Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Benim de görünce aklıma geldi söylemek. dün çok tartışıldı ama kk da kimse farketmemiş
aa ciddi direkten güç almış ya inanamıyorum göz göre göre hile ama hadi acun farketmedi diğer takımındamı kördü gözleri , normalde az bir hatayı farkedip acuna haber veriyorlardı , şansa bak :)

Ben de iyiyim. Sen gibi, kafa dağıtıyorum ama reklam bitmezse kafa atıcam ekrana. :KK70:

Turabi, Sahra, Duygu yüzünden Ünlüler'i tutuyorum. :KK45::KK45: sen?
:KK70::KK70:aman tvye yazık
evet o takımda turabi ve sahra varken tabi ki ünlüleri tutuyorum bende:KK53:

anıl berna merve aydın favorim

Anıl ve Berna'yı ben de seviyorum. Merve Aydın'ı da gücünden dolayı seviyorum. Serenay'a sinir olmaya başladım. Anca konuşuyo.

:KK70::KK70:aman tvye yazık
evet o takımda turabi ve sahra varken tabi ki ünlüleri tutuyorum bende:KK53:

anıl berna merve aydın favorim
Anıl ve Berna'yı ben de seviyorum. Merve Aydın'ı da gücünden dolayı seviyorum. Serenay'a sinir olmaya başladım. Anca konuşuyo. Fulya'yı da svmiyorum

merve aydın iyice şımarmış geldi bana zaten kızın rakibi yok , tanıtımlarda da kavga ediyor iyice havanlanmış keşke merve aydına rakip bir gönüllü çıkarsalardı.

Anıl ve Berna'yı ben de seviyorum. Merve Aydın'ı da gücünden dolayı seviyorum. Serenay'a sinir olmaya başladım. Anca konuşuyo. Fulya'yı da svmiyorum
benim serenaya en gıcık kaptığım şey başaramayınca yerlere yatıp ahh sakatlandım diye numara yapması:KK53:

fulyanın tipi birkerem gıcık

pascal numayada sempatim var

diğer takımdan begüm,özlem iyi

Evet ya, hepsi asıp kesiyor bu sezon.

Serenay da hep acıtasyon yapıyor. Sırtından hançer yemiş bilmem ne...

benim serenaya en gıcık kaptığım şey başaramayınca yerlere yatıp ahh sakatlandım diye numara yapması:KK53:

fulyanın tipi birkerem gıcık

pascal numayada sempatim var

diğer takımdan begüm,özlem iyi
Serenay'ın bu sezon çenesi çalışıyor sadece. Tırt yani. :KK53:

Pascal'ı ben de seviyorum yaaa

bunlar yine bade bulmuş yiyorlar ya önceki survivor da yeşil yeşil muzu kızartıp yiyorlardı bu adada muz yok mu ne :)

ay bana da begüm ve merve oflaz çok mızmız geldi bu sezon beni niye yarıştırmıyorlar bilmem ne tafraları falan:KK51:

almedaya bak hem oyunlarda başarısız hem de konuşuyo ya ben bu kadar başarısız olsam çekilirim bi köşeye utancımdan çıtım çıkarmam.

almeda 2 sezondur survivora katılıyor yine de kilo veremiyor yahuu:KK53:

işte ne kadar tembel olduğu lapacı olduğu buradan belli

X