem 1.
acun şaşırdığına göre şampiyonlar olamaz.
ama heyecan katmak için şaşırdım da diyebilir acun abimiz

bu aksamı bende merak edıyorum...
acun zaten sonuç ne olursa olsun şaşırdım ınanılmaz bılmem ne dıyor:)

görüntü berbat izleyemiyorum
bende kişileri göremedim ama acun kaldırtıyor ya videoları daha iyisi yoktur kesin orda bayılcam nabzım atıyor diyen kız kim acaba onu merak ettim hayır adamlar kavga ediyor kızlara ne oluyor orda

a ben bu sezonu izlemedim ama çok manyakmış bence nihat bildiğin kışkırtmış adamı o da diskalifiye olmuşmuydu o sene olmamışsa çok üzülürüm bence en çok o haketmiş yani

Yok sadece pascal diskalifiye oldu.
Ama pascal cok tatlı yaa ebru aglayınca o sinirini bırakıyo gidip ebruyu teselli ediyo fln.

bende kişileri göremedim ama acun kaldırtıyor ya videoları daha iyisi yoktur kesin orda bayılcam nabzım atıyor diyen kız kim acaba onu merak ettim hayır adamlar kavga ediyor kızlara ne oluyor orda

Zırlayan ebru destan, öteki sarı saclı yerde oturanda asena
evet malesef baska görüntü yok

final oynadı ne diyosun sen
hadi ya ben o sezonu izlemedim hiç pascalı hatırlıyorum ilk bölümleri izlemiştim birde diskalifiye olduğunu duymuştum sanırım sınava hazırlandığım döneme denk geliyor nihatı hiç sevmem zaten izlemediğim iyi olmuş

Zırlayan ebru destan, öteki sarı saclı yerde oturanda asena
evet malesef baska görüntü yok
ya asenaya benzettim zaten ondan sordum çaok komik bir sezonmuş kaçırdığıma üzüldüm olaylı olaylı falan pascala bitiyorum ya çok sevimli ama orda kim olsa nihata dalardı bence ne küfür etmiş duymasakta susmuyor adam belli

İğrenç bir adam yaa tipine bak dövmek için yeterli bir sebep zaten

yanlış hatrlamıyorsam derya diye bi sporcu adam vardı o kazandı smste. spor adına bir şeyler yapıcam deyip kandırdı milleti aldı oyları diye bi dedikodu çıkmıştı ama çokta hakim değilim olaya yalan olmasın

ha hatırladım onu yüzücü olan adam sürekli yüzüyordu denizden çıkmıyordu sonra bunu milli takımdan kovdular yarışmadan sonra öyle bir haber okumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…