Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348

O olayi hatirlamadim ama bu sms sistemini anlatirken o sekilde anlatmisti acun

taneri sevdi turabi ve hilmicem.
hilmicem ilk oyunu duygu dan dolayı alamadıklarını açıkladı konseyde. bence de haklı sürekli motivasyonlarını düşürüyor duygu onların. taner dolansın orda ama duygu eksiye çekiyo takımı. yarışın ortasında kavga çıkarılır mı

yaa duygunun 1 milyon fanı varsa var turabi ve hilmicem in o zaman kaç milyon fanı vardır.
hamburger ve pizza için erken olduğunu düşünüyorum canm. acun zorlicaz baya demişti

kızlar dün merve oflaz kimi kastediyordu beni oynatmadı diyerek
hakan la konuşurlarken???

Dokunulmazlık oyununda hile oldu dikkatli izlerseniz son oyunda anılın direğe basarak ilerlediğini görürsünüz küçük tahta direk. Hatta yamuldu oyun sonunda resmen. Acun nasıl görmedi anlamadım

Dokunulmazlık oyununda hile oldu dikkatli izlerseniz anılın direğe basarak ilerlediğini görürsünüz küçük tahta direk. Hatta yamuldu oyun sonunda resmen. Acun nasıl görmedi anlamadım

Aaa hangi direk ne direği varki orda

şu serenay hiç bişeye yaramıyor yaa anca konuşsun

başarılı olmayınca sakatlanma numarası

bu reklamlar normalden uzun mu sürüyor herseferinde bana mı öyle geliyor ya bitmeyen reklam yapmışlar resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…