Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
duygu birinci oluyomuş sedayı söylüyormuş ahaha öyle birşey olsa keşke :)
Hahaha ne gülerim :-)hak ediyor ama duygu yapmaz akıllı kız çünkü diğerleri gibi mantıksız hareket etmez seda gereksiz biri ama önce taner var

Hadi ya.Hiç heyecanı kalmıyor ama böyle.Ödül ne ama onu merak ettim doğrusu.Pizza olabilir gibi geldi.Ya da börek.
yalan da olabilir canım ben duygunun fan sayfasında paylaşanlardan gördüm , gerçekte olabilir ama duygu küçümsenecek oy kapasitesi olan biri değil, ödül bence de pizza büyük ihtimal ya da hamburger dir

yalan da olabilir canım ben duygunun fan sayfasında paylaşanlardan gördüm , gerçekte olabilir ama duygu küçümsenecek oy kapasitesi olan biri değil, ödül bence de pizza büyük ihtimal ya da hamburger dir

O kadar fan kitlesi varsa kalır büyük ihtimalle.Diğer aday en az oyu alan mı olacak yoksa birinci olan mı seçecek onu anlamadım ben.

Duygu nun performansını çok düşük buldum ben bu sene.O hırs gitmiş sanki.Nasıl hırslıydı yarışmalarda eskiden.Mesela Sahra da hırs daha da tavan yapmış ama Duygu da tam tersi.

Hamburger de olabilir doğru.Doyurucu bir şey olsun bari ya.Yazık.

Duyguyu yazmaları abesle iştigal..Gönüllüler hala aynı hataya düşüyor.
Arkadaş önce yollayın işinize yaramayan adamları, sonra gıcıkları yollarsınız..

Tanerin orda işi ne?
Adam g.tünü kaldıramıyor, ben bile daha hızlıyım ondan.

Ne mantıksız insanlar ya..Aç kalınca beyin terk.

Tanerin orda işi ne?

O değilde Taner nasıl birinci olmuş.Şaştım kaldım.Adama bir de yemek verseler üç öğün, tatile gelmiş diyeceğim resmen.Totosunu kaldırmadı gerçekten.

O kadar fan kitlesi varsa kalır büyük ihtimalle.Diğer aday en az oyu alan mı olacak yoksa birinci olan mı seçecek onu anlamadım ben.

Duygu nun performansını çok düşük buldum ben bu sene.O hırs gitmiş sanki.Nasıl hırslıydı yarışmalarda eskiden.Mesela Sahra da hırs daha da tavan yapmış ama Duygu da tam tersi.

Hamburger de olabilir doğru.Doyurucu bir şey olsun bari ya.Yazık.
evet canım duygu mesela birinci olursa kendi rakibini kendi seçicek , başka biri olursa duygunun rakibini o belirliycek, duygu birinciyse eğer avantajı yakalar artı duygudan tırsarlar turabiye hilmiceme kapak olur, bi ara ben bile sms atacaktım duyguya son anda vazgeçtim :)
ilk ödüllerde doyurucu olmuyor birer dilim pizza falan oluyor sonlara doğru ödüller çoşuyor ama o zaman açlığa alışıyorlar zaten pek yiyemiyorlar yazık :)

Tanerin orda işi ne?

ben de taner nasıl şampiyon olmuş anlamadım. çok silik kalıyor yarışmalarda...

Duygu birinci olursa rakibini falan secmeyecek. Oyle olsa zaten duygu 1. Oldugu icin verdigi isim direk elenir

Duygu 1. Olursa tekrar konsey olucak herkes tekrar isim yazicak, duyguyu yazamicaklar tabi. Konseyde cikan isim ilk isim olucak ikinci isminde duygu vericek aralarindan en az oy alan elenecek

Geçen sene boyle aciklamisti acun

Duygu birinci olursa rakibini falan secmeyecek. Oyle olsa zaten duygu 1. Oldugu icin verdigi isim direk elenir

Duygu 1. Olursa tekrar konsey olucak herkes tekrar isim yazicak, duyguyu yazamicaklar tabi. Konseyde cikan isim ilk isim olucak ikinci isminde duygu vericek aralarindan en az oy alan elenecek

Geçen sene boyle aciklamisti acun
aaa evet ben de hatırladım ayy yiğit ti ya , yiğiti yazmışlardı oylamada birinci çıkmıştı turabiyi geçmişti tekrar bir oylama yapıldı yiğiti yazamadılar yiğitte turabiyi söylemişti, intikam almıştı, haklısın.

sahra özlem i kıskanıyor. kendi sakat diye her oyuna özlem i atmalarından kıskanmaya başlamış:KK48:

topikte sayfalar ilerlemiş
ben izlerken yazamıyorum çünkü pür dikkat izliyorum ve çok heyecanlanıyorum
hilmicem e çok üzüldüm oyun alamadı:KK61:

X