Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanki 2 mervelerde bi çatışma içindeAnaaaammmm, Ünlüler de karışacak gibi, Anıl'ımı kızdırmışlar.
Onu sevenlerin sagliklarindan endise ederim anladin den onu:))))duydu ne rest çekti ama ya helal olsun karşısına kim çıkarsa yer bence o kızın aşırı sevenleri var.
sahra yakında oyun kazandıktan sonra
bebek sallarsa,kumu kazar mezar açıp gömerse,kafa kesme hareketi yaparsa şaşmam turabi gibi
ahah aynen ama fanları dolu kızın bilemiycem bu arada sms birincisi önceden açıklanmıyormuydu ya mesela sms de duygu birinciyse ne olcak sanki önceden açıklanıyor diye hatırlıyorumOnu sevenlerin sagliklarindan endise ederim anladin den onu:))))
sanki 2 mervelerde bi çatışma içinde
Sebep salgin mi var 1,Milton ne yahu:sduygunun 1 miilyonluk beğeni face sayfası var o kız gider mi ya
ahah aynen ama fanları dolu kızın bilemiycem bu arada sms birincisi önceden açıklanmıyormuydu ya mesela sms de duygu birinciyse ne olcak sanki önceden açıklanıyor diye hatırlıyorum
ayy alemsin ahaha :) öyle görünüyorSebep salgin mi var 1,Milton ne yahu:s
oha fanlarida normal degil:)))Hilmicem!!!!! Sen kimin sayesinde birinci olduğunu ne çabuk unuttun! Sana kardeşim diyenleri böyle mi vuruyorsun! Yazık sana! Kulis kurmuşşınız Seda ve Turabiyle en başından ama Allah sana iyi demeyecek.En önemli oyunların finalini yapamayan Duygu mu sen miydin? takım arkadaşını karşı takıma satan kim o da mı Duyguydu? Duyguyu Türk halkı elerse taktire saygı duyarız. lakin sizin gibi ikili oynayanlar yüzünden elenirse cidden sadece'' EY ADALET NERDESİN? Diye haykırırız.Sen bu kadar mı kalleşsin Bozok bile senden delikanlı çıktı bizde bizsek oylamaya çıkarsa Bozağa destek oluruz ama Sen TURABİ SEDA bundan sonra bizim kitabımızda adınız DÜŞMAN.Duygu elenirse çıkınca sizin elenmeniz için gücünü kullanmaz mı sanıyorsunuz? Hım...Bekleyip görelim kim seni yere devirecek Hilmicem!
GÜLSÜN ÇETİNKAYA DAN SAYGIL duygunun fanları fena ateşlenmiş :)
yani öyle saçma olmazmı mesela duygu birinciyse kız niye gidiyo bi karışıklık var ama çözemedim benim ahtırladığım oydan önce sms birincisi açıklanır öyle oylama yapılırdı şimdi sms de duygu birinciyse kız kendine rakip mi seçicek :)herkese iyigeceler
smslerde birinci olan kişi seçicek ya ikinci kişiyi
sanırım o zamanda duygu seçer yine kendi rakibini
ama eğer duygu seçmezde bi başkası seçerse işte ozmn mantıken en güçlü rakibi duygunun karşısına çıkarmalı ki
duygu gitsin
tabi böyle bi riski kim alır bilmem
yada zayıf birini söyleyip kim giderse gitsin kayıp değl derler bilemedim