- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
Nasılsın??
sağolasın iyiyim şunları izleyip kafa dağıtıyorum sen nasılsın
kimi tutuyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın??
Ben de iyiyim. Sen gibi, kafa dağıtıyorum ama reklam bitmezse kafa atıcam ekrana.sağolasın iyiyim şunları izleyip kafa dağıtıyorum sen nasılsın
kimi tutuyon
aa ciddi direkten güç almış ya inanamıyorum göz göre göre hile ama hadi acun farketmedi diğer takımındamı kördü gözleri , normalde az bir hatayı farkedip acuna haber veriyorlardı , şansa bak :)Benim de görünce aklıma geldi söylemek. dün çok tartışıldı ama kk da kimse farketmemiş
aman tvye yazıkBen de iyiyim. Sen gibi, kafa dağıtıyorum ama reklam bitmezse kafa atıcam ekrana.
Turabi, Sahra, Duygu yüzünden Ünlüler'i tutuyorum. sen?
Anıl ve Berna'yı ben de seviyorum. Merve Aydın'ı da gücünden dolayı seviyorum. Serenay'a sinir olmaya başladım. Anca konuşuyo. Fulya'yı da svmiyorumaman tvye yazık
evet o takımda turabi ve sahra varken tabi ki ünlüleri tutuyorum bende
anıl berna merve aydın favorim
benim serenaya en gıcık kaptığım şey başaramayınca yerlere yatıp ahh sakatlandım diye numara yapmasıAnıl ve Berna'yı ben de seviyorum. Merve Aydın'ı da gücünden dolayı seviyorum. Serenay'a sinir olmaya başladım. Anca konuşuyo. Fulya'yı da svmiyorum
Serenay'ın bu sezon çenesi çalışıyor sadece. Tırt yani.benim serenaya en gıcık kaptığım şey başaramayınca yerlere yatıp ahh sakatlandım diye numara yapması
fulyanın tipi birkerem gıcık
pascal numayada sempatim var
diğer takımdan begüm,özlem iyi
Serenay'ın bu sezon çenesi çalışıyor sadece. Tırt yani.
Pascal'ı ben de seviyorum yaaa
hahah evet evet, ne hikmetse hep yaralanıyorlardı... bu sezon yemez kimseeegeçen sezonda performansı kötüydü bak dikkat et hep yalan yapamayınca
tolga karelle ikisi hep sakattı
bu fulya eleneceğini anladı bence baktı bir işe yaramıyor en kısa zamanda gider ben söyleyim