aaa evet ben de hatırladım ayy yiğit ti ya , yiğiti yazmışlardı oylamada birinci çıkmıştı turabiyi geçmişti tekrar bir oylama yapıldı yiğiti yazamadılar yiğitte turabiyi söylemişti, intikam almıştı, haklısın.
sms birincisi hilmicem olursa turabi kıskanmasın
bencede mantıklı söylüyorsun.diğer türlü olmaz çünküO olayi hatirlamadim ama bu sms sistemini anlatirken o sekilde anlatmisti acun
taneri sevdi turabi ve hilmicem.Duyguyu yazmaları abesle iştigal..Gönüllüler hala aynı hataya düşüyor.
Arkadaş önce yollayın işinize yaramayan adamları, sonra gıcıkları yollarsınız..
Tanerin orda işi ne?
Adam g.tünü kaldıramıyor, ben bile daha hızlıyım ondan.
Ne mantıksız insanlar ya..Aç kalınca beyin terk.
yaa duygunun 1 milyon fanı varsa var turabi ve hilmicem in o zaman kaç milyon fanı vardır.O kadar fan kitlesi varsa kalır büyük ihtimalle.Diğer aday en az oyu alan mı olacak yoksa birinci olan mı seçecek onu anlamadım ben.
Duygu nun performansını çok düşük buldum ben bu sene.O hırs gitmiş sanki.Nasıl hırslıydı yarışmalarda eskiden.Mesela Sahra da hırs daha da tavan yapmış ama Duygu da tam tersi.
Hamburger de olabilir doğru.Doyurucu bir şey olsun bari ya.Yazık.
ters düşmeseler bari tüh kankalarKıskanacağından eminim öyle bişey olursa
Turabinin kendinden önde olana hiçç tahammulu yok cunku
Dokunulmazlık oyununda hile oldu dikkatli izlerseniz anılın direğe basarak ilerlediğini görürsünüz küçük tahta direk. Hatta yamuldu oyun sonunda resmen. Acun nasıl görmedi anlamadım
Canım tekrara izlersen mutlaka görürsün anılın olduğu tarafta yere çakılı küçük tahta bir direk varAaa hangi direk ne direği varki orda
Canım tekrara izlersen mutlaka görürsün anılın olduğu tarafta yere çakılı küçük tahta bir direk var
Benim de görünce aklıma geldi söylemek. dün çok tartışıldı ama kk da kimse farketmemişCok merak ettim ya keske tekrarını gosterirken söyleseydin
Nasılsın??aleyküm selam
yarışlara yetişirsin bence reklam var şu an reklam bitecek ada hayatından bişeyler gösterecekler falan gelir herhalde o zaman kadar gelirse yetişirsinTam ozet bitiyodu elektrik kesildi
Izleyemicem bu aksam heralde