Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
zamanla inanıyorum ki turabi hilmicemin arkasından da çok fena atıp tutacak birbirlerine girecekler

turabi bu hiç güven olur mu

yiğite neler etmişti yüzüne kardeşim deyip

yani sanmıyorum smsde duygu birinci olsun
boşuna kafa yoruyoruz
hımm olaki birinci oldu ozman seçtiği kişi direk gidecek yani gidecek kişiyi seçmiş olacak dimi
neyse bakalım görcez neler olcak ii geceler ben çıkıyorum

Duygu smste 1.olursa tekrar isim yazicaklar sonra duygu bi isim soylicek. Gecen sene oyle aciklamisti acun tabi kafasina gore oyun ortasinda kural degistirmesiyle unlu oldugu icin farkli bisey cikarsa bu sene bilemicem

Seda sen ne kadar itici bi varliksin daha dur bir Bismillah de
Rakibine kendi takimindaki adamı kotuluyorsun
Neymiş rahatsız oluyormuş bağırmaya aynısını sen de yaptın gıcık ettin beni
Oysa duyguyu da pek sevmem ama sen daha bi iticisin
Senden sonra da Turabi ve hilmi gelir

umarım duygu gider. ne kadar gıcık biri ya... erkeklerden de turabi çok gıcık.

ben açıkcası duygunun gitmesini istemiyorum turabi ve onun yandaşlarının hakkından bir tek duygu gelir, birazcık sevsem sms bile atardım, zaten de gitmez oradan gitmesi gereken kişi tanerdir.

oylamada eğer duygu birinci çıkarsa karşısına en az oyu alan kişi çıkacakmış bu da seda taner ya da nadya olur her halükarda duygu kalıyor bence

dokunulmazlığı ünlülerin almasına çook sevindim
turabinin havası söndü kesin alırız derken mosmor oldu

Ben dün izlemeyedim.. Kimler kaldı elemeye ..
Duygu'nun ismi en fazla çıkan isim oldu.Halk oylamasında en fazla oy alan kimse Duygu'nun karşısına elenmek için bir isim çıkaracak ve en düşük oy kime sahipse o isim gidecek.

duygu birinci oluyomuş sedayı söylüyormuş ahaha öyle birşey olsa keşke :)

hhah ay alemsin bi kaç bilgi daha vermiş doğru çıkmış , bugunde ödülü gönüllüler alcakmış belli olmaz bilgi sızdırılıyor olabilir :)

Hadi ya.Hiç heyecanı kalmıyor ama böyle.Ödül ne ama onu merak ettim doğrusu.Pizza olabilir gibi geldi.Ya da börek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…