Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Allah rizasi icin halk duyguyu gonder kimsen:))))

yrn ünlülerin adasıda karışıyor :confused:
bitti yaaaaaaaaaaa:mad:

Anaaaammmm, Ünlüler de karışacak gibi, Anıl'ımı kızdırmışlar.

Ünlülere ates düşmüş
Merve cok havalanıyodu cok iyiyiz hiç tartısmamız bile yok diye
Kendi başlamış ilk
Ne gıcık kız ya
Neyse kızlar hepinize iyi geceleeerr yarın görüşürüzz:KK24::KK24:

sahra yakında oyun kazandıktan sonra
bebek sallarsa,kumu kazar mezar açıp gömerse,kafa kesme hareketi yaparsa şaşmam turabi gibi :KK4:

sahra ona aşırı derece hasta onu idol alıyorki

ben ona aşık sanmıştım geçen yıl ama turabiden yüz bulamıyor o anlamda

karşısındakiler de leblebi tozu değil ki yesin

Ünlülerde de ortalık kızışmaya başlamış görünüyor.Bakalım yarına neler olacak.Herkese iyi geceler :)

Onu sevenlerin sagliklarindan endise ederim anladin den onu:))))
ahah aynen ama fanları dolu kızın bilemiycem bu arada sms birincisi önceden açıklanmıyormuydu ya mesela sms de duygu birinciyse ne olcak sanki önceden açıklanıyor diye hatırlıyorum

duygunun 1 miilyonluk beğeni face sayfası var o kız gider mi ya:KK12:

Hilmicem!!!!! Sen kimin sayesinde birinci olduğunu ne çabuk unuttun! Sana kardeşim diyenleri böyle mi vuruyorsun! Yazık sana! Kulis kurmuşşınız Seda ve Turabiyle en başından ama Allah sana iyi demeyecek.En önemli oyunların finalini yapamayan Duygu mu sen miydin? takım arkadaşını karşı takıma satan kim o da mı Duyguydu? Duyguyu Türk halkı elerse taktire saygı duyarız. lakin sizin gibi ikili oynayanlar yüzünden elenirse cidden sadece'' EY ADALET NERDESİN? Diye haykırırız.Sen bu kadar mı kalleşsin Bozok bile senden delikanlı çıktı bizde bizsek oylamaya çıkarsa Bozağa destek oluruz ama Sen TURABİ SEDA bundan sonra bizim kitabımızda adınız DÜŞMAN.Duygu elenirse çıkınca sizin elenmeniz için gücünü kullanmaz mı sanıyorsunuz? Hım...Bekleyip görelim kim seni yere devirecek Hilmicem!

GÜLSÜN ÇETİNKAYA DAN SAYGIL duygunun fanları fena ateşlenmiş :)

herkese iyigeceler :KK54:
ahah aynen ama fanları dolu kızın bilemiycem bu arada sms birincisi önceden açıklanmıyormuydu ya mesela sms de duygu birinciyse ne olcak sanki önceden açıklanıyor diye hatırlıyorum

smslerde birinci olan kişi seçicek ya ikinci kişiyi
sanırım o zamanda duygu seçer yine kendi rakibini o_O
ama eğer duygu seçmezde bi başkası seçerse işte ozmn mantıken en güçlü rakibi duygunun karşısına çıkarmalı ki
duygu gitsin
tabi böyle bi riski kim alır bilmem
yada zayıf birini söyleyip kim giderse gitsin kayıp değl derler bilemedim :KK43:

O
Hilmicem!!!!! Sen kimin sayesinde birinci olduğunu ne çabuk unuttun! Sana kardeşim diyenleri böyle mi vuruyorsun! Yazık sana! Kulis kurmuşşınız Seda ve Turabiyle en başından ama Allah sana iyi demeyecek.En önemli oyunların finalini yapamayan Duygu mu sen miydin? takım arkadaşını karşı takıma satan kim o da mı Duyguydu? Duyguyu Türk halkı elerse taktire saygı duyarız. lakin sizin gibi ikili oynayanlar yüzünden elenirse cidden sadece'' EY ADALET NERDESİN? Diye haykırırız.Sen bu kadar mı kalleşsin Bozok bile senden delikanlı çıktı bizde bizsek oylamaya çıkarsa Bozağa destek oluruz ama Sen TURABİ SEDA bundan sonra bizim kitabımızda adınız DÜŞMAN.Duygu elenirse çıkınca sizin elenmeniz için gücünü kullanmaz mı sanıyorsunuz? Hım...Bekleyip görelim kim seni yere devirecek Hilmicem!

GÜLSÜN ÇETİNKAYA DAN SAYGIL duygunun fanları fena ateşlenmiş :)
oha fanlarida normal degil:)))

herkese iyigeceler :KK54:

smslerde birinci olan kişi seçicek ya ikinci kişiyi
sanırım o zamanda duygu seçer yine kendi rakibini o_O
ama eğer duygu seçmezde bi başkası seçerse işte ozmn mantıken en güçlü rakibi duygunun karşısına çıkarmalı ki
duygu gitsin
tabi böyle bi riski kim alır bilmem
yada zayıf birini söyleyip kim giderse gitsin kayıp değl derler bilemedim :KK43:
yani öyle saçma olmazmı mesela duygu birinciyse kız niye gidiyo bi karışıklık var ama çözemedim benim ahtırladığım oydan önce sms birincisi açıklanır öyle oylama yapılırdı şimdi sms de duygu birinciyse kız kendine rakip mi seçicek :)

X