Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
kim birinci oluyor ya acun şoka girmiş serenay garipsedi falan çok meraktayım:KK70:iyi geceler yarın öğrencez artık:KK53:

ayy galiba bu bilgileri sızdıran kişi doğru söyluyor ödülü gönüllüler alacaktı dedi aldı, duygu birinci olucak ve başka kişi elenicek dedi acun şimdi şoktayım deyince aklıma ilk o geldi galiba duygu birinci smsde

mmm.png

ama ne bileyim survivorda bilgi sızıntısı nerden nasıl olur ki
bilemedim ben şimdi o_O
duygu birinciyse gerçekten şok şok şokkkk:KK57:

yrn da heycanlı geçecek belli ki:KK35:
herkese iyigeceler arkadşlar:KK25:

Duygu nasıl 1. olur yahu ayrıca Acun Duygunun 1. olmasına da o kadar şaşırmaz ki neden şaşırsın bilmiyorum yani. Kız oynayamadı dır dır ve 1. olacak yuh artık.

Oynayıp kazanamayınca ayağım diye ağlanıyor oynarken hiç de ayağında sorun yoktu kendi istedi oynamayı. Sahra oynayamayınca ben yarıştım diyor Sahra zaten o gün sıcağı sıcağına bile yarıştı sonra da yarıştı Duygu sonra bireysel dokunulmazlık sembol oyunlarını nasıl oynadı ayağı adım atamayacak kadar kötüyse. Seda bile yendi o yenemedi ya duygu sömürüsü yapıyor adı gibi yine aynı senaryo kendini milletten soyutlama, yemek yememe bir tavırlar. Herkese saldırmalar kavga çıkarmalar.

Şimdi ben anlayamadım sms te birinci olan kişi gidecek kişiyi mi belirleyecek iyice de yarışma suyu çıktı yani sms de birinci ol o insan başarı da göstermiş olsa ele yani yok böyle birşey. Umarım Duygu değildir 1. olan.

Hilmi cemi ya da bozoku elerse sap Duygu çok gülerim ama seda özlem ya da taneri gönderecek bu kadar bariz...acunda bozdu olayı resmen senaryolaştırmış survivoru..aç kalmadıklarından eminim artık o derece..

Dün ben konsey yok diye vurdum yattım. Duygu birinci mi olmuş?

Hayatta inanmam o zaman, smslerde dalavere dönüyor demek ki.

Umarım dedikodu olarak kalır...

Ne adamlar varken Duygu'nun birinci olması çok şaibeli. Seda'nın 2. olması da..
duygu 1.olursa survıvor benım için biter...:KK70:
hıcbı ıs yapmıyor
sakat
oyun oynamıyor
en onemlısı sureklı sataşıyor herkese....
benım IQ senınkını geçer:)) ıktısat mezunuyum:)
özleme dıyoya kızım sen hanı hocaydın... sonra özlem kazanınca bırkaç oyun nasılda yön değiştirdi...
özlemı cok hanımefendı ve yardımsever buluyorum.nadyada suan için hos görünüyor gözüme.

X