- 22 Şubat 2013
- 696
- 59
Hahaha ne gülerim hak ediyor ama duygu yapmaz akıllı kız çünkü diğerleri gibi mantıksız hareket etmez seda gereksiz biri ama önce taner varduygu birinci oluyomuş sedayı söylüyormuş ahaha öyle birşey olsa keşke :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha ne gülerim hak ediyor ama duygu yapmaz akıllı kız çünkü diğerleri gibi mantıksız hareket etmez seda gereksiz biri ama önce taner varduygu birinci oluyomuş sedayı söylüyormuş ahaha öyle birşey olsa keşke :)
bence de olursa öyle bir şey taneri söyler yine , seda nın daha zamanı var onu sonraya saklar :)Hahaha ne gülerim hak ediyor ama duygu yapmaz akıllı kız çünkü diğerleri gibi mantıksız hareket etmez
yalan da olabilir canım ben duygunun fan sayfasında paylaşanlardan gördüm , gerçekte olabilir ama duygu küçümsenecek oy kapasitesi olan biri değil, ödül bence de pizza büyük ihtimal ya da hamburger dirHadi ya.Hiç heyecanı kalmıyor ama böyle.Ödül ne ama onu merak ettim doğrusu.Pizza olabilir gibi geldi.Ya da börek.
Kizlar kimi yazdilar dun sonuna izleyemedim
Hepsi duygu demiş.( özlem nadya seda Turabi hilmi taner) özlem ve nadya ne düşünüyorlardı acaba çok merak ettim hadi diğerleri saçmalamaya çok müsait ama bunları anlamadım.Kizlar kimi yazdilar dun sonuna izleyemedim
yalan da olabilir canım ben duygunun fan sayfasında paylaşanlardan gördüm , gerçekte olabilir ama duygu küçümsenecek oy kapasitesi olan biri değil, ödül bence de pizza büyük ihtimal ya da hamburger dir
duygu mu cikti yani sms e o nasil oluyorHepsi duygu demiş.( özlem nadya seda Turabi hilmi taner) özlem ve nadya ne düşünüyorlardı acaba çok merak ettim hadi diğerleri saçmalamaya çok müsait ama bunları anlamadım.
Duyguyu yazmaları abesle iştigal..Gönüllüler hala aynı hataya düşüyor.
Arkadaş önce yollayın işinize yaramayan adamları, sonra gıcıkları yollarsınız..
Tanerin orda işi ne?
Adam g.tünü kaldıramıyor, ben bile daha hızlıyım ondan.
Ne mantıksız insanlar ya..Aç kalınca beyin terk.
Şu An birinci aday olarak duygu. Ama henüz belli değil sms sonuçlarına göre 2. Aday belli olacak eğer duydu sms de birinci olursa o zaman ne olur bilmiyorumduygu mu cikti yani sms e o nasil oluyor
evet canım duygu mesela birinci olursa kendi rakibini kendi seçicek , başka biri olursa duygunun rakibini o belirliycek, duygu birinciyse eğer avantajı yakalar artı duygudan tırsarlar turabiye hilmiceme kapak olur, bi ara ben bile sms atacaktım duyguya son anda vazgeçtim :)O kadar fan kitlesi varsa kalır büyük ihtimalle.Diğer aday en az oyu alan mı olacak yoksa birinci olan mı seçecek onu anlamadım ben.
Duygu nun performansını çok düşük buldum ben bu sene.O hırs gitmiş sanki.Nasıl hırslıydı yarışmalarda eskiden.Mesela Sahra da hırs daha da tavan yapmış ama Duygu da tam tersi.
Hamburger de olabilir doğru.Doyurucu bir şey olsun bari ya.Yazık.
Duyguyu yazmaları abesle iştigal..Gönüllüler hala aynı hataya düşüyor.
Arkadaş önce yollayın işinize yaramayan adamları, sonra gıcıkları yollarsınız..
Tanerin orda işi ne?
Adam g.tünü kaldıramıyor, ben bile daha hızlıyım ondan.
Ne mantıksız insanlar ya..Aç kalınca beyin terk.
aaa evet ben de hatırladım ayy yiğit ti ya , yiğiti yazmışlardı oylamada birinci çıkmıştı turabiyi geçmişti tekrar bir oylama yapıldı yiğiti yazamadılar yiğitte turabiyi söylemişti, intikam almıştı, haklısın.Duygu birinci olursa rakibini falan secmeyecek. Oyle olsa zaten duygu 1. Oldugu icin verdigi isim direk elenir
Duygu 1. Olursa tekrar konsey olucak herkes tekrar isim yazicak, duyguyu yazamicaklar tabi. Konseyde cikan isim ilk isim olucak ikinci isminde duygu vericek aralarindan en az oy alan elenecek
Geçen sene boyle aciklamisti acun
bende özlem ciyim ama kilom normal neden özlem i tutuyorum efendi kız diye mi bilemiyorumOzlem nedense siskoyum diye mi ozlemciyim Ben ya:))) berna by oyunda mukemmel.
sms birincisi hilmicem olursa turabi kıskanmasınSms birincisi hilmico olur bence
Tabi gönlüm turbodan yana ama hilmicoya oy gelir